δεν θα διαφωνήσω πουθενά., μπορείς να μου πεις το απο πανω απο που μπορεί να προέρχεται? (εκτος απο την αμάθεια)
εγω δε θα μπω στη συζητηση αν ειναι καλος η κακος ο δωνης,το μονο που θελω να ρωτησω ειναι απο που προκυπτει το παρακατω
Από την νεοελληνική, γκιαούρικη τσαπατσουλιά η οποία περιλαμβάνει και την αμάθεια (ή, πιο σωστά, την ημιμάθεια).
ε αμα βλεπεις οτι του κατεβάζει απο το 100% της αποζημίωσης για το σπασιμο του συμβολαίου στο 20-30 δεν μπορεί να σημαίνει κατι άλλο.παμε για ενα βελούδινο διαζύγιο.
chrisp το οτι υπάρχει κάνεις παράγοντας και φίλαθλος που ζητάει κάτι άλλο απο αυτό.? εδω πρέπει να ειναι πρώτα οοοολα τα άλλα και λιγότερο προπονητής. αφού αυτο ζητάμε πρώτα.
αλλιώς δεν εξηγείται. πότε θα δούμε ελληνα καλό προπονητή. και ποιος είναι καλός ελληνας?
*ναι. ημιμάθεια ειναι η λέξη
ισως να το καναν ουτως ωστε να μην επαναπαυθει ο δωνης,γιατι πολυ απλα αν εισαι ελληνας και ξες οτι εχεις καλυμενα τα λεφτα σου,ξερουμε ολοι που καταληγει το πραμα
για μενα πανεξυπνη κινηση οπως και να χει
Το ότι δε διαφέρει από την πλειοψηφία των νεοελλήνων ο Δώνης δεν του προσφέρει κάποιου είδους άλλοθι στα μάτια μου. Εγω ποδόσφαιρο βλέπω και κρίνω από το τι βλέπω στο γήπεδο. Εκεί από τις ομάδες του Δώνη ειλικρινά δεν έχω δει τίποτα που να πω ότι είναι δική του, ιδιαίτερη συνεισφορά.
Όσο για το τι θέλουν οι παράγοντες και οι φίλαθλοι ας μην το κάνουμε καραμέλα, κυρίως γιατί ούτε οι ίδιοι δεν έχουν ιδέα τι θέλουν. Εξάλλου δεν υπάρχει καμία μαθηματική συνάρτηση που να λέει οτι “καλό (όπου καλό, όχι απαραίτητα βραζιλιάνικο) ποδόσφαιρο αντιστρόφως ανάλογο του αποτελεσματικού”. Εάν κάποιος είναι καλός στη δουλειά του, θα συνδυάσει και τα δύο και θα κερδίσει και τον παράγοντα και τον φίλαθλο.
Εν ολίγοις, τα παραπάνω συνοψίζονται στο ότι ο Δώνης ως προπονητής είναι μπόλικο τίποτα με ολίγη από καθόλου και δεν αξίζει να τον υπερασπίζεται κάποιος επειδή του την έχουν πέσει τα παόκια.
Καλοί έλληνες προπονητές είναι ο Τσιώλης, ο Λεμονής (αλλά με πολλές λάθος επιλογές στην καριέρα του) και ακόμα αξιόλογος είναι ο Αναστόπουλος (σε μη υψηλό επίπεδο πάντως), ενώ φέτος έχει δώσει καταπληκτικά δείγματα ο Χριστόπουλος στον ΠΑΣ και μένει να δούμε αν αυτό θα έχει συνέχεια ή όχι.
οχι. κανένα άλλοθι. ανάποδα το παω.
οκ, οχι καραμέλα, αλλά σε αυτο τον βόθρο δεν μπορείς να πεις οτι έχεις και τις προοπτικές να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο και να καλυτερεύσεις(έστω λιγο) τις δυνατότητες σου σαν προπονητής.
και ο οπαδός πολλές φορές εδω και μερικά χρονιά εχει χάσει το μέτρο του τι θελει. δεν ξέρω αν φταιει η τηλεόραση και η πολυ έκθεση σε άλλου επίπεδου ποδόσφαιρο ή ακομη και η καλύτερη κατανόηση του ιδιου του αθλήματος, αλλά πραγματικά βρισκω τον ελληνα οπαδο(γνώστη και μη) τραγικό στο πότε θελει τι. για αυτό κοντράρω εδω τα παλικάρια, οχι για τον δωνη που ετσι και αλλιώς αύριο θα ειναι κάποιος άλλος.
δεν λέω.πολύ πιθανό να είναι μέτριος του κερατά ο δωνης. αλλά οπως λες και παρακάτω, λιγοι ειναι αυτοι που σε μεγάλο επίπεδο δείχνουν κατι. ακομη και για τσιωλη που αγαπώ, σε μεγάλη ομάδα θα χαθει πιστεύω με τις απαιτήσεις και τις ιδιομορφίες της θέσης. οι προπονητες στις 5 μεγάλες πρέπει να γινονται λάστιχο εκτός του να προπονούν. και για μένα αυτό δεν βοηθάει πουθενά
*για πας που λες, ειναι ενα απο τα δυο ματς που εχω δει φέτος απο ελλαδα.με αρη. έξυπνη ομάδα όντως και λογικά του προπονητή. άσχετα που ο αρης ήταν αστειος.αλλά γενικά δεν τον ξερω τον προπονητή.
