Π.α.ο.κ

Μπορεις να μου πεις …γιατι?

Εγω ειμαι ενας απλος οπαδος που παω στο γηπεδο. Δεν εχω ιδεα αν οι οργανωμενοι τα κονομουσαν ή οχι. Ετσι κι αλλιως δεν ειναι θεμα μονο των οργανωμενων αυτο του Γκαρσια. Παρα πολυς απλος κοσμος ειναι κατα του Δωνη και υπερ Γκαρσια απλα λογω προσωπολατρειας. Πιστευω απλα δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το καλο του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη. Ο Γκαρσια προσφερε πολλα , ειναι πιθανον ο μεγαλυτερος ποσοσφαιριστης που εχω δει στον ΠΑΟΚ , τρελαινομουν οταν τον εβλεπα να παιζει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ανεχτω να κανει την ομαδα μπουρδελο. Για μενα πρεπει να φυγει τωρα. Ο Δωνης ας φυγει το καλοκαιρι

Γιατί είναι πολύ λίγος για τον Π.Α.Ο.Κ.
Ελπίζω να χαιρετήσει το καλοκαίρι

τρομερο επιχειρημα…

εχει καταντήσει αηδία πια…δε ξέρω τι συμφέροντα παιζονται αλλα ποσο λογικο ειναι να θέλεις να διωξεις προπονητή(που πλεον φέρνει καλά αποτελέσματα) για να κρατησεις εναν μισοπεθαμένο παίχτη που δεν ξέρεις καν αν θα παραμεινει μεχρι του χρόνου.
Αν ήταν τοσο μεγαλος παιχτης ο Γκαρσια ,θα έβγαινε και έκλεινε το θεμα με μια δήλωση του-ξεκαθαρισμα για να αποκαταστήσει την ηρεμια της ομάδας.
Τα πράματα ειναι ομως τραγικά που φτάνουν να τον συγκρίνουν με ηγετη τυπου τζεραρντ,εφφενμπεργκ και τσάβι.
Τελικά αποσκοπούμε στην εξέλιξη του παοκ ή των κόμπλεξ μας?

Και ο Γκαρσία το εκμεταλλεύεται αυτό για να δημιουργήσει αναμπουμπούλα…έτσι γιατί μπορεί! Αυτό και αν είναι εκδικητική συμπεριφορά! Τα ίδια όμως έκανε απέναντι σε κάθε κόουτς που δεν το έβαζε βασικό. Απλά τότε ήταν στα καλά του. Τώρα δεν το 'χει. Από πέρσι φάνηκε πως δεν τραβάει η ιστορία. Αλλά γουστάρουμε μιζέρια, έτσι όπως το πάμε θα αναβιώσουμε τις παλιές κοντρες Βουλινού-οργανωμένων από τα 90’s

Μα το πρόβλημα μου δεν είναι ο Γκαρσία, εγώ ήθελα να φύγει(όχι τώρα φυσικά, το καλοκαίρι) πριν γίνει όλο αυτό…βασικά δεν ήθελα να έρθει καθόλου αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα
Πιστεύεις δηλαδή ότι ο Δώνης είναι ικανός να ανεβάσει την ομάδα 1-2 επίπεδα με τη βοήθεια του επενδυτή? Θα μας βγάλει τσουλού?
Αυτός που απέτυχε να μας βάλει ομίλους γιουρόπα?
Που υποτίθεται αυτό ήταν και θετικό(lol) γιατί θα επικεντρωνόμασταν στο πρωτάθλημα των αναπήρων και είμαστε 3οι(τρίτοι) πίσω από τον Αστέρα?
Ποιός Δώνης να πούμε…λίγος

Ναι αλλα αν παραβλεψεις το ονομα του αστερα που δε θυμιζει μεγαλη ομαδα το υλικο του μια χαρα ειναι.

