Αν έχει δει κανένας βελτίωση στον ΠΑΟΚ της ραπίντ με τον σημερινό ΠΑΟΚ (σε όλα τα παιχνίδια) ας με βγάλει ψεύτη αλλά η ομάδα όλη την χρονιά δεν βλέπεται… αυτή δεν είναι η καλύτερη άμυνα στην ελλάδα αλλά η πιο κωλόφαρδη…
Ανάπτυξη μηδέν, άμυνα μηδέν και πάλι ένας θεός ξέρει πως είμαστε δεύτεροι…
Πότε θα μάθουμε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ έλληνας προπονητής και ποτέ δεν θα υπάρξει…
εγω θυμαμαι πως περσι οσες φορες εμπαινε αλλαγη στο 60 η ομαδα δημιουργουσε καταστασεις μιας και επι μπολονι επαιζε σχεδον πανω στη γραμμη με αρκετες τροφοδοτησεις απτα κεντρικα χαφ και μαλιστα ειχε και αρκετες ασσιστ…χαρακτηριστικο παραδειγμα της προσφορας του οταν επαιζε ηταν κινησεις και ασσιστ οπως τα 2 γκολ στην τοτεναμ…τετοια παρομοια σκηνικα γινοντουσαν σε αρκετα ματσακια περσι,εμενα το παλικαρι με καλυπτε με αυτα που ειχε προσφερει…αλλα φετος ειναι αλλο πραμα
ναι αλλά πέρσι είχες και έναν μπόλονι θεό και η ομάδα είχε ένα πλάνο μέσα στο γήπεδο… τώρα ο δώνης είναι σαν το μάνατζερ… βάζει 11 μέσα και τους λέει πάμε…
Καλα ρε ενα ματς με την Τοτεναμ εκανε και περσυ ο Γεωργιαδης και μια ενεργεια με την Καζαν. Αυτο ηταν ολο. Σημερα δεν το ειδα το ματς οποτε δε λεω τιποτα. Παντως δεν μπορω να δεχτω οτι φταιει ο Δωνης για το σημερινο. Ουτε μπορω να πιστεψω οτι με αυτους τους παικτες ο Μπολονι θα εκανε κατι καλυτερο στο πρωταθλημα μεχρι στιγμης. Παρ ολ αυτα και εγω θα προτιμουσα εναν ξενο προπονητη με κυρος και παραστασεις. Ο Δωνης προσεληφθει προ Σαββιδη. Με αλλα οικονομικα δεδομενα. Το θεμα ειναι οτι δεν εχει δωσει ο Δωνης σοβαρη αφορμη για να φυγει. Αν ημουν εγω Σαββιδης βεβαια θα τον εδιωχνα την πρωτη μερα για να επιλεξω εγω προπονητη ή τελος παντων ο Βρυζας αλλα με τα νεα οικονομικα δεδομενα. Απο οτι φαινεται δεν θα γινει κατι τετοιο οποτε φοβαμαι οτι ο Δωνης θα φυγει στην αρχη της νεας σεζον και αφου εχουμε μεινει παλι εκτος στοχων
Οσον αφορα τις δηλωσεις Δωνη μαλλον τις βλεπω θετικες. Μαγκια του που υπερασπιστηκε τον παικτη του. Το ευκολο θα ηταν να τον θαψει , να τα ριξει ολα πανω του και να βγει αλωβητος αυτος. Τι θα πετυχαινε; Απολυτως τιποτα. Θα εριχνε την ψυχολογια του παικτη στα ταρταρα. Προτιμα να τον στηριξει με την ελπιδα να παρει κατι απο αυτον. Η περιφημη δηλωση του Σαντος για τις σαρδελες παντα θα πιστευω ηταν τραγικη. Εχεις αυτους που εχεις. Στηριξε τους μεχρι να μπορει να τους αλλαξεις. Μην πας να σωσεις το τομαρι σου
Μαλάκες ο Βιβιάν φουλ αψυχολόγητος, μην τον κράζετε ότι είναι άμπαλος, αλλά ότι είναι ηλίθιος.
