Σήμερα πήρα πρέφα ότι λειτουργεί επιτέλους το καινούριο [U]paok-megastore[/U]
Στέλνει παντού, έχει πολλούς τρόπους πληρωμής και αρκετά μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα
Άντε σιγά-σιγά γινόμαστε σοβαρή ομάδα
Quiz: Βρείτε ποιοι είναι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ
:lol::lol::lol:
απιστευτο
:lol:
Μάνταλος την Κυριακή(ο “Τι να κάνει ο διαιτητής? Να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα?”)
Προβλέπω κόκκινη σε Κάτσε, Κουμάλο(πέναλτι) και μπούκα γύρω στο 80’
δεν ξέρω αν είναι πιο αστείο το ότι έβαλαν τον Μάνταλο ή το ότι ο Ρώσος δε θέλει “ούτε έναν πυρσό την Κυριακή”
Στάντααααρ
Εγώ θα έχω μαζί μου έναν πάντως
Εντωμεταξύ, έκλεισα εισιτήρια μέσω ίντερνετς, αλλά ξέχασα να αλλάξω το email μου και στάλθηκαν σε ένα που είναι πλέον ανενεργό γαμώ:?
Θα πάρω τηλ. αύριο στην Π.Α.Ε. να το διευθετήσω:lol:
[SPOILER]Ελπίζω να βγάλω άκρη, 32? είναι αυτά(2 τικέτα):([/SPOILER]
εδώ ρε σεις μετά το ματς με την ραπιντ είχε δηλώσει ότι τα επεισόδια γενικότερα δεν ταιριάζουν με την ιστορία του ΠΑΟΚ… ο τύπος δεν έχει δε ένα βιντεάκι γιουτουμπ ξέρω γω πριν πάρει την ομάδα…
βάλτε του να δεί το επικό ντού στο μάτς με παρί σεν ζερμέν στην τούμπα.
ωραίες εποχές… παλιά καλή τουμπα…
Βρε άμα γράψεις ΠΑΟΚ στο γιουτουμπ τα μισά βίντεο από σούτια είναι…νταξ για μπάχαλα (δικαιολογημένα ή όχι) πρώτοι οι δικοί μας… ας μην κοροϊδευόμαστε…
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=17CF0M38C
Πάρτε και καμιά ψηφιακή μαζί όσοι πάτε, προσοχή μην σας την βουτήξουν
3 τηλέφωνα(+άλλα τόσα που δεν το σήκωσε κανείς, 1? στην κάρτα λίγο [U]ύμνο[/U] και άκρη δεν έβγαλα
"Ο υπεύθυνος δεν είναι εδώ"
Θα κάνω φασαρία την Κυριακή και θα απαιτήσω τζαμπέ φανέλα:p
Αν η φωτό που θα κερδίσει δεν περιλαμβάνει και μια μαλαματίνα στο κόνσεπτ πάει να πει ότι χάλασε και ο λαός του ΠΑΟΚ…
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός δεν θα χάσει στην Τούμπα
Το πολύ πολύ ένα Χ που να βολέψει και τους δύο βλέπω και φυσικά να φωνάζουν για άλλη μια φορά για την διαιτησία οι αγαπημένοι μας Παοκτζήδες
Άσε που ο φετινός ο ΠΑΟΚ ειναι τρείς κλάσης κάτω απο τον ΠΑΟΚ με Κοντρερας,Βιερίνια, Τσιρίλο, Ελ Ζάρ, Ιβίτς κλπ
γραφικοί παιδί μου, τι περιμένεις.
ο άλλος θυμήθηκε τον Ελ Ζαρ ρε μαλάκες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το ματς είναι διπλό αύριο δυστυχώς(το λέω από τώρα και είναι και λόγω μάνταλου, φτου και το πατάω και δεν ξεπατιέται, αν δεν έρθει με τον καλό τρόπο θα έρθει με τον πλάγιο)
αύριο είναι όντως διπλό το ματς στο παλέ
έτσι, αισιοδοξία να βλέπω.
2.20 τον δίνει τον gay [B]την κυριακή[/B], αστεία πράματα
edit: σωστόστ
Ενταξει με Λορενς αλλαζει η ομαδα. Και ο Σαλπι ειναι καλυτερος δεξια απο οτι ο Φωτακης. Απλα το προβλημα ειναι ποιος θα κρατησει μπαλα αν μετα τον Γκαρσια δεν παιξει και ο Λαζαρ. Ντεφορμε ο ρουμανος αλλα ειναι ο μονος που μπορει να το κανει αποντος Garcia. Το αλλο ερωτημα ειναι ο Κωνσταντινιδης. Γαυρο δεν εχω δει καθολου φετος οποτε δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα. Πιο πιθανο αποτελεσμα βλεπω κανα Χ. 1-1 ας πουμε
νιωθω τοσο πολυ το διπλο που σκεφτομαι να το παιξω
Αυτός ο Δέδας αν δεν είχε ένα καλό τρίποντο δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε στο ποσειδώνιο…
30-35 ημίχρονο…κοράκια γαμιούνται… 3-4 σφυρίγματα ότι να ναι και ξανά ο άρης στο παιχνίδι… Σούλη αν χάσεις από τον αγγέλου παραιτήσου…
Κλαίω με τις διαφημίσεις της ΕΤ3… μια και μια είναι…
όταν η διαφορά πήγε στο +16 δεν πιστεύω να πιστέψατε όντως ότι θα είχαμε ένα ήρεμο 4ο δεκάλεπτο ε;
το παλεύουν τα ποντίκια, γαμώ τα σφυρίγματα είδαμε σήμερα. κρίμα που δεν έπαιζε ο νικόλας ο καλλές για να σπάσουμε το +35