Π.α.ο.κ

Οκ. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποτέ.
Εκτός αν αποβλέπει κάπου αλλού, όπως ο Σαββίδης που, για μένα, πολύ καλά κάνει. Αν δεν σας αρέσει, βγείτε στους δρόμους, στα ραδιόφωνα (ξέρουν κάποιοι πολύ καλά πώς γίνεται η δουλειά), κλείστε τα διόδια. Και φεύγει ο Σαββίδης. Πες μου τη συνέχεια εσύ. Και αν αυτή αντιπροσωπεύει το ιδανικό σου, την ιδέα ΠΑΟΚ (ή Ολυμπιακός ή ΠΑΟ, ή ΑΕΚ).
Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σκατά στο γεροδιάολο είναι ο χαρακτήρας της ομάδας (σας, μας, τους).
Δεν ξέρω, ίσως επειδή γερνάω να τα βλέπω διαφορετικά. Στα 20 με 30 είχα άλλη οπτική…

Έδιτ. “Πάμπλο Θεέ, Γαμιέται η ΠΑΕ” (εκφωνητής ο λαός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου)

κάθε φορά που ακούω για χαρακτήρες ανακατεύομαι

Κι εγώ…

Αλλά…

http://www.youtube.com/watch?v=Nk1vTqYxIXw

Η ομάδα οφείλει να σέβεται την ιστορία της, και τους παίκτες που τη γράψανε. Αρνούμαι να πιστέψω τις μαλακίες του Δώνη ότι τον εκβίασε ο Πάμπλο. Εγώ πιστεύω αυτά που είπε ο ίδιος. Ότι ουδέποτε ζήτησε να παίξει πάντα βασικός, και απλά ζήτησε να αποκτήσει ρυθμό και αν έβλεπε ότι δεν τους κάνει, θα έφευγε μόνος του. Τα τσατσιλίκια του Δώνη να τον στέλνει για προπονήσεις με τους αναπληρωματικούς και τα ρέστα ειναι χαρακτηριστικά της ασέβειας για την οποία έφυγε. Για μένα καλά έκανε. Τα λεφτά και οι “κούπες” δε θα φέρουν την άνοιξη σε μια ομάδα. Απλά θα κοιμίσουν τον κόσμο που θέλει μόνο τρόπαια. Όχι, για μένα ο ΠΑΟΚ είναι παραπάνω από αυτό. Αν είναι προκειμένου να πάρω τρόπαια να ξεπουλήσω όλα τα ιδανικά, ευχαριστώ δε θέλω. Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του ξαναλέω. Αυτός που ήταν πάντα εκεί πολύ πριν έρθουν κάτι Σαββίδηδες. Αυτός που μαζευόταν για να κάνει εράνους για τον νάνο. Που αγόραζε 20.000 διαρκείας για έναν τύπο που τελικα τον πρόδωσε.Πλανώνται οικτρά όσοι ησύχασαν τώρα και εμπιστεύονται τυφλά τον μεγαλοεπενδυτή. Οι επενδυτές και οι μέτοχοι έρχονται και φεύγουν, το μόνο που μένει είναι ο κόσμος της ομάδας. Χωρίς την ταυτότητά μας και το DNA μας, χάνονται όλα.

ε αυτο μαλιστα. εχει μια αξια και μια βαση

Δηλαδή πλανώνται όσοι εμπιστεύονται τον επενδυτή και όχι αυτοί που αγόρασαν 20000 διαρκείας για έναν τύπο που τελικά τον πρόδωσε;

Πιστεύω πως κατάλαβες τι εννοώ. Ο Ζαγοράκης κρίθηκε και αποκαλύφθηκε στο τέλος της θητείας του, όταν συσπειρώθηκε ο κόσμος δε μπορούσε να ξέρει αυτό που θα ακολουθούσε. Το πράγμα που γίνεται τώρα είναι πολύ διαφορετικό, και οι περισσότεροι κάθονται αδρανείς γιατί ονειρεύονται κυπελλάκια. Εμένα ρε παιδί μου δε μου κολλάει αυτό, πώς το λένε. Αρχίδια συσπείρωση έχουμε πλέον. Όλα τα περιμένουμε απ’ τον επενδυτή, συμμετοχή μηδέν.