Έκανε πολύ καλό ματς μέχρι τη μαλακία στο πέναλτυ, που ντάξει δεν μπόρεσα να το δω καθαρά για να είμαι 100% σίγουρος ότι είναι μαρς.
Αλλά γενικά ήταν φοβερός στην ηρεμία της άμυνας, δεν έκανε ούτε μισή λάθος πάσα.
ρε συ μαν είναι κεφαλοκλείδωμα… άλλη μία έπρεπε να φάει που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί…
εγώ ξαναλέω ότι αυτό που χρεώνω στον δώνη (και το λέω από την αρχή της χρονιάς) είναι ότι η ομάδα δεν βγάζει στο γήπεδο ότι έχει πλάνο… μοναδικό σημείο που με εξέπληξε ήταν στην κομοτηνή που από το 60 και μετά δεν πελάγωσε να αρχίσουμε τις σέντρες από τα 40-50 μέτρα μέχρι το 90…
τώρα τούμπα αν είναι 0-0 στο 50-60 με Καλλιθέα να δω πως θα αντιδράσει… και στην τελική είναι ο μόνο στόχος μας… αν δεν βγούμε και δεύτεροι με τέτοιον ανταγωνισμό είμαστε για κλάματα…
Συμφωνώ με crabs περί Δώνη
Αν τα γαμημένα τα δοκάρια πήγαιναν μέσα θα είχε καθαρίσει το ματσάκι και θα ήταν όλα ωραία και καλά
Δεν πήγαν όμως και αν αποκλειστούμε τώρα από το κύπελλο θα είναι η 2η μεγάλη αποτυχία στους 2 βασικούς στόχους της χρονιάς…ε κάποιος θα τις πληρώσει
Επίσης γιατί Γλύκο ρε?
Δεν λέω ότι ο Χακόμπο θα έβγαζε το πέναλτι ή το 2ο γκολ αλλά ρε πούστη με την απορία θα μείνω
οχι… αλλά οι καλτ παοκτ[I]ζ[/I]ηδες το πρωι στο τρένο και μεχρι την λαρισα δεν αφησαν τιποτα ορθιο και τρομοκράτησαν τον απλό κόσμο… κατέβηκε ενα τρελό ολόκληρο και κανείς δεν έφτασε στον προορισμό του.:lol:#-o
ΟΛΟΙ που ηταν στο τρένο κατέβηκαν λαρισα 6:45 το πρωί και περίμεναν το επόμενο:lol2:
και οι οπαδοί(σχεδον 150) συνέχισαν κανονικά με το τρένο και με αστυνομική βοήθεια… ενα τρένο μόνοι τους.! οκ. ΘΕΟΙ!!
ρε συ κρίμσον, αφού είσαι σωστό και ενημερωμένο παλικάρι, γιατί γράφεις τις σαχλαμάρες του γκαζέττα, τι ένα τρένο Λάρισα-Αθήνα για 80 άτομα
βρείτε τις διαφορές:
Με τρένο αποφάσισαν οπαδοι του ΠΑΟΚ να ταξιδέψουν για την Αθήνα για να βρεθούν στο γήπεδο της Καλλιθεάς για τον αγώνα κυπέλλου.
Σύμφωνα με συνταξιδιώτες τους, οι οπαδοί δημιούργησαν προβλήματα στη διαδρομή, μη σεβόμενοι τους κανόνες που υπάρχουν με αποτέλεσμα η αστυνομία να ακινητοποιήσει το τρένο στην Λάρισα όπως αναφέρει το seleo.gr.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εγκλωβίστηκαν σε ένα βαγόνι, με τους υπόλοιπους ταξιδιώτες να συνεχίζουν με άλλο τρένο για την πρωτεύουσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στους ελέγχους που έκανε η αστυνομία βρήκε πέτρες και ξύλα.
και
Αναστάτωση προκλήθηκε, το πρωί της Πέμπτης, στο τρένο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη ? Αθήνα και στο οποίο, μεταξύ άλλων, ταξιδεύουν και οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Το τρένο σταμάτησε στην Λάρισα, έπειτα από διαμαρτυρίες που υπήρξαν από τους επιβάτες για φασαρία στο βαγόνι που βρίσκονταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Όπως επιβεβαίωσε ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας, Παναγιώτης Σαπουτζής σε επικοινωνία με τον Sentra 103.3., έπειτα από κλήση του ΟΣΕ, η αστυνομία σταμάτησε το τρένο και έκανε έλεγχο, χωρίς όμως να βρει το οτιδήποτε ενοχοποιητικό για τους φιλάθλους.
Δεν υπήρξαν προσαγωγές ή συλλήψεις και το τρένο συνεχίζει κανονικά το ταξίδι του προς Αθήνα, με μια μικρή καθυστέρηση αλλά και την συνοδεία της αστυνομίας.
«Μας κάλεσαν απ’ τον ΟΣΕ, πήγαμε και πραγματοποιήσαμε έλεγχο, δεν βρήκαμε τίποτα και το δρομολόγιο συνεχίζεται με αστυνομική συνοδεία», ήταν τα λόγια του αστυνομικού διευθυντή.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ταξιδεύουν για την Αθήνα, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα, το απόγευμα.
:lol:
απο λαρισα είμαι… δεν διάβασα γκαζετα…ξερω τι εγινε. στις 7παρα το πρωι ηταν ΟΛΟΣ ο κοσμος απο το τρενο κάτω. ΚΑΝΕΙΣ δεν ξαναμπήκε μέσα(εκτος των οπαδων). έφυγαν με ΑΛΛΗ αμαξοστοιχία οι υπόλοιποι ΜΕΤΑ.
ΜΟΝΟ η αστυνομία(12 ΑΤΟΜΑ) μπήκε και πηγε σαν συνοδεία των οπαδων#-o
το λοιπον η τοπικη αστυνομία εχει βγαλει ανακοίνωση που διαμαρτύρεται για μη καταβολη οδοιπορικών και απαλλαγη επόμενης υπηρεσίας για τους 12 αστυνομικους που έκαναν 700 χιλιόμετρα να συνοδεύσουν τους οπαδούς.
ο κοσμος πηγε με αλλο τρενο.
αυτα… ξανα…
*το οτι ξερει καλύτερα ο δημοσιογραφος του γκαζετα και του σεντρα (και του …seleo.χααχαχ)καλύτερα απο εμας εδω, με σκοτώνει.
το έντιτ το έκανα πριν δω την απάντησή σου, δεν είχα σκοπό για unfair. εγώ μιλούσα με φίλο που κατέβηκε στο παιχνίδι και μου είπε όσα πόσταρα ως απάντηση στον private joker και αυτά για το τρένο. και όχι, δεν κατέβηκε ένα τρένο με 5 βαγόνια και 80 άτομα για αθήνα.
bastard ο crimson αναφέρεται στο ταξίδι της επιστροφής, εσύ στο πήγαινε
Τώρα τι παίχτηκε, τι έγινε δεν ξέρω
Don με τον Γλύκο τα έχω από το περυσινό παιχνίδι κυπέλλου
Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τη χρησιμοποίησή του…την Κυριακή ποιός θα παίξει?
Στον επαναληπτικό?
Επίσης το “ο Βιβιάν μέχρι την αποβολή ήταν πολύ καλός” είναι ανέκδοτο…και γω με υπέρ μας κατοχή 70% καλά θα έπαιζα…τη μία φορά που χρειάστηκε έκανε ερασιτεχνική μαλακία
Πούλο
δηλαδη η ανακοίνωση της αστυνομίας που μιλαει για διασφαλιση μετακινήσεις του κοσμου με αλλο τρενο αργοτερα, την συνοδεία των αστυνομικων, και οι δηλωσεις ανθρώπων του οσε στον τοπικό τυπο ειναι ψεματα?? περίεργο μου φαίνεται
*δεν ειναι σκοπος μου να κραξω οπαδους του παοκ… και για τους δικους μας τα ιδια λεω. τον χαβαλε να κανουμε