Π.α.ο.κ

οταν δε παιζαμε καλα πριν τον ιανουαριο εφταιγε ο δωνης και οχι οι παικτες,τωρα που καναμε μεταγραφες παμε καλα οχι λογω δωνη αλλα επειδη ειναι καλοι οι παιχτες.

οκ.

Ναι ακριβώς επειδή είναι καλές οι μονάδες πας καλά. Στα λόγια μου έρχεσαι. Δε νομίζω να έμπαινε το πρώτο γκολ του σ/κ άμα είχες Ρομπέρ αντί για Καμαρά. Δε με νοιάζει ποιος παίζει ή δεν παίζει καλή μπάλα, η λογική “όλοι είναι για τον πούτσο, γιατί όχι κι εμείς” δεν ευσταθεί. Με τέτοιες μονάδες που έχει πλέον ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κάνει πλάκα στο προχτεσινό βάζελο, όχι αυτό το έκτρωμα που είδαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο κύπελλο με γκολ οφσάιντ άνοιξες το σκορ, εκμεταλλεύτηκες τον αιφνιδιασμό και πέταξες και δεύτερο, ενώ στον επαναληπτικό ήσουν για τα σκυλιά. Πού στο διάολο φαίνεται η αξία του Κλεραζίλ δε μπορώ να καταλάβω με όλα αυτά.

Στην ΠΑΟΚάρα όπως λες κι εσύ κρίμσον κάνει ένας ιδιοκτήτης που κατ’ αρχάς δεν ξεφτιλίζει όλο το σύλλογο λέγοντας ότι θα πάρει την ομάδα να φύγει από το πρωτάθλημα. Επίσης ένας μεγαλομέτοχος που δεν επιτρέπει να πάρει τέτοια έκταση η κόντρα προπονητή-παίχτη και καθαρίζει την κατάσταση ενδοοικογενειακά και στο τσακ μπαμ. Επίσης ένας μεγαλομέτοχος που αφουγκράζεται τον κόσμο της ομάδας, και ενδιαφέρεται να μάθει για τα τεκταινόμενα που αφορούν τους “μπερδεμένους” που κρατούνται ακόμα χωρίς να έχουν καταδικαστεί, προκειμένου έστω να έχει μια άποψη βρε αδερφέ. Επίσης ένας μεγαλομέτοχος που δεν είναι καυλωμένος με τον κάθε μαλάκα που παίζει στην εθνική χωρίς κριτική σκέψη. Τέλος ένας μεγαλομέτοχος που δεν ξεφτιλίζει την ομάδα με πανό “Η Ρωσία δίπλα στον ΠΑΟΚ” (ξερνάω) και όταν μπαίνει στο παλατάκι με το Γκαρσία, ο κόσμος χειροκροτάει ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΒΛΑΧΟΤΣΟΜΠΑΝΗ ΡΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ. Θα ξεχάσουμε γιατί γίναμε ΠΑΟΚ γαμώ το φελέκι μου στο τέλος…

μονο που δεν ειναι προεδρος αξελ αλλα μεγαλομετοχος…εχει αλλους για αυτη την δουλεια υποτιθεται…

Ώπα ναι παρασύρθηκα από τον ειρμό και την ερώτηση του κρίμσον, λάθος μου σόρυ. Είμαι σκασμένος τόσες μέρες και γράφω μαλακίες ώρες ώρες. Έστω, τα κρίνω ως κινήσεις μεγαλομετόχου αυτά. Κακά τα ψέματα εμείς δεν έχουμε πρόεδρο, ο Ζήσης Μίζας ωσεί παρών είναι. Ντεμέκ πρόεδρο έχουμε όποτε έρχεται ο Σαββίδης, γιατί αυτός εκτελεί τα χρέη μια στο τόσο καθότι “βάζει τα λεφτά οπότε κάνει ό,τι γουστάρει”. Όπου πρόεδρος το διόρθωσα και θα βάλω ιδιοκτήτης/μεγαλομέτοχος, για μένα δεν αλλάζει κάτι.

ε αυτο λεω axel. δεν κανει κοντός, προπονητής, ιδιοκτήτης. ναι αλλά δεν γίνεται αλλιώς., χρειάζονται και αυτοί ξέρεις…
δεν θα παίζει η θυρα 4 μπαλα :stuck_out_tongue:

edit. ουτε ο μιζας κανει!

