Π.α.ο.κ

Θα φανεί αν το φαινόμενο είναι τυχαίο ή όχι. Χτες ίσως ήταν απλά ένας άπειρος διαιτητής που μάσησε στην Τούμπα. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε και άλλα τέτοια γιατί μιλάμε για χοντρό ξενέρωμα.

δεν ξέρω αν πιο ντροπιαστικά είναι τα σφυρίγματα που παίρνουμε τελευταία ή τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Πανιώνιου =/

μετα απο τετοια οφθαλμοφανεστατη βοηθεια της διαιτησιας,πως να χαρεις το υπολοιπο παιχνιδι?

τα 3 υποψηφια γκολ της αγωνιστικης κατσουρανης,κατσε και ανδραλας…και τα 3 στο ιδιο ματς,σε μια αγωνιστικη που τα γκολ επεφταν βροχη:lol::lol:

16o βραβείο για παίκτη μας θα ναι… είναι λίγο αστείο… ακόμα και πέναλτι να ήταν πάλι πρώτο θα το βγάζαν οι δικοί μας…

Πλακα πλακα ομως τα τρια τεσσερα καλυτερα γκολ φετος τα εχει πετυχει ο ΠΑΟΚ

Κλαους με Αρη
Λαζαρ με Πανθρακικο
Σαλπι με Κερκυρα
Κατσουρανης με Πανιωνιο

ενταξει υπηρχαν κι αλλα

2.5 μύρια η ρήτρα στο συμβόλαιο του ποποβιτς…

επίσης βγήκε βρόμα για νέο ταττου του κάγκουρα από την Χαλκιδική στον λαιμό χρώματος μπλέ… δεν έχω δει κάτι αλλά φοβάμαι πως θα ναι αλήθεια…

o κάγκουρας από την χαλκιδική είναι ο κλάους?

μαλακία σχέδιο

οι φωτό προς απάντηση σου…:smiley:

το περίμενα χειρότερο είναι η αλήθεια…

γιατί ξαφνικά τέτοια αγάπη για τα tattoo ο κλάους? :stuck_out_tongue:

Εισιτήρια για μπασκετάκι μόνο στο γήπεδο μπορούμε να πάρουμε?
Επίσης τι παίζει με τις θέσεις γιατί στην ηλεκτρονική αγορά μου βγάζει μόνο θύρα 6-διάζωμα 201 και θύρα 10-διάζωμα 221

πέρα από το γήπεδο δεν νομίζω να υπάρχει άλλο σημείο στη πόλη για να πάρεις…

όσο για τα εισιτήρια, αν εξαιρέσεις τα VIP, κάθεσαι όπου γουστάρεις άσχετα τι γράφει… εκτός και αν κάτσεις σε θέση για διαρκείας και έρθει ο κάτοχος να σε σηκώσει…αλλά με 500 διαρκείας πρέπει να σαι πολύ γκαντέμης…:stuck_out_tongue:

Ωραία, να πάρω μια γεύση και από Παλατάκι στο ματς με τα σκουλίκια 8)
Βολεύει που είναι πριν το βάζελο που θα κατέβαινα έτσι κι αλλιώς

Δεν φαντάζομαι να μην βρω τη μέρα του αγώνα…?

Μέχρι και σύστημα αλλάζει ο Δώνης για να κρατήσει Γκαρσία στην εντεκάδα. Προβλήματα στον ορίζοντα.

θα θελα πολύ να σε λεγα όχι δεν θα βρεις αλλά θα χει σίγουρα… αν περάσουμε τις 6-7 χιλιάδες θαύμα θα ναι… Βασικά αν πάει καλά για μας το ματς και έχει τόσο κόσμο ετοιμάσου για ατμόσφαιρα που η τούμπα δύσκολα την φτάνει…:wink:

Ματς αγγαρεία, ανάξιο σχολιασμού
Μας έμεινε ο Αστέρας και μετά τελικός…Δώνη έχουμε θα πάμε σίγουρα και θα το πάρουμε κιόλας(τρίτη και φαρμακερή για τον σερ)

Τέτοια λέγε μου :metal:

από τα πλέον ταλαίπωρα ματς της χρονιάς… κρίμα τα λεφτά που δωσε ο κόσμος να δει τέτοιο παιχνίδι…