ε ναι.δεν παει αλλο ετσι…
Δωνη ελα στην Παναθα.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ
[SPOILER][/SPOILER]
Και στ’ αρχίδια μας όλοι μετά. Αλλά πού, έχουμε την κλίκα να κινεί τα νήματα.
αρχισαν καποιες φημες για Μπαγεβιτς…
κόψτε τις μαλακίες. άμα είναι να φύγει ο Δώνης θα έρθει σοβαρός προπονητής
τωρα λενε οτι θα προτεινουν στον Γκαρσια να γινει αυτος προπονητης…εχουμε να ακουσουμε πολλα τις επομενες μερες…
Λολ^^^
Ο Παυλάρας δεν με χαλάει για υπηρεσιακός μέχρι να έρθει το μεγάλο όνομα πάντως, ξέρει πολλά κιλά μπάλα και δεν θα τολμάει να κάνει κανείς μαλακίες
χαχααχαχ,ολες οι μλκιες μαζεμενες
Θεωρώ λάθος την απομάκρυνση του Δώνη , όχι επειδή τον θεωρώ κατάλληλο για την ομάδα…Αλλά το να φύγει τώρα νομίζω είναι λάθος.Αν θυμάμαι καλά είχα γράψει και εδώ το καλοκαίρι οτι ο Δώνης είναι λίγος για την ΠΑΟΚ και ήταν λάθος η απομάκρυνση Boloni…[-X Ας τον έδιωχναν όταν αποκλείστηκε π.χ. από τη Rapid ή λίγο αργότερα…Ας βγάλει τη σεζόν τώρα , ενώ από τώρα πρέπει να αναζητήσουν προπονητή για του χρόνου…
Ο Garcia αν δεν μπορεί να παίξει άλλο (έστω 20’-30’) καλό θα ήταν να σταματήσει…Το να τον θεοποιούμε και να τον βάζουμε πάνω από την ομάδα είναι τεράστιο λάθος…Αν μπορεί να παίξει έστω και λίγο , κακώς δεν τον βάζει ο Δώνης…
Όσο γι’ αυτά που ακούγονται για Αναστασιάδη και Bajevic για μένα είναι τουλάχιστον αστεία…Αυτοί ό,τι είχαν να δώσουν στην ομάδα το έδωσαν συν το γεγονός ότι είναι ξεπερασμένοι…#-o
Ο Δώνης πρέπει να φύγει αλλά ΌΧΙ ΤΩΡΑ. Δεν μπορείς να φεύγει ένας προπονητής λόγω ενός παίκτη. Ακόμα και να υπάρχουν άλλοι λόγοι δεν πρέπει να αφεθεί να πιστεύει ο κόσμος ότι φεύγει ο προπονητής ΚΑΙ λόγω ενός παίκτη. Ο Garcia είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω ζήσει στον ΠΑΟΚ. Προσέφερε πάρα πολλά. Αλλά ο θεσμός του προπονητή πρέπει να προστατεύεται και κανείς δεν μπορεί να απαιτεί να παίξει. Αν ο Σαββίδης έχει σκοπό να κάνει σοβαρή δουλειά , (σκάοτιγκ, σοβαρές αγορές , νέο προπονητήριο κτλ) τότε πρέπει να πάρει και έναν καλό ξένο προπονητή και να τον στηρίξει μέχρι τέλους. Αφού όμως λήξει το θέμα με τον Γκαρσία.
Y.Γ: zois δεν πρόλαβα να δω το ποστ σου. Γράφουμε τα ίδια σχεδόν πράγματα. Συμφωνώ 100%
Τον Γκαρσία ακόμα και αν δεν παίζει τον έχουμε ανάγκη σαν προσωπικότητα… αλλά μετά αν φύγει ο Δώνης πάει να πει ότι χάνει την αξία της η ιεραρχία… δεν μπορεί ένας παίκτης να ναι πάνω από προπονητή και πάνω από διοίκηση (διώχνοντας μια επιλογή της)…
Πρέπει να τους μαζέψει ο Ιβάν και να τους πει ότι εγώ είμαι αφεντικό εδώ… Αυτός είναι ο προπονητής και αυτός ο παίκτης… κομμένες οι μαλακίες και από τους δύο… Γιατί για μαλακίες εγωισμού εκατέρωθεν είναι όλο το σίριαλ…
Αν είναι να την πουλέψει ο δώνης να γίνει καθαρά για αγωνιστικούς λόγους και όχι για το ηλίθιο δίλημμα “δώνης ή γκαρσία”. Ασπούμε στο χθεσινό ματς, δεν γίνεται να μπαίνεις στο 2ο ημίχρονο και να κλείνεσαι αμέσως πίσω για να κρατήσεις αποτέλεσμα…ΠΑΟΚ είσαι, και παίζεις με ένα ανύπαρκτο σκώληκα…και τελείως λάθος οι αλλαγές. τέσπα, καλός, χρυσός ο γκαρσία, δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσης που να μην τον λατρεύει αλλά καλώς ή κακώς ο προπονητής κάνει κουμάντο στην ομάδα. άμα την κάνει ο δώνης για αυτό τον λόγο, ιβάν-τσιτσιακόφ θα’ναι πολύ κορόιδα. μόνο κακό θα κάνει μια τέτοια κίνηση.
