Λολ δεύτερο πέναλτι. Αλλά μου φάνηκε ότι ήτανε κι αυτό. Τουλάχιστον εκτέλεσε σωστά το πέναλτι ο “Μητσάρας”.
2-0. Κακά τα ψέματα, στο πρώτο ο Σαλπιγγίδης ήταν απαίσιος, αλλά στο δεύτερο παίζει καλά.
Λολ δεύτερο πέναλτι. Αλλά μου φάνηκε ότι ήτανε κι αυτό. Τουλάχιστον εκτέλεσε σωστά το πέναλτι ο “Μητσάρας”.
2-0. Κακά τα ψέματα, στο πρώτο ο Σαλπιγγίδης ήταν απαίσιος, αλλά στο δεύτερο παίζει καλά.
άντε 2-0…
δεν το είδα το 2ο πέναλτυ, έβλεπα το μπασκετάκι. ήτανε ή μαλακίες;
και τα δύο ήταν… κανονικότατα πέναλτι… ο κοντός στο δεύτερο παίζει πολύ καλά… ειδικά η ενέργεια του στο 2-0 εξαιρετική…
και ενω στριμαρα στην παοκαρα
ξαφνικα …ποκερ…
μεγάλε χακόμπο πάρε ολόκληρο το τέρμα σπίτι σου…
Το φοβομουν το ματς πριν αρχισει λογω των απουσιων και των τελευταιων εμφανισεων αλλα κατα τη γνωμη μου ημασταν πολυ καλοι σημερα αν βαλεις κατω τις ελλειψεις. Και στο πρωτο ημιχρονο ειχαμε τρομερες ευκαιρις με Κιτσιου, Πελκα και το πεναλτυ. Ο Πλατανιας τελειως ακινδυνος. Χαρηκα με τις δηλωσεις Δωνη οτι παιζει αναγκαστικα ρομβο και οτι δεν ειναι το συστημα που μας ταιριαζει
Ο ρόμβος είναι από ανάγκη γιατί δεν υπάρχει αριστερό εξτρέμ στην ομάδα αυτή τη στιγμή… αλλά καλύτερα πιστεύω τον μπαρμπα-λίνο αριστερό εξτρεμ και να μην υπάρχει στο ματς παρά τον “ψόφαρεπαλικάριμουκαλύτερα” εττό μόνο του στην άμυνα χωρίς καμιά βοήθεια… με τον νιόνιο που είχε γρήγορα και ικανά άκρα ήμασταν ναυάγιο…
τέσπα…σήμερα ήταν ματς που έπρεπε να το πάρεις όπως και να χει και τα πήγαμε μια χαρά… Το κατά πόσο αυτή η ομάδα είναι εκεί που είναι επειδή το αξίζουμε ή επειδή οι υπόλοιποι είναι σκατά θα φανεί στις επόμενες δύο αγωνιστικές… αν πάρουμε 4 βαθμούς (Χ και 1 κατά προτίμηση) πάει να πει ότι είμαστε οι μόνοι που έστω και μαθηματικά στεκόμαστε σαν ανταγωνιστές του γαύρου…
Το αξιζουμε επειδη ειναι ολοι οι αλλοι σκατα
Τον γαυρο δεν τον χτυπαμε σε κανενα επιπεδο. Πρωτα στο αγωνιστικο και μετα στο εξωαγωνιστικο. Μην το ψαχνεις. Καποιοι ελπιζουν να κρατηθουμε κοντα μεχρι τον Γεναρη και μετα να ενισχυθουμε. Πρωτον το βλεπω δυσκολο να μεινουμε κοντα. Δευτερον δεν ξερω κατα ποσο θα ενισχυθει η ομαδα. Μακαρι αλλα δεν εχω πεισθει ακομα οτι θα γινει. Μακαρι παντως… Και χρειαζομαστε αρκετους παικτες
ούτε εγώ πιστεύω ότι χτυπάμε τίτλο… καθαρά αγωνιστικά δλδ… γι αυτό και είπα έστω μαθηματικά να είμαστε ανταγωνιστές… να μην είμαστε δλδ στο τέλος 25 βαθμούς πίσω…
έτσι τρένο που πάνε αυτοί, αν είμαστε εκεί στους 10-12 βαθμούς εγώ θα είμαι ευχαριστημένος…
ευτυχώς ο κόσμος τον στηρίζει.
AAAAAAAAAXAXAXAXAXA
Μλκ σα μαγνητοσκοπημενο ραντεβου ειναι
κρασακι ασπρο πινεις?
εχεις φαει?
καλά τραγική συνέντευξη… την είχα δει πριν κανα 20ήμερο…
κάπου τον ρωτάει “είναι αλήθεια ότι στην προπόνηση βάζεις τα πιο θεαματικά γκολ…?” και απαντάει “όταν δουλεύεις στην προπόνηση αυτά σου βγαίνουν και στο παιχνίδι…”
ότι να ναι… μέχρι τουίτερ είναι το παιδί… γνήσιο παοκτσάκι ο κλάους όταν η απάντηση είναι πάνω από 140 χαρακτήρες δυσκολεύεται να βγάλει νόημα…
πως ειναι η σχεση σου με τις γυναικες?
-ε ενταξει ,γενικα εχω πολλες φιλες.
-φλερταρεις?
.
-ναι,ναι ειναι ωραιο να φλερταρεις…και ασχημες να ειναι.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
EDIT:
ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ
-το καλοκαιρι,τι εκανες?
-πηγααααα. . . βσκ στο γαμο του Μπαλαφα
ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
πόσα :’) να βάλω.
Ρε το κορυφαίο είναι στο 5:52
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=J-JOVXmabBY#t=343s
-Και προσωπικά?
-Προσωπικάααα…το καλύτερο
-Που είναι?
-Περισσότερα γκολ
:lol2:
-Αυτό?
Έντονο ενδιαφέρον για τον Ολαϊτάν
???
ετοιμος για 11αδα?
Το κακό είναι ότι ο βάζελος ίσως να πάει καλύτερα στην πορεία του πρωταθλήματος…
[SPOILER]μετά την απόλυση του προπονητή τους την κυριακή !!!:D:D:D
ΔΙΠΛΑΡΑ!!![/SPOILER]
μαλακία που δεν προλάβαμε τον φερέιρα, ελπίζω να μην έχουμε άλλη μία ανάσταση νεκρού, από αυτές που συνηθίζουμε τόσα χρόνια