τωρα να πεις ειχε το υλικο για να παμε μπροστα στο γιουροπα ,ο δωνης,δε μπορεις…Τωρα πλεον αρχισε να κανει καλες νικες.Ας τον αφησουμε να παει να παρει το κυπελλο γιατι το πιστευω.

Συμφωνεις πασχαλακο να στηριχτει τωρα ο Δωνης για να μην γινει μπουρδελο η ομαδα και να φυγει το καλοκαιρι;

Πότε πρόλαβες απάντησες ρε? :stuck_out_tongue:
Το υλικό του είναι μια χαρά δουλεμένο σαν ομάδα, σα μονάδες δεν συγκρίνονται τα 2 ρόστερ

Το κύπελλο πρέπει να το πάρουμε, 3η και φαρμακερή του είναι 8)

edit:Εννοείται ότι δεν φεύγει τώρα
Απλά δεν πιστεύω ότι είναι ο προπονητής που θα στηρίξεις μια καινούρια προσπάθεια για υψηλότερους στόχους, δεν αλλάζεις επίπεδο με τον Δώνη
Ό,τι μεταγραφές και να κάνει ο Ιβάν, αν δεν υπάρχει κάποιος με γνώσεις και εμπειρίες στον πάγκο, τζάμπα θα πάνε

Αρα συμφωνουμε. Στο θεμα Γκαρσια στηριξη στον Δωνη

Για να στο κάνω πιο σαφές. Προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά και χτες η ανάπτυξή μας ήταν μετριότατη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Όταν μετά από τόσο καιρό και με καλές μονάδες (πλέον) έχεις την ευκαιρία να παίξεις μπάλα και δεν το κάνεις, κάτι τρέχει. Επίσης στο θέμα με Γκαρσία ο προπονητής αποφασίζει, αλλά πρέπει ο μαλάκας να τον πιάσει στην τελική να του πει “ξέρεις ρε Πάμπλο, σέβομαι την πορεία σου κλπ αλλά για χ, ψ λόγους θα αποτελείς δεύτερη επιλογή”. Εμείς τα μόνα που μαθαίναμε ήταν ότι τραυματιζόταν, πάθαινε ίωση, του πονούσε το δόντι, και από νορμάλ εξήγηση τίποτα. Πέρασαν μήνες για να δούμε τι παίχτηκε. Ναι καλώς ή κακώς για τον μέσο ΠΑΟΚτσή ο Γκαρσία είναι ένας απ’ τους τελευταίους που θυμίζει γιατί γίναμε ΠΑΟΚ. Θα φύγει και ας πάει στο καλό προφανώς μετά από όλα αυτά. Αλλά για μένα ο Δώνης επ’ ουδενί δεν πρέπει να μέινει στον ΠΑΟΚ πέρα από το καλοκαίρι. Είναι για να κοουτσάρει ομάδες στη μέση της βαθμολογίας και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε απαιτήσεις μεγάλης ομάδας.

Δυστυχώς λοιπόν τέλος… Κρίμα να φεύγει έτσι… Το χειρότερο είναι ότι σε μεγάλο βαθμό το προκάλεσε ο ίδιος ο Γκαρσία…

Τέταρτη φορά που έβγαλε κόντρα σε προπονητή στον ΠΑΟΚ αλλά στα 36 του πλέον δεν του βγήκε…

Κρίμα που δεν έδωσε και την ευκαιρία στον κόσμο να τον αποχαιρετήσει μέσα στο γήπεδο, όπως το είχαν όλοι στο μυαλό τους… Θα μπορούσε να κάνει υπομονή για τον κόσμο και μόνο…

ποστάρω μόνο και μόνο για να μην έχω τελευταίο ποστ εδώ για το μαλακισμένο του δώνη.

αντίο Κανάριο, καλή αντάμωση.