Γιατί προσπαθείτε να πείσετε τον Axel ότι στο ζήτημα Δώνης vs Γκαρσία πρέπει να ταχθεί με τη λογική ότι “ο προπονητής αποφασίζει, υπάρχει ιεραρχία, κτλ κτλ κτλ” ?

Αφού εκείνος το βλέπει αλλιώς, πώς να το κάνουμε.

Μιλάς με γρίφους μάγε.

Λοιπόν. Η μεγαλύτερη αρχιδιά που κυκλοφορεί στον κόσμο είναι ο περήφανος λαός της ομάδας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη από αυτό. Ο λαός πλέον άγεται και φέρεται, από όσους είναι μέσα και τον θέλουν ήσυχο, ή από αυτούς που είναι έξω και θέλουν να μπουν μέσα. Ο λαός πλέον δεν έχει υγιή αισθητήρια σε τίποτα. Και στο όνομα του λαού…

Ο κόσμος αν αγαπάει την ομάδα, τη στηρίζει. Στα καλά και στα άσχημα. Το κάνατε πάνω από μια φορά, αλλά… Ο ένας ξυνίζει, ο άλλος μυρίζει, ο άλλος βρωμάει. Αν όλοι αυτοί έχουν λάθος, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΤΕ. Και όταν έρθουν, αγνοήστε τους. Αλλά ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ; (Υπάρχουν εκατομμύρια έξυπνοι τρόποι αντίδρασης στον πλανήτη, εκτός από την Ελλάδα, όπου κυριαρχεί ο νόμος του ΟΥΓΚ σε όλα.)

Στο τέλος όμως η ομάδα είναι εταιρεία. Κάποιος βάζει λεφτά και κανονικά αυτά θα πρέπει να του αποδώσουν. Δεν γουστάρουν όλοι αυτό το γεγονός κι εγώ δεν τρελαίνομαι. Παίρνω τις αποφάσεις μου. Δεν με ενδιαφέρει και δεν ασχολούμαι, ή ακολουθώ σε αυτό που έρχεται. Εδώ κοντεύετε να τα χώνετε γιατί σας κάνει να ονειρεύεστε κυπελλάκια. Κακό κι αυτό;
Ας μην υπάρχει επενδυτής, ας φύγει ο αλήτης ο Σαββίδης, ας, ας, ας…
Αλλά μην έχει κανείς απαιτήσεις για τίποτα…

Και η γνώμη μου για τον Πάμπλο; Τεράστιος παίκτης, μεγάλη ψυχή και μορφή, θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Αλλά αν είσαι μάγκας, μετά από τόσα δύσκολα που έχεις περάσει στη ζωή σου, κάνε 3 γαμημένους μήνες υπομονή για το καλό του ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ και μετά γάμα τα όλα…

Επειδή έχω δει κάποια πράγματα και έχω παρακολουθησει, αρνούμαι να πιστέψω την εικόνα που πέρασε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Απλό είναι. Ακόμα και στη μετάφραση της συνέντευξης ήδη έκαναν παραποίηση αυτών που είπε. Και η φυγή του Γκαρσία και η εμετική ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι απλα ένα κομβικό σημείο. Ο ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα, σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει ο τρόπος με τον οποίο γίνεται. Και στο γήπεδο ακόμα όλοι τον Δώνη βρίζανε, δεν είναι δηλαδή μόνο η δικιά μου κολλημένη άποψη. Δε με νοιάζει να πείσω κάποιον ούτε να συμφωνήσετε όλοι μαζί μου, πείτε με ρομαντικό/κολλημένο/ό,τι άλλο θέλετε. Απλά όπως το είπε και ο ChrisP το βλέπω αλλιώς το πράγμα. Αυτό που πάει να γίνει ο ΠΑΟΚ δε με συγκινεί πλέον.

Λοιπόν, κι εγώ γραμμένους τους έχω τους “περήφανους λαούς” οποιασδήποτε ομάδας.

