Π.α.ο.κ

kontos is on fire…!!

http://www.dailymotion.com/video/xy2qp0_friburgo-1-2-wolfsburgo-gol-de-vieirinha-bundesliga_sport

μονο τη μπαλα δε πηρε ο διαιτητης να την βαλει στα διχτυα μας

από τις πιο αστείες κόκκινες που έχουν δοθεί στο πρωτάθλημα…

χάνει τώρα παναθηναικό ολυμπιακό και όλα καλά…

Ειναι που ανησυχησαμε οτι μας ευνοουν…

E, είπαμε, σας ευνοούν όσο παίρνει.

Πρώτο μέλημα του βαγγέλα φαίνεται να είναι η εξασφάλιση της εισόδου του βάζελου στα πλέη οφ.

νομιζω η μουρη του εποπτη ηθελε μια ανακατασκευη σημερα…αστεια κοκκινη,παιζει να ναι η πρωτη στη καριερα του κοντου ξερω γω

εχουμε ηδη σπασει το ρεκορ κοκκινων στην ιστορια του πρωταθληματος παντως και συνεχιζουμε

και τωρα ο σαλπιγγιδης χανει ματς με γαυρο και παο…μαλισταααα

οτι ειπε παραπανω ο crab…

γιατι χανει δυο παιχνιδια?

δε πειραζει ρε εχουμε βαθος στον παγκο.

^ Γιατί ήταν αρχηγός, διπλή τιμωρία
Χάνει βάζελο και γαύρο δλδ, επόπτη σου γαμιέται η μάνα

η κόκκινη είναι αστεία, ο βλάκας που μουτζώνει τον επόπτη είναι σοβαρός και επαγγελματίας ας πούμε

Μπορεί να φάει και 6 παιδιά, αν ο διαιτητής γράψει στο φύλο αγώνα για πράξη εξύβρισης τότε αυτό μεταφράζεται σε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών συν δύο ακόμα καθώς ο Σαλπιγγίδης φορούσε το περιβραχιόνιο της ομάδας, όντας αρχηγός.

Γνωρίζω πολύ καλά τους κανονισμούς. Έκανα απαξιωτική κίνηση που έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη, όχι με κόκκινη. Είχα ανοιχτή την παλάμη μου, αλλά στραμμένη προς τη γη. Εγώ ξέρω ότι η μούντζα είναι όταν ανοίγεις την παλάμη και την στρέφεις προς το πρόσωπο του άλλου. Του το είπα κιόλας μετά το ματς

χωρίς σχόλια.

ε καλα,αν το παμε ετσι θες να παρουμε σε βιντεο τα ματς αυτης της αγωνιστικης να τα δουμε ενα ενα και να δουμε ποσες κοκκινες επρεπε να χαν βγει για αναλογες η παραπλησιες χειρονομιες…επισης ο κανονας λεει οτι αν βρισεις τον διαιτητη παλι αποβαλεσαι,αν εφαρμοζοταν κατα γραμμα θα ειχαμε 4 αποβολλες σε καθε παιχνιδι…

προφανως θιχτηκε το εγω του συγκεκριμενου εποπτη(μεγαλη λουγκρα,φαινοταν και απτην φατσα) και αποφασισε να το εφαρμοσει σε παιχτη που εφτασε τα 33 του για να παρει πρωτη φορα κοκκινη καρτα…

τελος παντων,ο καθενας εχει την δικια του αποψη,οποτε…

Θίχτηκε η λουλού με τη "μουντζα"
Το εκτός φάσης χτύπημα στον Κωνσταντινίδη όμως σα να μην έγινε ποτέ

ο κανονισμός πάντως είναι σαφής.
“ένας ποδοσφαιριστής αποβάλλεται όταν διαπράξει τα εξής: άσεμνα,προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια ή χειρονομίες”

εκτίθεται και ο σαλπιγγίδης που λέει οτι ξέρει και τους κανονισμούς…
και προφανώς όσον αφορά τις βρισιές,ακούγονται πάρα πολλές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.αλλά για το μαλάκας δέ θα δώσει κόκκινη.

να θυμίσω και ο κατσουράνης είχε φάει 6 αγωνιστικές για εξύβριση του διαιτητή(είχε φανεί και από την τηλεόραση να λέει το διατητή μ…πανο).

Και τι μαλακία είναι αυτή με αυστηρότερη ποινή στους αρχηγούς?
Επίσης στο ριπλέυ μου φάνηκε ότι ο επόπτης έλεγε “γαμώ το σπίτι σου”(ότι και καλά του το είπε ο Σάλπι)

Βέβαια οι ποινές πέφτουν σε όλους εκτός από τα κορίτσια με τα κόκκινα(βλ. Τορογίδης Ξάνθη)
Πόσες κόκκινες έχει πάρει ο gay φέτος?:lol:

καλά για το σκηνικό με τοροσίδη στην ξάνθη εννοείται οτι έπρεπε να τιμωρηθεί αυστηρά αλλά όπως λες οι κόκκινοι απαγορεύεται μάλλον να τιμωρηθούν έστω και αν υπάρχει βίντεο που αποδείκνυε οτι είχε σκυλοβρίσει το διαιτητή ο τόρο.

Πρωτον η καρτα στον Σταφυλλιδη ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Για τον Σαλπι δεν μπορω να πω με σιγουρια. Ηταν μουτζα η οχι; Γιατι αν δεν ειναι τοτε παρομοιες κινησεις γινονται δεκαδες σε καθε ματς.

κακα τα ψεματα ΗΘΕΛΕ να δωσει ποινη.

γινονται συνεχεια αυτα ,αλλα σημερα ΗΘΕΛΕ να μην το παραβλεψει.