Π.α.ο.κ

Θεωρώ πως σ’ αυτή τη θέση ο Κάτσε φτάνει και περισσεύει για τα τρεξίματα. Μακάρι να πιάσει ο Κατσουράνης. Για την ώρα είμαι ουδέτερος και περιμένω να δω αποτελέσματα, αν και πιστεύω πως θα δέσει έστω και λίγο παραπάνω το χώρο του κέντρου.

Εμένα η ένστασή μου για Κατσουράνη είναι ότι στη θέση του είμαστε πολύ πιο καλά από οτι σχεδόν σε όλες τις άλλες. Δηλαδή να έχουμε στον πάγκο Λαζάρ, Φωτάκη και βασικούς: Κουμάλο, Κατσικά, Έττο, Λινο (στα 36) , Ρομπέρ, Κάτσε (αν και είναι ελπίδα);;; Έχω την εντύπωση ότι η ενίσχυση πρέπει να αρχίσει από άλλες θέσεις. Εκτός αν πράγματι έχουν σαν σχέδιο να ενισχυθούμε παντού που ακόμα δεν έχει φανεί κάτι τέτοιο.

@Radical συμφωνούμε απόλυτα για τις επιλογές από μικρομεσαίες ομάδες. Πρέπει να παίρνεις κάτι εξαιρετικό ,όπως παίρνει ο γαύρος τόσα χρόνια και μονο τέτοιους. Σαβούρα έχουμε και δικιά μας παραγωγής :slight_smile:

με βιειρινια τι παιζει? ερχεται απο γεναρη δανεικος?

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :slight_smile:

Ο βιερίνια ειδικά τώρα που εδώ και 3 ματς παίζει βασικός δεν παίζει να φύγει… και από ότι μαθαίνω ούτε ο ίδιος θέλει να φύγει… θα το παλέψει όσο μπορεί να μείνει έξω…

δάκρυα, τίποτα άλλο.

Kαι πολύ καλά θα κάνει μεταξύ μας

Φυσικά και πολύ καλά θα κάνει
Μειωμένο εισιτήριο+δώρο εισιτήριο για το κύπελο+δωράκι από το megastore…
Για γύφτους μας πέρασαν?
Ιβάν 50? μεροκάματο+ένσημα αλλιώς γήπεδο κανείς

:smiley: Για τον Βιερίνια βρε ήταν το “πολύ καλά θα κάνει” :slight_smile:

Μπαρδόν:p

και εγω για τα εισητηρια νομιζα το λεγες :stuck_out_tongue:

Μπράβο στην ομάδα του μπάσκετ που πήρε το διπλό στις τελευταίες φάσεις με τον Ηλυσιακό. Ξεσκίστηκαν κι αυτοί στα τρίποντα βέβαια, κι ευτυχώς που δεν πληρώσαμε την αστοχία του Παπαδόπουλου στις δύο βολές.

Στα του ποδοσφαίρου, το άξιζε το γκολ ο Λίνο, αν όχι ο καλύτερος απ’ τους καλύτερους στον αγώνα σήμερα. Και ο Σαλπιγγίδης παίζει καλά πάντως.

Μεγάλο παιχνίδι χαραλαμπίδης σήμερα και παπαδόπουλος… καλά για τις βολές που λες, ο παπαδόπουλος πετάει που πετάει τούβλα, ειδικά στα τελευταία δευτερόλεπτα παίζειι να μην έχει βάλει ποτέ βολή…

ΜακΓκράθ ανέβηκε στο τέλος και ουσιαστικά καθαρίσαμε… 6 σερί νίκες και μαζί με πανιώνιο είμαστε πιστεύω οι μοναδικοί διεκδικητές της τρίτης θέσης…

Λίγο αγκαρία με βγάζει η μπάλα… Υπάρχει δημιουργική έλλειψη και αυτό φαίνεται… επιτέλους καλό παιχνίδι μπροστά από λίνο…

Πλάκα πλάκα ναι κι εγώ πιστεύω πως πάμε φουλ για τρίτη θέση στο μπάσκετ. Αφού πήραμε τις νίκες και στα δύο ματς αυτό μετράει τελικά. Πάντως στο ποδόσφαιρο δείξαμε τουλάχιστον παραπάνω διάθεση. Αλλά πάλι με 1-0 ρε γαμώτο, μια φορά να κερδίσουμε άνετα και τι στον κόσμο.

Δυστυχώς στο μπάσκετ πέρα από το γόητρο η τρίτη θέση δεν προσφέρει τίποτα… Ευρώπη αν ασχοληθείς σοβαρά πρέπει να ρίξεις χρήμα, κάτι που δεν έχει κανείς στην ελλάδα… Αν πάλι πας με ότι ομάδα έχεις παίζει απλά τζάμπα να κουράζεσαι… Ο πανιώνιος φέτος που εντός συνόρων φαίνεται να πετάει έχει τρελαθεί στο κλαρίνο ευρώπη…

Πιο σημαντικό είναι για μια χρονιά να πουν στο τέλος ότι μειώσαμε το χρέος 50-100 χιλιάρικα και κρατάμε και 4-5 παίκτες για να κάνουμε έναν κορμό και σιγά σιγά να καθιερωθούμε στη θέση αυτή εντός ελλάδας και έρχεται και η ευρώπη…

Αλλά αυτό προϋποθέτει και διοικητική-οικονιμκή σταθερότητα…:wink:

έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθήματος, fuck logic :’)

Ένα ψιλοσόκ θα το πάθω με τον Κατσουράνη στα ασπρόμαυρα

Πάρε μια φοτοσοπιά:p

Πήραν μπρος τα κανόνια του ΠΑΟΚ… και γιάννου και κοντός σκόρερ…Φουλ για 20 γκολ στη σεζόν ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός…

7 σερί νίκη στο μπάσκετ… εύγε… παίζει να κάναμε και ρεκόρ κόσμου σήμερα για την χρονιά με 1700-1800 άτομα…:yahoo:

Με την ψυχή στο στόμα βέβαια αλλά και η ελευσίνα 16/28 τρίποντα… ήμαρτον δλδ…50+% ευστοχία είχαν…και εκεί που έλεγες θα περάσουμε ένα ήσυχο απόγευμα πάλι μέχρι τέλους το φοβόσουν… πάμε για διπλό τώρα στον πανιώνιο και μετά θα αλώσουμε και το ΟΑΚΑ…:smiley:

εδιδ: Στη βαθμολογία είμαστε στη 10η αγωνιστική μαζί με γαύρο πρώτοι έστω και με ματς παραπάνω…και η δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος… Πόσα χρόνια να έχει να γίνει αυτό…