τίποτα.
Καλά που πήγε ο Νίκος(Paoktsis) και είδε μπαλίτσα
ο κόουτς το είπε, έχουμε πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες. ευτυχώς η Καλλιθέα θα έρθει να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο
δυο λόγια για το μπάσκετ…
Δεν γίνεται να τίθεται θέμα προπονητή… όποιος λέει το οτιδήποτε δεν έχει δει ούτε λεπτό στη ζωή του μπάσκετ…
Ομάδα που κάθε χρόνο αλλάζει κατά 80-90% είναι καταδικασμένη να μην έχει χημεία…δεν παν να φέρεις ομπράντοβιτς…τα ίδια θα βλέπεις… Για το 8-9 στανταρ παίκτες, όποιος δει τους μικρούς θα κλάψει… δεν κάνουν ούτε για ποσειδώνιο…δεν υπάρχει δουλειά στους μικρούς και φυσικά τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν… Ομάδα με 250-300 χιλιάρικα μπάτζετ είμαστε… πόσους να χουμε καλούς δλδ… Το μόνο κακό που έχω δει τα τελευταία χρόνια στον σούλη είναι ένα θέμα με την αγορά της αμερικής… δεν φαίνεται να το κατέχει εκεί το θέμα…
Όσο για την μπάλα…καλύτερα πρεζάκιας… Ρωσοπόντιε πάρε θέση…όχι μόνο να δίνουμε πριμ σε ισοπαλίες…
:lol::lol::lol:
την μπαλα την ειδα,ηταν αρκετα στρογυλλη και καλοφουσκωμενη
κατα τα αλλα νταξει τι να λεμε,οχι απλα το χειροτερο ματς του ΠΑΟΚ αλλα ισως το χειροτερο και της σουπερλιγκ…γηπεδο του χρονου και μονο αν δειξει καλη διαγωγη ο σαββιδης.Κανονικα επρεπε να με πληρωναν για να το δω αυτο το πραμα.
τα τελευταια χρονια ολο κερδιζε ο ατρομητος,αλλα τουλαχιστον σκοραρε αυτος και βλεπαμε και καμια φαση εκ μερους του…το σημερινο απλα κανω πως δε το θυμαμαι απο δω και περα:!:
Δε βλεπόταν η ομάδα, πραγματικά. Τζάμπα το κρύο που φάγαμε. Πάλι καλά που ο Κατσουράνης μας γλίτωσε από τα χειρότερα.
Όσον αφορά το μπάσκετ, τι να πω, δεν έχω δει τους μικρούς να παίζουν αλλά είναι μειονέκτημα να μην εκμεταλλεύεσαι όλους τους παίκτες σου. Όπως και να το κάνουμε οι αναπληρωματικοί μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμοι. Δε λέω αν είναι καλοί ή όχι, γιατί δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς απ’ το λίγο που έχω δει.
Ξέρεις τι γίνεται στο μπάσκετ… οι μικροί δεν δουλεύουν σε επαγγελματικό επίπεδο… είναι λίγο συνοικία η φάση… πληρώνει ο μπαμπάς οπότε παίζουν όλοι και τέτοια…
παλιά που είχαμε 5 φράγκα δούλευε αλλιώς… πχ μαυροκεφαλίδη και βασιλόπουλο τους φέραμε μεταγραφή κανονική… εκείνη η ομάδα όμως είχε ταλέντο… είχε σαρώσει τους τίτλους στους μικρούς…
έβαλε εχθές έναν για 10 δεύτερα και το παιδί πρέπει να ταν 60 κιλά σχεδόν… φτερό στον άνεμο…στην πρώτη κόντρα έφτασε στο κέντρο του γηπέδου…
Nα ρωτήσω εγώ κάτι; Γιατί δεν παίρνουμε τον Γιαννιώτα; :-k Εδώ η ΑΕΚ λέει προσπαθεί να τον πάρει
Y.Γ: Τέλος Χακόμπο για φέτος
τι να το κάνουμε το τσογλάνι ρε… αυτός θα παίξει μπάλα μόνο με έναν προπονητή τύπου σάντος… αν δεν φάει σφαλιάρα στη προπόνηση δεν πάει πουθενά…
για χακόμπο τώρα το δα… πολύ κρίμα ρε γμτ… ήταν από πριν σκατοπόδης αλλά δεν περίμενα να βγάλει πρόβλημα τόσο γρήγορα…
ψαχνουμε απο τωρα τερματοφυλακα,εστω για το καλοκαιρι…δεν τον βλεπω να μενει μετα…μεγαλη απωλεια…
Για το καλοκαιρι ο Ιτανζ ειναι καλη ευκαιρια. Αλλα μεχρι καλοκαιρι με Γλυκο; Δυσκολο…
Μια χαρα ειναι ο γλυκος…μην παρασερνεστε επειδη ειναι η ασχημια η ιδια
:D:D:D:D
25? η ριγέ φανέλα :thumbup:
[SPOILER]Βέβαια +10? το τύπωμα, +5? τα έξοδα αποστολής :([/SPOILER]
52 ευρω ειχαν πριν κανα δυο χρονια οποτε καταλαβαινεις…
Kαι τώρα η επίσημη τιμή 49 είναι, ποιός ξέρει πόσο θα κρατήσει η προσφορά
Μέχρι στιγμής αντιστέκομαι σθεναρά να μην πάρω μία(γαμώ τα ?)…του χρόνου ούτε το “Garcia” θα μπορώ να τυπώσω
Όχι Τζόρβα, όχι Τζόρβα, όχι Τζόρβα #-o#-o#-o
δάκρυα.
Η αποστολή για τον αγώνα της Τρίπολης ανακοινώθηκε και ο Γιώργος Δώνης μάλλον έστειλε ένα μήνυμα σε ποδοσφαιριστή του που ξεκίνησε τη σεζόν ως βασικός και αναντικατάστατος. Ο λόγος για τον Αραούχο Έτο.
Ο Βραζιλιάνος δεξιός αμυντικός που το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με την επιστροφή του Δημήτρη Κωνσταντινίδη έμεινε εκτός αποστολής δείγμα του ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του όχι μόνο για μετά το καλοκαίρι αλλά και πριν από αυτό.
Ο Έτο θα περιμένει κάποια ευκαιρία μέχρι το τέλος της σεζόν, ίσως παίξει κάποια παιχνίδια, αλλά επί της ουσίας το μήνυμα το έχει πάρει.
[SPOILER]
[/SPOILER]
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
το δευτερο εσπειρε