Π.α.ο.κ

οκ οκ, my bad τότε. εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη βέβαια, clap fuckin clap, αλλά ας μη γίνω εμετικός, είναι κρίμα για τέτοια καλή είδηση, κρατάμε αυτό:

Τέτοιες ειδήσεις είναι που σε κάνουν να ξεκινήσεις τη μέρα σου με αισιοδοξία, και ελπίδα πως ακόμα και σε εποχές που οι άνθρωποι αποξενώνονται όλο και περισσότερο, συσπειρώνονται όταν πρόκειται για έναν συνάνθρωπο τους.
Λύση έστω και 14 χρόνια μετά.
Δικαίωση για τον σύντροφο Μπάμπη, δικαίωση για το συγκινητικό αγώνα του Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς.

Εννοείται, δεν έγινε κατευθείαν μεσσίας ο Ρώσος, απλά έγινε μια κίνηση που εν τέλει ήταν ωφέλιμη για έναν άνθρωπο.

μπράβο ρε κάπτεν… παντού με τον δικέφαλο έστω και αν δεν κατάφερε να δει κάποιο τελικό με την φανέλα μας…

καλα,η ανακοινωση της θυρας 7 του γαυρου ειναι οτι πιο σουρεαλιστικο εχω διαβασει:lol::lol::lol:

μαλλον δεν τους ειπε κανενας οτι οταν εχουν πιει δεν πρεπει να βγαζουν ανακοινωσεις :stuck_out_tongue:

Ο ηλυσιακός έχει 70% (7/10) στα τρίποντα στο ημίχρονο…8O8O8O

έλεος δλδ…

εδιδ 8/11 και 73%…

Ο Δωνης παντως παιρνει τρελα ρισκα σημερα, ε; Εντεκαδα με ΕΝΑΝ αμυντικο. Εννοω τον Κατσε γιατι ακομα και ο Σιλνεφελντ light ειναι. Μαλλον καταλαβε οτι θα παρει τον πουλο και θελει να την κανει ηρωικα…

ο δώνης θα βγάλει την χρονιά… άλλο αν κάνει μαλακίες με την 11άδα…

η πιο αδιάφορη χρονιά σε μεταξύ μας παιχνίδια… και τα δύο πρέζα σκέτη…

Ε εβαλε εναν αμυντικο και εκοβε οπως δεκα. :slight_smile:

[B][I]Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ιβάν! Αν απέβαλε νωρίτερα τον Δώνη το ?χε άνετα το διπλό?[/I][/B]

+1000 :slight_smile:

Κατα τα αλλα χαρηκα για Σιλνεφελντ γιατι στο μοναδικο του ματς που ενοιωσε η αμυνα καποια πιεση ηταν πολυ καλος. Οσο για τους μαυρουληδες πολυ ατομιστες. Πρεπει καποιος να τους τραβηξει το αυτι

οι εποπτες φορουσαν ερυθρολευκα βρακακια παντως …αυτο το οφσαιντ του καμαρα που ειναι πισω απτο κεντρο,μου φτιαξε τη μερα να πω την αληθεια

μπορούσατε το διπλό σήμερα αλλά σαν να μήν το πιστέψατε.

Paoktsi μην γινομαστε γραφικοι ρε. :slight_smile:

πιο βαρετο ντερμπυ δεν εχω ματαδει…

εμεις ειχαμε σχετικα σταθερη αμυνα και ο γαυρος γενικα τον επαιζε…

βσκ δεν προσπαθουσανε καν και απο τις δυο πλευρες…

ο διαιτητης αθλιοτατος ,οποτε εβγαινε αντεπιθεση για παοκ εβρισκε αφορμη να σταματησει το παιχνιδι…γενικα χολερα η κατασταση…

άλλα 3 ματς αγγαρεία είναι να βγει η υποχρέωση… έτσι όπως είναι η βαθμολογία πάνω κάτω είναι γνωστοί οι βαθμοί των play off… εκεί ίσως δούμε λίγο πάθος αλλά και πάλι αν στα πρώτα δύο παιχνίδια ξεκαθαρίσει η φάση πάλι σκατά…

μόνο η ουρά έχει πλάκα για τον επόμενο μήνα…

Φέτος δύο ματσάκια με τον Ολυμπιακό δύο ισοπαλίες χαλαρές. Στο πρώτο ματς ήμασταν να χάσουμε και ο γαύρος κάθισε και έγινε το 1-1. Σήμερα κανείς δεν ήθελε να βάλει γκολ πλην των μαύρων από εμάς και του Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό. Τα έχουν μοιράσει καλά μέχρι στιγμής ο χοντρός με τον Ρώσο … Για να δούμε στη συνέχεια τι θα γίνει…

Μπα και στην ουρά δεν έχει ενδιαφέρον πια… :stuck_out_tongue:

Τι έχουν μοιράσει δηλαδή? Να παίρνει ο χοντρός το πρωτάθλημα και να σας δίνει δυο ισοπαλίες το χρόνο και την τρίτη θέση το πρωτάθλημα? Δυνατός ο Ρώσος μεγιστάνας.