Απλά ως φίλαθλος δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει η “ορθή λειτουργία της ΠΑΕ” και η ιεραρχία προπονητή-παικτών και οποιαδήποτε αντίστοιχη πίπα. Αν εγώ είμαι ΠΑΟΚτσής και γουστάρω να βλέπω τον Γκαρσία στο γήπεδο, ενώ παράλληλα μου ξυνίζει και ο Δώνης (ο οποίος όντως είναι μετριότατος προπονητής, χωρίς καμιά ιδιαίτερη άποψη πάνω στο παιχνίδι), γιατί να πάρω το μέρος του δεύτερου λόγω της ιεραρχίας? Αυτή αφορά την Α.Ε. και όχι τον φίλαθλο. Ο φίλαθλος θα δει για 90 λεπτά το ματς και από κει θα κρίνει την ομάδα του αν τον ευχαριστεί ή όχι.

Είναι σα να πηγαίνω στο αγαπημένο μου εστιατόριο για φαϊ και επειδή τσακώθηκε ο καλός ο μάγειρας με τον αρχι-σέφ και έφυγε, να είναι μάπα τώρα ο μπεκρή-μεζές. Θα πω “δεν πειράζει που το φαϊ είναι πλέον σκατά γιατί πάνω απ’ όλα η εργασιακή ιεραρχία”? Δε νομίζω.

Τεσπά, απλά μου προκαλεί λύπη που όλο και περισσότερο οι έλληνες φίλαθλοι/οπαδοί ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα ίδια τα αθλήματα.

Κι ένας άλλος λοιπόν γουστάρει Δώνη και λέει ξου στον Πάμπλο που διατάραξε το κλίμα της ομάδας. Πάτε να παίξετε ξύλο για το ποιος έχει δίκαιο. Όλοι είμαστε ο περήφανος λαός της ομάδας.
Έχω δει γαύρους (gayρους, στο θρεντ σας), ο ένας με Φως και ο άλλος με Πρωταθλητή έξω από το Καραϊσκάκη (λυόμενο, για το θρεντ των βάζελων) πριν κάνα 8άρι χρόνια, να διαφωνούν με το τι γράφει η φυλλάδα του άλλου και στο τέλος να πλακώνονται στις μάπες…:lol::lol::lol:

Επειδή το ‘χω πάρει μονότερμα το thread και έχω κουράσει προφανώς, απλά να πω κάτι πάνω σ’ αυτό που λες. Ναι όλα εκεί γύρω περιστρέφονται εν τέλει, να ασχολείσαι με το άθλημα, αλλά όταν φεύγει ο κύριος εκφραστής της ομάδας σου στο γήπεδο (προσωπική μου άποψη φυσικά) κάπου ξενερώνεις. Για μένα αυτό είναι το κυριότερο. Είναι μεγάλη υπόθεση να νιώθεις ότι έχεις μέσα στο γήπεδο έναν άνθρωπο που πονάει την ομάδα. Αυτά από εμένα, και συγνώμη για το πρήξιμο σήμερα.

Άσχετο με αυτό που έγραψα.

Παρολαυτά, αν κάποιος γουστάρει Δώνη (παρότι προσωπικά αδυνατώ να βρω έστω και έναν αγωνιστικό λόγο) περισσότερο από Γκαρσία, τότε ασφαλώς θα πει “στα τσακίδια” στον δεύτερο. Δικαίωμά του έιναι.

Παμε ολοι στο θρεντ της Λιβερπουλ να πουμε οτι δεν υπαρχουν περηφανοι λαοι κυριε τοξικε;;; :smiley:

Όχι…:stuck_out_tongue:

Ον τόπικ, πάντως κουράσαμε πράγματι…και κανείς δε γουστάρει το Δώνη…[-X

Βρε κατάλαβα τι εννοείς σ’ αυτά που έγραψες. Απλά τα περισσότερα δεν τα σχολίασα γιατί συμφωνώ σε γενικές γραμμές.

ανυπαρκτη αγωνιστικα ομαδα τα τελευταια 30 χρονια που οι νεοοπαδοι της τα κανουν πουτανα ολα για να υπερασπιστουν εναν ουρουγουανο που το μεγαλυτερο του κατορθωμα ηταν να πλακωσει στο ξυλο μια μαιμου με μπουκλες…

αυτό το είπαν σήμερα στο Mega και γελούσα 5 λεπτά
[B][I]ο παίχτης ο οποίος έγινε ήρωας στα μάτια των οπαδών, οταν έριξε γροθιά στον παίχτη του ολυμπιακου, ντιογκο[/I][/B] :lol: