Π.α.ο.κ

Ασχετο αλλα το μπουφαν ειναι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ειδα να το φορανε και παικτες και βοηθοι. :lol: ισως να πωλειται και στη μπουτικ αν καποιος ειναι τοσο κιτς και ενδιαφερεται :slight_smile:

…πολύ καλή μεταγραφή:):!:

…σόρρυ για το διπλό ποστ…ας το ζβήσει όποιος μπορεί:):!:

Της puma για την ακρίβεια, τζάμπα τα παίρνουν για να τα διαφημίσουν και καλά
Σαν το αθάνατο καφέ καστόρ α λα Σάντος δεν υπάρχει

[B]Κοντά σε συμφωνία με Σεκού Ολίσε[/B]

Αυτός μ’άρεσε στο videάκι http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cGAFOiY-yqw
Απλά παίζει στην ίδια θέση με Lawrence, AMR δηλαδή, απ’ότι κατάλαβα θα εναλλάσονται, αυτός δεν μπορεί να παίξει αριστερά με τίποτα αν και το αριστερό του δεν είναι κουλό, ενώ ο Lawrence την ψιλοπαλεύει.

Καλά στοιχεία για Winger [B]ντρίμπλα/ταχύτητα[/B],[B] μέτριος στις σέντρες[/B], άρα πιο πολύ ως μπουκαδόρος θα χρησιμεύσει, ντριμπλάρω όλη την ομάδα μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο και τελειώνω/πασάρω ,[B] μεγάλο work rate[/B] από ότι μας λέει το FM(17 νομίζω στο FM2012), δηλαδή συμμετοχή στο τρέξιμο στο μαρκάρισμα γενικά της ομάδας, αυτό που δεν κάνει ο Γεωργιάδης δηλαδή.(Φαίνεται και στο βίντεο που βρίσκεται πίσω λίγο έξω από την περιοχή και κλέβει την μπάλα και καπάκι ντρίμπλα).
Επίσης το FM μας λέει ότι δεν είναι κανα μαλακισμένο αφρικανάκι φέυγω και ξεχνάω να γυρίσω(Controversy 3, ο Itandje έχει 18 λολ), τραυματισμούς δεν είχε.

Συμπέρασμα: Τον θέλω, μπορεί να βγει πολύ καλός, και δεν μου φαίνεται αγγούρι σαν τον Νιμανί, είναι σίγουρα καλύτερος

^ Ωραίος και ντριμπλαδόρος φαίνεται από τα βίντεο, είναι και μικρός αλλά πιστεύω έπρεπε να καλύψουμε το αριστερό κενό που έχουμε
Λόρενς είναι χειρότερος από Ρομπέρ στα πλάγια, πολύ αργός και βαρύς για εξτρέμ(για τέτοιον δεν τον πήραμε?λολ)
Ιτάνζ πολύ καλή και φθηνή μεταγραφή, εννοείται παίρνει θέση βασικού άμεσα και όχι σαν το Χακόμπο στο περίμενε

Πολύ προχειροδουλειά όμως αυτή η μεταγραφική περίοδος…άντε να κλείσουμε και Λουκά να τελειώνουμε:p

ο Λορενς μου αρεσει παρα πολυ αλλα οχι για ακραιος…ειναι οτι πρεπει για κεντρο να οργανωνει παιχνιδι…απο οτι διαβαζω Λουκας παει απο καλοκαιρι…και κινουμαστε για αλλον εναν ακραιο απο την Γαλλια…

Λουκα θελετε ή Λούκας παιδια ; Νομιζω παιζει παρεξηγηση… :slight_smile:

εγω λεω για της Καρπατι παντως :stuck_out_tongue:

Λούκας θέλουμε, Λουκά θα πάρουμε μου φαίνεται :slight_smile:

[SPOILER]Αν και το απεύχομαι[/SPOILER]

Εγώ βύντρα θέλω πάντως, γιατί με Κατσικά δεν βγαίνει η χρονιά, θα καεί και τσάμπα το παιδί έχει πολλά να μάθει ακόμα.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=37&id=25052
[B]
Ο συγκεκριμένος δοκιμάζεται από τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία δοκιμή του 33χρονου ποδοσφαιριστή που έπαιζε στην Παρτιζάν?

Ο Βούκιτς είναι χαφ και παίζει περισσότερο στον άξονα, ακόμη και ως επιτελικός. [/B]

Αυτόν όμως π.χ τι τον θέλουν; Άμα είναι να γλιτώσουμε από Φωτάκη ψήνομαι, αλλά στην θέση 8/10 έχουμε Λορενς,Φωτάκη,Λάζαρ, Κατσουράνη(Γκαρσία, Κάτσε). Εκτός και αν τον φέρουμε στα τσάμπα με λίγα λεφτά και γίνει αυτό που είπα με Φωτάκη, απλά τον αφήσουμε να φύγει στο τέλος του συμβολαίου. Καλό βέβαια να ανεβαίνει ο ανταγωνισμός για να τους τσούζει λίγο ο κώλος τους μαλάκες

Preferred Moves: Argues with officials(κομπλέ :stuck_out_tongue: ), Looks for pass rather than shooting

λατρευω αναλυσεις αιωνιου μεσω μανατζερ

Ο Βούκιτς υποτίθεται είναι ο αργήσαμε-λίγα-χρόνια-αλλά-τον-πήραμε αντιΊβιτς aka κρατάω μπάλα, μοιράζω, οργανώνω, βγάζω καμιά κάθετη κ.λπ
Τέτοιον παίκτη δεν έχουμε, για όλα τα υπόλοιπα έχουμε υπερπληθώρα μέσων
Ελπίζω να μας βγει, αν τον πάρουμε

http://www.paokfc.gr/nea/o-zvonimir-vukic-ston-paok/

Ανακοινώθηκε και ο Βούκιτς. Καλώς ήρθες πουλενάρα! Άμα πιάσει όσο ελπίζω θα μείνουμε μαλάκες, ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα.

Πάρτε κι ένα video με highlights

http://www.youtube.com/watch?v=jjYxAvhspow

Γιατί όμως έπαιξε μόνο 2 ματς φέτος;;;

Η αλήθεια είναι πως μου έκανε κι εμένα εντύπωση μιας και μέχρι την προηγούμενη σεζόν ήταν βασικότατος. Δεν ξέρω γιατί να πω την αλήθεια, ίσως υπήρχαν θέματα με χρόνο συμμετοχής κλπ.

Έδιτ μιας και το πέτυχα σε ένα φόρουμ

Και απο παρτιζανο
"He is very good player brothers,but our coach (FUCKIN’ BITCH) dont need him…I’m proud of Vukic because he wanted there!!!"

Τον πήραμε τελικά

Απ’ότι βλέπω κατέχει την εκτέλεση φάουλ, φαίνεται πιο γρήγορος από τον Ίβιτς, καλή τεχνική, νομίζω πως είναι βελτιωμένη έκδοση εν τέλει του Βλάνταν

Eν τελει, ΚΥΡΙΩΣ. :smiley:

το εν τέλει πήγαινε κυρίως σε αυτό που είπαν στην προηγούμενη σελίδα τα παιδιά ότι ειναι ο άντι-Ίβιτς.
αν κατάλαβα καλά εσύ εννοείς για τα τελειώματα;