Ναι αλλά συχνά τα πετυχαίνει ο μάνατζερ αυτά.
Και ο Κονσταντσος ήταν καλός μόνο πριν 8-9 χρόνια. Όταν ήταν CM και όχι FM
Ριπσεχτ στο μάνατζερ… Εδώ στο Ιωνικό ο συγχωρεμένος ο Κανελλάκης έκανε τότε τον σχεδιασμό της ομάδας και τις μεταγραφές βάση του μάνατζερ… τι να λέμε τώρα…
και ο μουρινιο στην τσελσι ειχε ενα ανθρωπο που κοιταγε και απο μανατζερ
πείτε λίγο ποιο παλτό είναι αυτός γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου.
δεν ειναι ο γκομινγκεζ ετσι; :-k
όχι, να σου πω σκέφτηκα κάτι μιραφαλίεφ και αντολφίνι αλλά δεν βρήκα φωτοζ τους στο ιντερνετ για να επιβεβαιώσω ή όχι.
κάτι μου λέει ότι ήταν της εποχής μπάγεβιτς, τότε που είχαμε επενδύσει καλά στη χειμερινή κολλεξιόν
Η φανέλα είναι της χρονιάς 97-98… ο παίκτης είναι ο Μαριφάλιεφ που ήταν σε μας 98-99… μάλλον δεν είχε αλλάξει η φανέλα ακόμα γιατί το 98-99 ήταν ίδια μόνο που το adidas ήταν έτσι:[SPOILER][/SPOILER] και όχι όπως φαίνεται στην φωτό…Ουζμπέκος αν δεν κάνω λάθος…
1 συμμετοχή στο πρωτάθλημα στην πρώτη αγωνιστική με ιονικό (το είχαμε πιει 0-1) και δεν ξαναπάτησε χορτάρι ξανά… Ωραίες εποχές…
άρθρο για παπάζογλου σε αθλητικό σαιτ έχουμε να δούμε από την εποχή του τηλέγραφου… Το μοντέλο μας όμως διαπρέπει στα γκοσιπ νιουζ…:yahoo:
http://www.gossip-tv.gr/sports/story/193846/Pio-fetes-den-ginetai
Καλά έλεγα εγώ να τον βάλει βασικό ο μπόλονις με τους ιταλούς μπας και τον πουλήσουμε σε κανέναν οίκο μόδας…
Παρεξήγηση ήταν τελικά παιδιά, false alarm
O:)
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/296361-%C2%ABmia-terastia-pareksigisi%C2%BB
Το gazzetta.gr είχε την υποχρέωση να παρουσιάσει την άποψη του παίκτη, αλλά και την τοποθέτηση του ΠΑΟΚ, στα λεγόμενα τόσο του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή όσο και του μάνατζερ του.
άντε βρε εμετοί
καραγκιοζιλικια κλασικα
Στα @@ μας… μην τυχόν και κάνει πίσω η διοίκηση… μήνυση σε όποιον παίζει έτσι με την ομάδα… δεν θέλω άλλο χαμηλά την μπάλα και τέτοιες πίπες…
+1 στο πανω
κοντα σε ρομεου ο παοκ λεει. κωλόφαρδοι. ένας απο τους καλύτερους παίχτες και τζάμπα
8άρι παίζει;
αμυντικο χαφ ειναι κανονικά. αλλά μπορεί να παίξει Α-ΝΕ-ΤΑ πίσω απο επιθετικό. κρατάει μπάλα εύκολα, παίζει σαν σκύλος, μπορεί να κάνει και καμιά πάσα κάθετη , και πάνω απο ολα εχει σουταρα και με τα δυο πόδια.
βέβαια τον θέλει και ο μπαγεβιτς στον ατρομητο. αλλά μάλλον θα προτιμήσει δωνη. μιλαμε για α το ω τη αελ(οκ. μπορεί να μην σας λεει τίποτα αυτό.)
πραγματικά μιλαμε για τεράστιο παίχτη. και λεει οτι κοστίζει κοντά στα 100 χιλιάρικα(αν και λίγο μου φαίνεται)!! τίποτα!
αν τον πάρετε και δεν εχει τίποτα πρόβλημα με κανένα τραυματισμό, έχετε κάνει λαχείο.
το μονο πρόβλημα που μπορεί να εχει, ειναι οι αργές πληρωμές
χαχαχα…τι ειναι αυτα πάλι??
κλάμα με λίστα και φωτο.
εγώ μόνο κάτι cd εχω εδώ