και μενα μια χαρα κινησεις μου φαινονται…ποιος ειναι καλυτερος του Κατσουρανη αυτη την στιγμη στο κεντρο μας?(δεν υπολογιζω καν τον Γκαρσια γιατι εχει τελειωσει δυστυχως)
Ο κατσουράνης για στόπερ φαντάζομαι πιο πολύ τον θέλουν…
http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/xrysh_tomh_gia_paok-katsoyranh.2038356.html
Μάλλον έκλεισε πάντως… ήθελε 800 για 1,5 χρόνο το ανέκδοτο και θα πάρει 500… 350/χρόνο… Μακάρι να μην την δει ως ένα καλό εφάπαξ στα 33 του μέχρι να σταματήσει την μπάλα και να με διαψεύσει…
Τρομάζω στην ιδέα να τραυματιστεί ο Κάτσε και να παίξουμε με χαφ Λαζάρ Φωτάκη Κατσουράνη… Θα βρίζει ο ένας τον άλλον γιατί δεν μαρκάρουν…
Επίσης μεγάλη κίνηση του ρωσοπόντιου που έκοψε την αμοιβή προς τους μάνατζερ… πλέον τους πληρώνει ο παίκτης (όπως θα πρεπε να γίνεται τόσα χρόνια) και όχι η ομάδα…
Με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι του 2014. ο Κώστας Κατσουράνης, αφού πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία των δύο πλευρών για τον επόμενο 1,5 χρόνο.
Από την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης (ο οποίος έχει σε τεράστια εκτίμηση τους Έλληνες διεθνείς, ειδικά της φουρνιάς του 2004), μετά την τελική εισήγηση του Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ΄έδωσε το “οκ” για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον “Κατσούρ”, τα πάντα εξελίχθηκαν με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
Ο 42χρονος στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ, έκανε τις επαφές με την πλευρά Κατσουράνη και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η χρυσή τομή έχει βρεθεί. Ο 33χρονος άσος θα πάρει ένα ποσό περίπου 520.000 ευρώ για τον επόμενο 1,5 χρόνο (350.000 ευρώ ετησίως), συν μπόνους για την επίτευξη στόχων. Τις επόμενες μέρες όλα αυτά αναμένεται να αποτυπωθούν και εγγράφως και ο παίκτης θα έρθει για να ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ και να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα. Το καλό στην περίπτωσή του είναι ότι από τη μέρα που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό γυμνάζεται με προσωπικό γυμναστή.
Στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολύ σε δύο ισχυρά κίνητρα που έχει ο Κατσουράνης: Να παραμείνει ενεργός σε υψηλό επίπεδο για να διατηρήσει τη θέση του στην Εθνική Ελλάδας εν όψει του Μουντιάλ στη Βραζιλία και να δώσει “απαντήσεις” σε όλους όσοι θέλησαν να τον εμφανίσουν “τελειωμένο” ποδοσφαιρικά όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό.
τυπικο απο οτι φαινεται…
Άρα με τζαβέλλα κατσουράνη κλείνουμε για τις αμυντικές μεταγραφές…
Γουστάρω Ναπολεόνι που ακούγεται έντονα ότι τον έχουμε κλείσει… Να συνταξιοδοτήσουμε σιγά σιγά τον Φωτάκη… Τώρα για το μπλακ μάμπα της βέροιας δεν έχω άποψη… αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω… Ο ναπολεόνι μπορεί να βοηθήσει επιθετικά γιατί με την χρονιά του σάλπι μένει μόνο ο Κλάους… και το παιδί μπορεί να είναι κίλερ αλλά μπάλα δεν ξέρει χριστό…και αυτό φαίνεται σε ματς όπως βέροια που πρέπει να βρεθεί ένας να πα΄ρει την ομάδα πάνω του να την ξελασπώσει…όπως έκανε ο βερίνια πχ…
εντωμεταξυ ηδη εφτιαξαν γκρουπακι στο fb καποιοι που δεν θελουν τον Κατσουρανη #-o
δώσε λινκ να κάνω like…
γραψε “δεν θελουμε τον κατσουρανη στον παοκ”
Τουλάχιστον θα υπάρχει επιτέλους κάποιος μέσα στο γήπεδο που θα χώνει μπινελίκια για τις μαλακίες
