Π.α.ο.κ

μάλλον πρέπει να μάθουμε να παίζουμε χωρίς παυλάρα φέτος…

ελπίζουμε σε επιστροφή λαζάρ στις περσινές εμφανίσεις γιατί αλλιώς δύσκολα είμαστε στο κέντρο…

όχι ότι ο βάζελος ξαφνικά θα βγάλει αυτοματισμούς και τέτοια στο γήπεδο αλλά μια ομάδα που αλλάζει προπονητή είναι πολύ απρόβλεπτη… θα σκυλιάσουν μέσα στο γήπεδο… δεν έχουμε την αγωνιστική σταθερότητα που να εμπνέει σιγουριά…

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ

^^

Χακόμπο,εσυ ?

Από τα αποδυτηρια ποστάρεις ?

Εχει κριση ρε παιδια. Τι να κανει και ο Τριτσωνης. Μπαινει ανετα παντως στο τοπ 10 των πιο ανυπαρκτων πεναλτυ εβερ

ναι!!!111111111111111111

τωρα εσενα τι σε φταει ο τριτσωνης ?τα χαλια μας δε τα βλεπεις…εμενα μια χαρα μου φανηκε ο τριτσωνης σε ολο το ματς,το πεναλντυ δε ξερω αν ηταν αλλα μικρη σημασια εχει…

πετυχαμε ακομα μια ανασταση νεκρων,σαν ειδικοι που ειμαστε σε αυτο…καλο πασχα

α και που στε,κοντραρουμε στα ισα τον γαυρο επομενη κυριακη με γλυκο,γιαννου,ρομπερ και λοιπη ακομπανια…μεινετε συντονισμενοι

καλά ότι είναι ψυχάκιας ο χακόμπο όλοι το ξέραμε πιστεύω… απλά δεν είχε σπάσει μέχρι τώρα…

από το ματς δεν έχω δει ούτε φάση αλλά φαντάζομαι ότι βγάλαμε την κλασσική χεσμένη συμπεριφορά όταν παίζουμε με το ΠΟΚ… όπως φαίνεται ξεχωρίζουμε απλά σαν τον μονόφθαλμο στους τυφλούς… άντε μια καλή κατάταξη και για σοβαρή ομάδα από του χρόνου…

Ο Τριτσωνης μου φταιει γιατι δινει ενα γελοιο πεναλτυ. Το οτι ο ΠΑΟΚ δεν ηταν καλος ειναι αλλο θεμα. Δεν ηταν καλος οπως και στα περισσοτερα εκτος εδρας παιχνιδια. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα σχολιαζω τη διαιτησια

Αλλαγές Δώνη πώς σχολιάζουμε; Ειδικά η έξοδος Λαζάρ και είσοδος Λίνο (μέχρι να βγει ο Ρομπέρ ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τρεις πλάγιους αριστεροπόδαρους και πότε ερχόταν ο Λίνο άξονα και πότε ο Ρομπέρ) αποδιοργάνωσε τελείως το κέντρο του ΠΑΟΚ σε επίθεση και άμυνα.

Οτι να ναι. Αλλαξε καιτο συστημα σε 4,3,3 για πρωτη φορα χωρις να το εχει δουλεψει. Απο την αλλη ο Λαζαρ επρεπε να βγει. Εχει 4 ματς που σερνεται και σημερα ηταν ανυπαρκτος. Αν δεν παρεις απο αυτον που ειναι απο τους ποιοτικοτερους και εμπειροτερους παικτες σου, τοτε σκουρα τα πραγματα. Ας εβαζε Γιαννου και να εφερνε δεξια τον Σαλπι με Φωτακη στη θεση Λαζαρ. Μαλλον τον επηρεασε το γυαλιστερο μπουφαν του, τι να πω. Παντως κακα τα ψεμματα δεν εχουμε παικτες. Ο Παναθηναικος εχει πολυ ανωτερο ροστερ και ας τα πηγε χαλια μεχρι τωρα. Δεν εχουμε ποιοτητα.

[SPOILER]

[/SPOILER]

:bow2::bow2:

κάπως φαντάζομαι το μυαλό του χακόμπο στα 89 από τα 90 λεπτά του κάθε αγώνα…

https://www.youtube.com/watch?v=EMs8EsCFbGI

axaxaxaxaxa θεος ρε που το θυμηθηκες!

ρε στο μπασκετ ειχαμε 20/20 βολες :-s
.
.
.
πρωταθλημα;

[COLOR=“White”]The message you have entered is too short. Please leμπλαμπλαμπλα[/COLOR]

Μεγάλη πίκρα χθες…δεν θα σχολιάσω τα του ματς, θα σταθώ μόνο στο συμβάν με τον Χακόμπο
Χαλαρά κορυφαίος τερματάς αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και από τους καλύτερους που έχουν περάσει από Π.Α.Ο.Κ, σε κάθε φάση δείχνει την αξία τους, μου αρέσει που χάνει μπινελίκια στου αμυντικούς όταν πετάνε αετό όπως και η τρέλα που κουβαλάει
[B]Αλλά[/B] χθες έκανε μεγάλη μαλακία, κρέμασε την ομάδα σαν παιδάκι, θα απουσιάσει από το ντέρμπυ με τον gay και όλα αυτά ενώ έχουμε ήδη φάει τόσες τζάμπα κόκκινες και έχει πέσει σύρμα να συμμαζευτούν…
Αναμένω προστιματάρα να βάλει μυαλό και σιγά σιγά να “μπει στο κλίμα” όπως ο Παυλάρας που στην αρχή έκανε τις ίδιες μαλακίες(και πολλοί είπαν “γιατί δεν τον διώχνουν”)
Κομάντο είσαι, σοβαρέψου

Την άλλη βδομάδα θα κατέβω στο ναό, πάλι φιστίκι μου μυρίζει γαμώ

ο σπαντασιο εκανε χατ τρικ

σας ελεγα ΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ.

αλλα κανεις δε μ ακουγε

μέγα σοκ…ειδικά για τον ΠΑΟΚ που στις βολές είμαστε τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια άχρηστοι…

τέτοια ποσοστό σε 20+ βολές έχουμε να δούμε από το 2006 (25/25)…

πάμε με καλή ψυχολογία στο παλέ αλλά με την αστάθεια της ομάδας προβλέψεις δύσκολα…

Επρεπε να αποβληθεί και ο Δώνης για το τραγικό γούστο του στο ντύσιμο.

ήμασταν πάντως μια ωραία ατμόσφαιρα ήμασταν.

[SPOILER]

[/SPOILER]