Ρε σεις μην μπερδεύεται καταστάσεις… Άλλο θέμα η αγωνιστική μετριότητα που έχει δείξει η ομάδα και άλλο η κόντρα δώνη γκαρσία…

Σαν προπονητή τον δώνη ούτε εγώ τον ήθελα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν μπορεί να φτάσει ψηλά… αν και τελευταία δείχνει να πιστεύει στον εαυτό του και αυτό μόνο καλό είναι…

στο θέμα γκαρσία πιστεύω όλοι είναι χαλασμένοι που έφυγε και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο… θα είναι πάντα η σπουδαιότερη φυσιογνωμία που πέρασε από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια… και ναι υπάρχουν παίκτες με μεγαλύτερη προσφορά αγωνιστικά (κοντός, ΓΧ, εγκωμίτης, κλπ) αλλά σαν αρχηγός δεν υπήρχε άλλος να σταθεί δίπλα του…

Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης είναι δικό του… σε μια ομάδα όποιος και αν είναι ο προπονητής και όποιος και αν είναι ο παίκτης, υπάρχει μια ιεραρχία…και ο παίκτης ΠΡΕΠΕΙ να το σεβαστεί αυτό… Ο γκαρσία δεν το έκανε σε κανέναν…

-Πήγε κόντρα στον σάντος την πρώτη χρονιά, αλλά ο ζαγοράκης τα έκοψε μαχαίρι και κάναν όλοι τουμπεκί όταν έδιωξε 10 παίκτες το καλοκαίρι…
-Το έκανε στον μπερέτα και τον έφαγε.
-Το έκανε στον Χοακιν Χάβεθ, που όταν τον έβαλε στα άκρα σε μια προπόνηση ο γκαρσία του είπε ότι δεν γουστάρει και έφυγε από την Ελλάδα για μια βδομάδα (απών σε συμαντικό ματς με βιγιαρεάλ έξω)
-Το έκανε και τώρα στον γιωργοδωνη αλλά εδώ ο Ιβάν πήρε το μέρος του δώνη (και καλά έκανε γιατί αλλιώς θα φανεί αδύναμος σαν διοίκηση).

μόνο στον μπόλονι δεν το έκανε γιατί ο άλλος ήταν ψυχάκιας και θα τον έδερνε…

η αληθεια παντα βρισκεται καπου στην μεση…εχει ενδιαφερον στις 4 τι θα πει ο Γκαρσια…

Ε πώς, έχουμε άλλους 25 στην ομάδα. Για το Σαββίδη δε λέω πως δεν κάνει απαραίτητα. Ίσα ίσα ξεχρέωσε τα πάντα από μισθούς και συμβόλαια και έφερε και παιχταράδες για τα δεδομένα μας. Αλλά άλλο αυτό και άλλο η μεγαλομανία που έχει πιάσει το 90% των ΠΑΟΚτσήδων και θα καταντήσουμε λούληδες στη νοοτροπία. Ο Βρύζας δεν κάνει γιατί όπως προείπα είναι ωσεί παρών. Είτε έχουμε είτε δεν έχουμε πρόεδρο το ίδιο είναι αυτή τη στιγμή.

τι ζητάς απο εναν πρόεδρο και δεν το εχεις?

Εσωτερική λύση στην κόντρα για να είχε αποφευχθεί όλο αυτό. Θέση για τους οργανωμένους με φυλακίσεις/μαλακίες και χίλια δυο. Ξεκάθαρη θέση για το προπονητικό με τις θλάσεις και τις μαλακίες. Νομίζω για αρχή καλά είναι.

δεν μπορει να κανει κατι ο πρόεδρος απο την μια που λεει ο παιχτης θα κατσω καλα και απο την αλλη ταράζει την ομάδα με αποχωρίσεις.
θεση για τις φυλακίσεις μπορεί να μην θελει να πάρει θεση γιατι μπορεί να μην ειναι αυτη που θα θελει η μαζα να ακούσει.
το ιδιο και για τις θλάσεις και το αθλητικό κομμάτι. λιγες φόρες βγαίνει προς τα εξω το τι γίνεται και ποιος ειναι ανίκανος. δες το καλοκαίρι ποιος θα φύγει, και θα καταλάβεις. δωνης, γυμναστες κτλ. δεν είναι ολα να βγαίνουν προς τα εξω. αν ήταν ετσι θα διαλυόταν οι ομάδες κάθε βδομάδα.