Τώρα ό,τι θα χαλάσει τα αποδυτήρια και άλλα τέτοια…χα,δε νομίζω να τον παίρνει 8)
Έλληνας είναι, διεθνής, πολύ καλός για τα ελληνικά δεδομένα(αν δεν το παρατήσει το άθλημα) και παίζει και σε 2 θέσεις, δε μπορώ να καταλάβω τη γκρίνια ορισμένων
Καλώς να ορίσει
τελικα ετσι οπως το κοβω μαλλον τιποτα Βαζελοι την εφτιαξαν την σελιδα…δεν με πειθει και πολυ για Παοκτσης ο δημιουργος της
κατ εμε πολυ καλη κινηση
τωρα αν ερθει και σνομπαρει ομαδα,φανελα,διοικηση και ηρθε χωρις να γουσταρει εχει γινει χοντρη μαλακια
Ο Κατσουράνης είναι καλή περίπτωση αλλά είναι σε μια θέση που έχεις τον πιο ποιοτικό σου παίκτη αυτή τη στιγμή , τον Λάζαρ. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε άλλες θέσεις . Και δε νομίζω ότι Ολαιταν , Ναπολεόνι είναι κινήσεις που θα σε ανεβάσουν επίπεδο. Σε καμμία περίπτωση. Τζαβέλλα θέλω πάντως για του χρόνου που φεύγουν Λίνο, Σταφ. Συμφωνώ με Radical ότι ένας από τους 2 στο 4-4-2 πρέπει να ξέρει λίγο μπάλα. Ξέρει ο Ναπολεονι; Δε νομίζω; Λογικά τον παίρνουν για αλλαγή μιας και ο Γιάννου π.χ. δεν βγήκε. Επίσης για σεντερ μπακ ακούγεται ο Μόρας. Αλήθεια έπαιζε αυτός πρόσφατα; Επιφυλάσσομαι αν και θα προτιμούσα μάλλον έναν ξένο μιας κάποιας αξίας.
νομιζω πως για Ιανουαριο δεν πρεπει να γινουν οι τρελλες μεταγραφες…ισα ισα να καταφερουμε να βγουμε 2οι…το γερο μπασιμο πρεπει να γινει καλοκαιρι…
κατσουρανης λεει:lol::lol:
ο μανατζερ του παιζει να ανεβοκατεβαζει και κυβερνησεις να ουμε
Αν τον παρετε για στοπερ μια χαρα θα’στε παντως.
Στα αλλα που λετε,με Γκαρσια στην ομαδα δεν νομιζω οτι τον παιρνει να κανει
οτι εκανε στον βαζελο.
πάντως με Ιβάν πίστευα ότι έχουμε φύγει από την λογική να πάρουμε έναν παίκτη από Βέροια ή λεβαδιακό και τέτοια… νταξ καλοί παίκτες αλλά σε ομάδες χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς απαιτήσεις…
πόσους τέτοιους φέραμε και ανάθεμα αν βγήκε κανένας…
Για Κατσουρανη μακαρι οντως να τον παρουμε για αμυνα. Αλλα δε νομιζω να το εχουν σκεφτει ετσι. Οσο για μεταγραφες απο μικρες ομαδες δεν ειμαι αντιθετος. Να γινουν κι αυτες. Τον τζιμπουρ απο που τον πηρε η ΑΕΚ; Τον Μανιατη , τον Τοροσιδη ο Ολυμπιακος; Τον Αβρααμ; :lol:
Έχει μεγάλη διαφορά η μεταγραφή ενός παίκτη που φαίνεται ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα και ενός που είναι απλά καλός σε μια μικρή ομάδα…
Φιλομένο, φουτσίνι, σπανακοπιτούλης, ηλιάδης, σκαρμούτσος κλπ που δεν θυμάμαι τώρα…
ο ναπολεόνι πιστεύω μπορεί να σταθεί ένα κλίκ πάνω… ολαιτάν δύσκολα…
Μόνο που εμείς παίρνουμε κάτι Φιλομένους, Κουτσιανικούληδες, Σακελλαρίου, Γιάννου, Παπάζογλου και άλλα τέτοια λιμά
Ό,τι καλό κυκλοφορεί στη χώρα το αρπάζει ο gay, εμείς ό,τι περισσέψει
Εdit:Με έφαγε στη στροφή ο Radical
Ο Κατσουράνης είναι σούπερ μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, ακόμα και στο 50% να παίζει είναι τρεις κλάσεις πάνω από οποιονδήποτε άλλον στη θέση του. Αρκεί να έχει δίπλα κάποιον να τρέχει και γι αυτόν.
Ναπολεόνι δεν νομίζω να κάνει, Ολαϊτάν δεν έχω δει αλλά αν θέλει να πάρει παίκτη από ελληνικό πρωτάθλημα δε νομίζω αυτή τη στιγμή να υπάρχει καλύτερος από τον Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ.
^ +1 για ντε βινσεντι… πιστευω και τον ναπολεονι για παραπανω επιπεδο, λογικα θα πιασει…
ο κατσουρ θελει διπλα του ενα σκυλι που μονο θα μαρκαρει και θα μπορει να του δωσει σωστα τη μπαλα στα 2 μετρα… ο σιμαο ειναι φευγατος απο κινα, παρτε τον και καθαρισατε…