όπως και να’χει, πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν σωστό προπονητή (αν δεν το’χουν κάνει ήδη) πριν φύγει ο δώνης
και ακριβώς επειδή μόνο κορόιδα δεν είναι δεν πιστεύω ότι θα φύγει κάποιος από τους δύο…
Ειδικά ο τστιτσιακόφ έδειξε σε όλους πόσο λίγοι είναι μπροστά του… και μάλιστα με την υπόθεση του σέρβου που φερε, ξεφτίλισε κάθε ραδιοπαράγοντα και δημοσιογραφάκο που το παίζουν παοκάρχες… Αν πρέπει να γίνει κάπου κάθαρση είναι εκεί… και η αρχή έγινε με την απομάκρυνση τουρσουνίδη… άντε και οι υπόλοιποι σιγά σιγά…
Συμφωνούμε.
11 Μαϊου. ερχόμαστε ρε καντς
Καλά αν έφευγε λόγω Γκαρσία (που δε θα φύγει) απλά θα ήταν η αφορμή. Για μένα αγωνιστικά έπρεπε να τον έχουν σουτάρει ήδη, γιατί όπως πάει το πράμα έχεις μια χρονιά ακόμα χαμένη. Όσον αφορά το θέμα του Γκαρσία, είναι ντροπή να βγαίνεις να λες δημόσια στα κανάλια για θέμα μάρκετινγκ και αηδίες, και να μην έχεις τα αρχίδια να τα κουβεντιάσεις με τον παίχτη έστω. Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, ο Σαββίδης κάνει κουμάντο, αλλά ξέρετε πως από τον Σαββίδη δεν τέθηκε θέμα παραμονής Γκαρσία. Ο Δώνης απλά μου βγάζει όσο περνάει ο καιρός ένα πολύ πούστικο πρόσωπο, που ειλικρινά τον σιχαίνομαι. Και την ομάδα ακόμα την έκανε να παίζει φοβισμένη.
και γω υπερ αποχώρηση είμαι… η διοίκηση ωστόσο με τις μεταγραφές που έκανε έδειξε τουλάχιστον για την ώρα εμπιστοσύνη στο σπυριάρικο πρόσωπο…
Πλάκα πλάκα εχθές δώνης μιχαλίτσιος… ζωντανή διαφήμιση για κλεραζίλ είναι… ο δώνης σεληνιακό τοπίο και ο άλλος ζωντανή μακέτα του γκραν κάνιον είναι…
Ο σαββίδης βέβαια κάνει κουμάντο, αλλά πριν γίνει το σκηνικό με το κράξιμο στην Τούμπα για μεταγραφές και τέτοια, δεν νομίζω να παίρναμε άλλο παίχτη…ίσως και να δείξανε μια αδυναμία εκεί, βέβαια καλά κάνανε.
το θέμα πρέπει απλά να το λύσουν οι 2 τους, ας του πει ο δώνης παίζεις 20 λεπτά/δεν παίζεις και τελείωσε και μένει στα αποδυτήρια. προπονητής απ’το καλοκαίρι μαζί με μεταγραφές. ή έστω τώρα με άμεση αντικατάσταση όμως
[SPOILER]κάτι σε δερμιτζάκη ή χάβο ασπούμε να γουστάρουμε :!:[/SPOILER]
ρε ερχόμαστε λέμεεεεεεεε
[SPOILER][/SPOILER]
Καλυτερότερη φάτσα Κόκκαλη έβερ:!:
το οτι βάλατε την φωτο με τον κοκκαλη , με σκοτώνει…