και για τον καβακα της αελ ακούγονται πολυ καλά λόγια αλλά εχω διαπιστώσει κατι λάθη πρόσφατα που με έκαναν να αμφιβάλω καπως για μερικά πράγματα.
Ουτε ο Τσιωλης ειναι προπονητης. Για ΟΣΦΠ,ΠΑΟ ( στα καλα του) ΑΕΚ ( στα καλα της), ΠΑΟΚ. Για Τριπολη και Βολο μια χαρα ειναι. Αλλα εδω και στον Αρη απετυχε. Ο Δωνης δεν τα πηγε ασχημα μεχρι τωρα αν σκεφτεις οτι ειχε χειροτερο ροστερ απο Αστερα μεχρι τον Γεναρη. Εκτος αν με Γλυκο, Ρομπερ, Κουμαλο , Κατσικα βασικους μπορει να περιμενει καποιος κατι καλυτερο. Παρ ολα αυτα αν ο ΠΑΟΚ εχει οντως μεγαλυτερες βλεψεις προφανως και δεν κανει
Εγώ πάντως λέω ότι ο Τσιώλης θα μπορούσε να πετύχει σε οποιαδήποτε ομάδα με σοβαρή διοίκηση (συνθήκη που ασφαλώς αποκλείει το πανηγύρι του Άρη -αν και όταν πήγε και εκεί στο τσακ δεν τον έβγαλε στα πλέη οφ κάνοντας πολύ καλό φίνις απ’ όσο θυμάμαι). Πιθανότατα πάντως δε θα το μάθουμε ποτέ αυτό, αλλά ο Αστέρας του έχει “προσωπικότητα” και πλάνο όπως είχε και ο Ολ. Βόλου -κυρίως το να εμβολίζει με κρυφούς κυνηγούς τις αντίπαλες άμυνες, τότε ήταν ο Μόνχε και ο Ούμπιντες τώρα οι Ράγιος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις κτλ. Εγώ αυτό το εκτιμώ περισσότερο από τους βαθμούς που έχει μαζέψει.
Ο Δώνης δεν τα πήγε άσχημα από πλευράς αποτελεσμάτων γιατί πολύ απλά δεν θα μπορούσε να τα πάει και χειρότερα. Από ποιον άλλον να έχανε δηλαδή?
Σαν να είναι σε αφίσα νυχτερινού κέντρου ο πολυχρονεμένος…
δεν είμαι καλός σε φοτοσοπ να βάλω καρρα και παολα δίπλα
1 αγωνιστικη τελικα ο Σαλπι που σημαινει οτι παιζει την Κυριακη…
Απεκαταστάθη η παγκόσμια ισορροπία. Και το περί δικαίου αίσθημα. Και ο κόσμος εξάφνου έγινε καλύτερος…
τα 80 ευρω προστιμο ετσουξαν παντως:lol:
ε για μενα το πολυ 2 αγωνιστικες τιμωρια αξιζε ο σαλπιγγιδης,οτιδηποτε αλλο ηταν υπερβολη
Και πρόστιμο 80 ευρώ (!). Να τα λέμε όλα :!::!:
Σε άλλα νέα:
http://www.sportdog.gr/article/161559/tirise-tin-yposxesi-toy-o-sabbidis
[B]Τήρησε την υπόσχεση του ο Σαββίδης[/B]
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγο στην οποία αναφέρεται στην οικονομική βοήθεια τού Ιβάν Σαββίδη στον Μπάμπη Τσολακίδη, με το ποσό των 15.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. υλοποιώντας την απόφαση του μεγαλομετόχους της, κ. Ιβάν Σαββίδη, κατέβαλε σήμερα το ποσό των 15.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό που ανοίχθηκε από το Club Φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση του ποσού, που απαιτείται για την αντικατάσταση του ηλεκτρονικού ποδιού του φιλάθλου της ομάδας Μπάμπη Τσολακιδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 4/10/1999».
Μπράβο για την κίνηση. Να μη στεκόμαστε μόνο στα άσχημα.
μπράβο στο Club Λαχαναγοράς και στον απλό κοσμάκη που έβαλε λεφτά από την τσέπη του τέτοιες μέρες, μαζεύτηκαν λέει και 1000 ευρώ παραπάνω, χρήματα τα οποία θα δοθούν για να ενισχυθεί η μάχη που δίνει ο μικρός Αντρέας από την Αμαλιάδη με την μεσογειακή αναιμία.
ο Σαββίδης έδωσε διορία μέχρι 31/3 για να μαζευτούν τα μισά λεφτά ώστε αυτός να βάλει τα άλλα μισά, οκ, να μη στεκόμαστε μόνο στα άσχημα, αλλά clap fuckin clap.
η διορία μέχρι 31/3 δεν δόθηκε από τον σαββίδη αλλά ήταν η τελική ημερομηνία παραγγελία του πρόσθετου μέλους από την κατασκευάστρια εταιρία…
αυτό που έγραψα το είχα διάβασα σε ειδησεογραφικά και οπαδικά σάιτς, αν είναι λάθος my bad.
δεν κατάλαβα βέβαια τι γράφεις στο ποστ σου, η κατασκευάστρια εταιρεία έδωσε διορία μέχρι 31/3 για να μαζευτούν τα χρήματα;
από ότι είχα διαβάσει πριν μερικές μέρες έγινε προσφορά από την εταιρία και η τιμή ίσχυε αν η παραγγελία γινόταν μέχρι 31/3… είχε και screenshot από το μειλ της εταιρίας…