άλλο θέμα η παραμονή ή όχι του γιωργοδωνη και άλλο το θέμα με τον γκαρσία…
ειδικά αν ισχύει αυτό που γράφτηκε παραπάνω ότι δεν ήθελε να διχάσει τον κόσμο και να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, μιλάμε για μαλακίες γεργαντουικών διαστάσεων… δλδ 2 μέρες πριν το ματς στην τούμπα έσκασε…
Κανείς δε μπορεί να ξέρει τι έγινε. Το θέμα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει για προπονητής μόνο για καμιά ομαδούλα που βολοδέρνει προς τη μέση και κάτω της βαθμολογίας. Όλα ξεκινάνε και από το σεβασμό που εμπνέει ο προπονητής της ομάδας. Εγώ είπα ότι η βασική μου ένσταση είναι ότι αν ήθελε να τον διώξει ας του το έλεγε στα ίσια, όχι να τον στέλνει για προπονήσεις με τα δεύτερα. Ήξερε πως με θα οδηγηθεί εδώ το πράμα όταν έχει να κάνει με χαρακτήρες όπως του Γκαρσία.
Όσο για τα σκουλήκια στο μπάσκετ, δεν το είδα το ματς δυστυχώς, αλλά θα ήθελα πολύ να ήμουν μέσα γαμώτο.
ειχα καιρο να δω τον βαζελο να κατεβαινει τοσο αμυντικα στην τουμπα και η αληθεια ειναι πως ειχαμε δυσκολο εργο στο πρωτο ημιχρονο στο να διασπασουμε την αμυνα…η αποβολη του σο βοηθησε καταλυτικα πιστευω στο να κερδισουμε τοσο ευκολα στο δευτερο
για τους βαζελους που κλαιγονται για διαιτησια,και οι 2 καρτες ηταν ολοσωστες…
αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο διαιτητης, οντως επαιζε εδρα,αφηνοντας αρκετες μονομαχιες στην μπαλα να κρινονται στην δυναμη και επειδη οι δικοι μας μπηκαν με πολυ τσαγανο τις κερδιζαν σχεδον παντα και του παο περιοριστηκαν σε παθητικο ρολο
ειδατε οτι ολα ειναι μεθοδευμενα…μετα απο νικη 2-0 με παναθηναικο την πεσανε στον προπονητη…θιχτηκανε τα συμφεροντα ανθρωπων που ζουσαν μεσα απτον ΠΑΟΚ [B]εις βαρος του[/B] με την ελευση σαββιδη και κανουν την τελευταια τους προσπαθεια να αποσταθεροποιησουν την δοιηκητικη σταθεροτητα που υπαρχει…δε θα περασει παλιοτομαρα
Να φύγει ο Δώνης όσο το δυνατόν συντομότερα το θέλω και το φωνάζω κιόλας. Αλλά η χειροδικία είναι η χειρότερη λύση και θα πρέπει να καταδικάζεται. Μεγάλη μαλακία.
Κάπου πήρε το μάτι μου την θεωρία, πως τον όλο χαμό που γίνεται τώρα για τον Γκαρσία τον καθοδηγούν κόσμος που έβγαζε λεφτά από τον ΠΑΟΚ και τώρα με τον Σαββίδη, βρέθηκαν εκτός. Παίζει κάτι τέτοιο; Έχετε ακόμη τέτοια θέματα; (σημ. δεν ξέρω ποιος είναι ο Σαββίδης αλλά ώρες-ώρες βγάζει πολύ “παπατζιλίκι” και “τώρα μιλάω στα ΜΜΕ και με ακούν μόνο ηλίθιοι βάρβαροι οπότε ας πω κανένα ψεματάκι/υπερβολή παραπάνω”)
Η άποψη μου είναι πως κακώς το συζητάτε ακόμη πάντως στον ΠΑΟΚ. Δώστε του μια τιμητική πλακέτα και ένα φιλικό ματς προς τιμήν του και ας πάει στον Εθνικό (όπως ο Ζιοβάνι) να παίζει εκεί βασικός μέχρι τα 45 του. Παίκτης σε αυτή την ηλικία που αρνείται να μπει στην αποστολή αν δεν τον έχουν βασικό, δε μπορεί να έχει θέση σε ομάδα με μακροπρόθεσμους στόχους.