Και μιας και πήραμε και τον μαυρούκο αυτόν, πρέπει να κάνουμε λύση συμβολαίου τον Ρομπέρ, ή πώληση ξέρω γω. Ο Γεωργιαδης δυστυχώς ή ευτυχώς έχει προτεραιότητα στις ευκαιρίες, γιατί ειναι ντόπιος και νέος σχετικά με τον Γάλλο.
Για να δούμε
Για να δούμε τι παίζει τελικά με Γκαρσία και Δώνη. Μεγάλη ξεφτίλα θα είναι εάν τον διώξει έτσι ο πουθενάς ο Κλεραζίλ. Δε λέω, έχει μεγαλώσει και λογικό είναι να μπαίνει ως αλλαγή για να δώσει ποιοτικά 20λεπτα-30λεπτα. Αλλά η απαξίωση είναι άλλο πράγμα και δεν αξίζει σ’ αυτόν που έχει πονέσει την ομάδα.
Δεν νομίζω να τον διώξει… θα είναι η πιο αντιεμπορική κίνηση εδώ και πολλά χρόνια…
Πιστεύω φταίει ο εγωισμός και τον δύο στην υπόθεση… Ο δώνης αν κάνει πίσω χάνει τελείως τα αποδυτήρια και χαιρετάει… και ο γκαρσία βγάζει μια εικόνα του να θέλει να μείνει 11άδα με το έτσι θέλω… με ξάνθη ήταν αποκαρδιωτικός…
Ωστόσο και δίκιο να χει ο Γκαρσία, σε μια ομάδα κουμάντο κάνει ο προπονητής και ο κάθε παίκτης οφείλει να το σεβαστεί… όσο μεγάλο όνομα και αν είναι και όσο μικρό όνομα είναι ο προπονητής…
Προφανώς, άσχετα που το Δώνη τον σιχαίνομαι, καλώς η κακώς αυτός είναι προπονητής. Αν ισχύει αυτό που άκουσα ότι τον έστειλε να προπονηθεί με τον Etto που δεν υπολογίζεται όμως, είναι μέγα λάθος.
Φωτάκης και Αθανασιάδης από τους πιο ηλίθιους παίχτες που έχω δει. Ρε Κλάους, στοιχειώδη αντίληψη του γηπέδου θέλει για να βγάλεις την πάσα στον Καμαρά αριστερά που είναι ελεύθερος…
Πολύ πεσμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, άσχετα που ο Άρης δεν έκανε και καμιά ιδιαίτερα σπουδαία φάση. Δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Κάτσε, απ’ την άλλη δε μου φάνηκε πέναλτι αυτό που δόθηκε. Τέλος πάντων, ελπίζω αύριο να σουτάρουν το Δώνη και όχι το Γκαρσία, όπως ακούγεται…