Απογοήτευση. Τη χαμένη ταυτότητα του λαού του ΠΑΟΚ ούτε 100 “μελλοντικοί τίτλοι” δε μπορούν να την επαναφέρουν…

On 19/3/2013 due to conflict between Pablo Garcia and his coach Giorgos Donis ,Garcia terminated the relationship with PAOK. Garcia demanded to be in the first eleven for every match, despite the fact he was injured three times from pre-season till January with poor stamina and difficulties to adopt the team’s formation. [B]Pablo zeis gia panta paoktsis, but PAOK above all, even you… We will miss you, but you are not as important as the club[/B]

Πρόλαβαν και το αφαίρεσαν εννοείται, αυτοί που δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα.

(δεν πάει προσωπικά σε σένα rip_noob)
Έτσι, να φεύγουν κάτι Γκαρσίες και κάτι μπερδεμένοι ΠΑΟΚτσήδες να γίνει ο ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα επιτέλους. ΠΑΟΚ Ρωσία Ορθοδοξία. Μπεεεεε

κράζω τον κοντό σε πολλά 3 χρόνια τώρα αλλά στο νέο συμβόλαιο τον παραδέχομαι… μεγάλη κίνηση σε εποχές που πλέον άλλοι θα ζητούσαν αν όχι αύξηση, να μείνουν στα ίδια λεφτά…

έμεινε σε λιγότερα και χάρισε και λιγο πάνω απο εκατομμύριο από περσινά και πολύ πάνω απο εκατομμύριο(στο συνολο) με αναπροσαρμογή. ναι εκλεισε για χρόνια, αλλά χάρισε χρήμα που ήταν δικό του και δέχθηκε και την μείωση. στην ουσία τα μισά χρόνια στο νεο του συμβόλαιο τα πληρώνει ο ίδιος!!

πολυ καλύτερο απο το να κάνεις πουτάνα την ομάδα σε μια κρίσιμη καμπή της χρονιάς και στην ουσία να διώχνεις τον προπονητή που πλέον μπορεί να προπονεί και να μανατζάρει άβολα ή και με το μυαλό αλλού…

Ωχ μωρέ άντε, αποκτήσαμε καινούρια σημαία. Απορώ ρε κρίμσον γιατί υπερασπίζεσαι τόσο το Δωδώνη να πούμε. Στ’ αρχίδια μας κιόλας, άμα νιώθει άβολα να πάρει τον πούλο. Όλοι νιώθουμε άβολα που είναι στον ΠΑΟΚ το σίχαμα. Αγωνιστικά είναι μετριότατη η ομάδα, και πάλι καλά που έγιναν 3-4 καλές μεταγραφές και πάει να σωθεί η χρονιά. Και επειδή μιλάς για τον ήρωα το νάνο το Σαλπιγίδι, ο Γκαρσιά δύο σερί χρονιές δεχόταν αναπροσαρμογές και μειωμένα συμβόλαια. Ούτε για σημαιάκι του κόρνερ δεν κάνει ο κοντός.

χοχοχο. μαρεσει που ετσι που τα λες μου δίνεις δίκιο.
ήρωας ο ενας, δεν κάνει ο άλλος.
δεν ειναι που υπερασπίζομαι τον δωνη. που κράζω τον γκαρσια είναι.
αν και τα μονα δυο ματς που εχω δει φετος ειναι αυτο το σκ που περασε απο ελληνικο ποδόσφαιρο, απο οτι ακούω ακομη και ο ολυμπιακός με τα καράβια λεφτά, τους προπονητές, και τα μέσα , πάλι αρχίδια μπάλα εχει παίξει. εσυ γιατι πρέπει να παίξεις κατι άλλο, δεν το έχω καταλάβει.
οπότε στην ουσία μια που ο νεος ιδιοκτήτης μεσα σε 2-3 μερες κράτησε κοντό για πάντα, εδιωξε μια και καλή γκαρσια, και κράτησε μεχρι καλοκαίρι τον δωδωνη, δεν κάνει ούτε αυτός. τι στον πούτσο. στην παοκαρα δεν κάνει κανείς?