σε καμία ομάδα δεν τρέχει ο πρόεδρος να λύσει εσωτερικά αγωνιστικά θέματα… μην λέμε ότι θέλουμε τώρα… δεν γίνεται να τρέχει πίσω από τον καθένα…

Όταν ένας παίκτης έχει πρόβλημα πάει στον υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος…

όσο για τους οπαδούς έχει πάρει θέση ο ιβάν… τον είπαν σε μια ανοιχτή συνέντευξη τύπου τι θα κάνει για να τους βγάλει και απάντησε ότι όσοι είναι άδικα μέσα θα το κοιτάξουμε…αλλά δεν είναι όλοι άδικα, και όσοι αξίζουν να μείνουν μέσα θα μείνουν μέσα…

για αυτό και κάτι σύνδεσμοι και ΠΑΟΚάρχες των ερτζιανών βγάζαν αφρούς κατά του ιβάν…

Δε διαφωνώ σ’ αυτό, αλλά προσωπικά θέλω ξεκάθαρες κουβέντες. Είτε έτσι είτε αλλιώς. Όχι διπλωματίες τέτοιου τύπου. Και θα ήθελα πολύ να μάθω πώς το κοίταξαν αυτό που λένε για τους οπαδούς. Εγώ απ’ όσο ξέρω στείλανε 2 φόρμες και 3 μπλουζάκια του ΠΑΟΚ για υποστήριξη λέει. Γελάει ο κόσμος… Επίσης ο πρόεδρος θα μπορούσε όχι να λύσει το θέμα, δε λέω αυτό. Αλλά να προλάβει καταστάσεις για να μη βγει προς τα έξω όλο αυτό με τέτοιες διαστάσεις. Γιατί από την άλλη ρωτάω εγώ: Έστω ότι δεν τον έχουμε γι’ αυτά γιατί δεν είναι δουλειά του. Ο Βρύζας τι σκατά δουλειά κάνει πλέον στον ΠΑΟΚ? Τι αρμοδιότητες έχει?

To κακό είναι ότι όταν μπλέκεις με τέτοιες καταστάσεις, δεν καθαρίζεις εύκολα, εσύ η θελωναειμαισοβαρή διοίκηση. Και ισχύει με όλες τις (ελάχιστες) διοικήσεις που θα ήθελαν δικαιοσύνη και στα του οίκου τους.
Και οι κ-αφροί δεν θα σταματήσουν ποτέ…

Το να έχει έρθει Σαββίδης, χρήμα, να μιλάει για προπονητικό κέντρο υπερσύγχρονο , για σκαουτιγκ , για παίκτες , για χρέη και να τον κράζουμε κιολας με ξεπερνά. Σίγουρα μπορεί να οργανωθεί ο ΠΑΟΚ καλύτερα αλλά θέλει και χρόνο. Από ότι φαίνεται θα γίνει και αυτό

Υ.Γ: Προσωπικά δεν συμπαθώ “επενδύσεις” τύπου Σαββίδη για άλλους λόγους. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ αποκλειστικά. Άλλη φορά.

Δεν τον έκραξε κανείς γι’ αυτό. Αλλά αν είναι να κάνει όλα αυτά και να χαθεί ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚ και του λαού του, καλύτερα να πέσω στη Δ’. Δε θα ξεπουληθούν όλα τα ιδανικά της ομάδας επειδή ήρθαν λεφτά με τη σέσουλα.

Για να μην πέσει όμως η ομάδα σας (μας, τους) στη Δ εθνική, συμμαχούμε και με το διάβολο…

Αυτό επαφίεται στην συνείδηση του καθενός, και στις υποχωρήσεις που προτίθεται να κάνει. Εγώ προσωπικά δύσκολα θα μπορέσω να τα δεχτώ όλα αυτά που βλέπω πως πάνε να γίνουν. Δεν έγινα ΠΑΟΚ γι’ αυτά, πώς το λένε. Ο καθένας ας επιλέξει κι ας τραβήξει το δρόμο του. Ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι ο λαός του, ούτε ο Σαββίδης ούτε ο Ζαγοράκης ούτε ο Βρύζας.

Εντάξει, είναι πώς το βλέπει κανείς. Σέβομαι αυτό που λες, αλλά σηκώνει πολύ συζήτηση τι είναι ο λαός, τι σημαίνει, τι πρεσβεύει, κλπ, κλπ…

Για τον καθένα μας σίγουρα σημαίνει και κάτι διαφορετικό. Προσωπικά βλέπω τον ΠΑΟΚ να εξελίσσεται σε κάτι που δε μου αρέσει, γι’ αυτό μου κάθεται στραβά.