Π.α.ο.κ

δεν είδα ανακοίνωση αστυνομίας που να λέει για μετακίνηση του κόσμου με άλλο τρένο αργότερο, δώσε λινκ αν μπορείς.

γενικά δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, οι μισοί έλεγαν ότι βρήκαν ξυλα και πέτρες μέχρι να βγει ο γουρουνικός διευθυντής και να το διαψεύσει.

μου φαίνεται λογικό το ότι δε γίνεται να κατεβούν 4 βαγόνια κόσμου και να περιμένουν το επόμενο τρένο (στο οποίο προφανώς δε θα χωρούσαν κιόλας όλοι), ενώ την ίδια ώρα 80 άτομα πηγαίνουν αθήνα με έναν συρμό δικό τους παρά το αντίθετο, τι να πω, ίσως να κάνω και λάθος, ε μόνο λολ τότε

ε τι ειναι πιο εύκολο να πείσεις…? παππουδες και γιαγιαδες, ή οπαδους παοκ/αρη/ολυμπιακου/whatever? :stuck_out_tongue:

ολόκληρη η ανακοίνωση ειναι στην τοπική εφημερίδα(ελευθερια, σελ.1+4) και κομμάτια της αναφέρονται και στα τοπικα τηλεοπτικά κανάλια.(κλαίω στο σημειο που λεει για οδοιπορικα 7,5 ευρο #-o)
αν θα βρω κατι σε λινγκ θα δωσω

*και ξαναλεω. απλα επειδη ειδα σχολια στο βαρειμαι το εβαλα. οχι επειδη ειναι παοκ. μπορω να πω και ιστοριες με δικους μας που θα πρέπει να βγαλεις τα ματια σου μετά…:lol:

Ούτε 5000 με ατρόμητο μεθαύριο… Αυτά τα μισά διαρκείας που βγήκαν ξέρει κανείς μέχρι πότε τα δίνουν…?? για να μην βγαίνεις κανείς να πει νούμερο μάλλον άπατα πάνε κ αυτά…

εδιδ: απαντάω στον εαυτό μου… καμιά 50αριά λέει έχουμε δώσει… γελάει ο κόσμος…

Ναι αλλά έχουμε καινούριο site :stuck_out_tongue:
http://www.paokfc.gr

A…και αυτόν επίσημα πλέον:

[SPOILER]Σίντελ…Σίλντεφλ…Σίλντενφ…κεφάλι στο χαντάκι[/SPOILER]

Πήγα και πήρα σήμερα. Ψυχή δεν υπήρχε. Για μια στιγμή νόμιζα πως αλλάξανε τη θέση των γραφείων…

εγω αυριο μαλλον θα ξαναπαω γηπεδο μετα απο τον ημιτελικο του κυπελλου με αεκ πριν 1μιση χρονο

με ψησαν κατι φιλοι,ε λεω δε γαμιεται…

axel σε ποια θυρα θα πας?εμεις λεμε για 5-6 να δουμε και λιγο μπαλα

good luck with that

Στην 4 πήρα διαρκείας. Είπαμε να στηρίξουμε, αλλά στις άλλες θύρες ξεφεύγει το μπάτζετ :stuck_out_tongue: Χώρια που το μόνο που αξίζει είναι να κάνουμε και λίγη κερκίδα, αλλιώς κλάφτα…

Σήμερα παλατάκι παίζει πολύ σοβαρά να χαν κλειστά την θέρμανση… μιλάμε για κρύο…

Απορώ πως έπαιζαν οι άλλοι… τόσο σκατά πια είναι τα οικονομικά μας ή κάπως έτσι υπολόγισαν το θετικό προϋπολογισμό για φέτος…??

Πολύ κακό ματς (μόνο Χαριτόπουλος πάρα πολύ καλός στο δεύτερο μισό) αλλά έγινε το 6/6 εντός και συνεχίζουμε επιτυχημένα τις εντός προγράμματος νίκες… Τώρα ΟΑΚΑ για μια εντός προγράμματος ήττα… 9-4 στον πρώτο γύρο και 4η θέση πολύ καλά πιστεύω… Αν δεν γίνουν αλλαγές στο ρόστερ με παίκτες να την κοπανάνε στην μέση της χρονιάς πιστεύω σχετικά άνετα μπορούμε την 4η θέση και να παίξουμε με πανιώνιο “μικρό” τελικό για 3η θέση στο τέλος…

εντωμεταξύ, υπάρχει ένα απίστευτα αρνητικό κλίμα για τον μαρκόπουλο και δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω γιατί…

έχει σχέση το οτι ήταν και στον άρη?

σωστός, λογικά αυτό θα’ναι

μάλλον

τι μάλλον, σίγουρα

λολ :!:

:lol::lol::lol: παράνοια η κουβέντα…

πέρα από χαβαλέ όμως…

από που το κατάλαβες αυτό…?? δεν έχω δει τίποτα που να δείχνει αρνητικό κλίμα προς μαρκόπουλο… το μόνο που ακούγεται είναι το γιατί κρατάει τον χάτσερ στην ομάδα ακόμα, το οποίο είναι όντως ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα της ανθρωπότητας…

σε fora, facebooks, blogs, υπήρχε εδώ και λίγες μέρες ένα “Μπάνε διώξε τον γέρο” κλίμα που χθες μετά το ματς εντάθηκε περισσότερο. ότι είναι κολλημένος, ότι δεν έχει σαφές πλάνο, ακόμα και ότι δε δίνει χρόνο στην παιχτούρα τον Νικόλα τον Καλλέ διάβασα. μπορεί να ψιλο-ισχύουν αυτά, τη χρονική στιγμή δεν καταλαβαίνω, και τέλος πάντων ποιον προπονητή καλύτερο του Μαρκόπουλου θα μπορούσαμε να είχαμε. ινβ4 Σφαιρόπουλος

Προσωπικά ένα αρνητικό που βρίσκω είναι πως δεν έχουμε ένα σταθερό πυρήνα, και του χρόνου πάλι μάλλον θα αλλάξουμε πολλούς παίχτες και κανένας δεν ξέρει σε τι θέση θα τερματίσουμε. Επίσης δε μου πολυαρέσει που χρησιμοποιεί σταθερά 8-9 παίχτες το πολύ, χωρίς να δίνει χρόνο συμμετοχής στους μικρούς.

Οποιος τον κραζει τον παιρνει με ποιον αλλον θα καναμε τετοια πορεια φετος?

Τι να πω, με τα “αν” δε βγαίνει άκρη. Εγώ εξέφρασα μερικές ενστάσεις, την πορεία του τμήματος δε μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας. Τώρα τι θα γινόταν με άλλο προπονητή δεν έχει νόημα, γιατί υποθετικά ο καθένας λέει ό,τι θέλει.