Π.α.ο.κ

Μαλάκες ντάξει ας μην γινόμαστε γραφικοί αλλά τσεκάρετε το video της nova, εγώ μέτρησα 3 οφσάιντ ότι να ναι που βγαίναμε με καλές προϋποθέσεις (ειδικά αυτή του Καμαρά στο τέλος και αυτή που ήταν έξω από την περιοχή ο Βούκιτς μόνος)

δεν υπαρχει :lol::lol::lol:

Χαχααχαααχαα… να φύγει ο τοίχος…

http://www.sportdog.gr/article/162608/ki-omos-itan-ofsaint-o-kamara-foto

…κανονικά ισχύει το αντίθετο…ο ΑΡΗΣ αναζητά την αγαπημένη του Β’ Εθνική:p :slight_smile: :!:

http://www.sportdog.gr/article/162608/ki-omos-itan-ofsaint-o-kamara-foto

:lol::lol::lol:

να ήταν 3-4 σελίδες πίσω οκ… ακόμα και στην προηγούμενη να ήταν, άντε να πω δε το δε…

αλλά ρε μλκ είναι 2 ποστ πάνω…:lol::lol:

ρε ειναι η μαλακια που ο αλλος κανει το τελευταιο ποστ και αλλαζει η σελιδα οποτε δε το βλεπεις…και ειχα τσεκαρει το θρεντ πριν κανα 3-4 ωρες και μετα βλεπω τον στεφ να quotarei την εικονα οποτε λεω ακομα για αυτο μιλανε^^ και ποσταρω το λινκ:lol::lol:

γαμησε τα

…τι πάλι σαλάτα τά’κανα:p :slight_smile: :!:

Θλάση β΄βαθμού και ο Βούκιτς (πάνω που είχε βρει αγωνιστικό ρυθμό γαμώ την τύχη μας)

το ίδιο και ο σταφυλίδης που θα μείνει 1 μήνα έκτος…

έχουμε καταντήσει γραφικοί με τς θλάσεις…

Γεωργιάδη αγόρι μου, σε κόβω του χρόνου πίσω στις Σέρρες

Ο γεωργιάδης αν είχε στοιχειώδη αυτοεκτίμηση θα έπρεπε εκείνη την στιγμή να βγάλει την φανέλα και να φύγει από το γήπεδο…

ελα χαλαρωστε λιγο…τοσους μηνες ειχε να παιξει…θελει καποιο χρονο να προσαρμοστει ξανα…

2 χρόνια έχει να παίξει μπάλα έστω της προκοπής… να ήταν καλός πριν τον τραυματισμό του να πω οκ… αλλά αυτός συνεχίζει από εκεί που το άφησε… ένας λιγότερο χεσμένος κουτσιανικούλης μας έχει βγει…

θα δειξει το μελλον τι θα γινει με αυτον το θεμα ομως ειναι οτι ειναι αδικο να τον κρινεις για το σημερινο…

η κρίση μου δεν βγαίνει από το σημερινό μόνο… έχει μήνες που πιστεύω ότι το παιδί δεν κάνει… ή και να ξέρει μπάλα δεν μπορεί να το βγάλει όσο παίζει στον ΠΑΟΚ… τα μοναδικά καλά παιχνίδια που έχει κάνει ήταν τα πρώτα ευρωπαϊκά πέρσι με μπόλονι, μέχρι και το ματς στο Λονδίνο… μετά είναι στην καλύτερη μέτριος μέσα στο γήπεδο…

ρε είναι τόσο μπαγλάμάς που επειδή έκανε σε μια φάση πιο πριν ατομιστεία ο Καμαρά αντίνα την δώσει σε αυτόν, στην επόμενη ευκαιρία δεν την έδωσε αυτός στον Καμαρά, σαν να του το χρωστούσε, εμένα έτσι μου φάνηκε. Εντελώς παρτάκιας

Νωρίς η μεταγραφολογία φέτος… Έρχεται ο ανελκά αδέρφια…!!!

Μεγάλη κίνηση το 5ευρω για το ματς κυπέλλου… Μόνο μην δικαιώσουμε πάλι το ρητό: Οι καλές κηδείες θέλουν πολύ κόσμο…

Αρχίσαμε ήδη τα μεγάλα “μπαμ” βλέπω… Όσο για το εισιτήριο όντως είναι πολύ καλή κίνηση, και η αλήθεια είναι πως είμαι σχετικά αισιόδοξος για το ματς.

Πολλές αλλαγές, ελπίζω το διπλό να έρθει