Π.α.ο.κ

Συμφωνώ και δεν είδα αυτό που λέει ο Storm. Όποιον παίκτη έβλεπε να πέφτει κάτω έδινε φάουλ. Υπήρχαν πολλές φάσεις που έγινε αυτό. Τώρα θυμάμαι έντονα μόνο τρεις. Το γκολ είναι κανονικό φυσικά.

Γενικά ο ΠΑΟΚ κυρίαρχος στο πρώτο μέρος αλλά χωρίς μεγάλη ευκαιρία πριν ή μετά το γκολ. Στο δεύτερο δεν υπήρχε και το 2-1 αδικεί τον Αστέρα.

Ρε ποιός Π.Α.Ο.Κ. κυρίαρχος στο πρώτο μέρος?
Απλά μπήκαμε δυνατά ως γηπεδούχοι και είχαμε κατοχή
Τί κάναμε?Τίποτα…ουσία 0
Ο Αστέρας περισσότερες τελικές είχε στο τέρμα
Το 1ο γκολ πρέπει να είναι το πιο κωλόφαρδο που έχει μπει φέτος στα ελληνικά γήπεδα και το 2ο γκολ-δώρο…έτσι θα πάμε να παίξουμε τον γαύρο(αν περάσουμε)?
Καλά που κοιμήθηκε ο Θεός σήμερα γιατί αλλιώς νίκη δεν παίρναμε

Ο κόρακας πουτανασγιός μας έπαιξε και κόντρα μες στη Τούμπα

Για τον δοδώνη τι να πεις, πολύ λίγος για άλλη μια φορά

ρε συ δεν σε λέω ότι μας πήγε πίπα κώλο ο αστέρας… αλλά όπως και να το κάνουμε είχε πιο κλασσικές ευκαιρίες από μας, είχε κυριαρχία στο κέντρο και αν το έβλεπε κάποιος που δεν ξέρει τίποτα πριν το παιχνίδι θα λεγε ότι οι μπλε ήταν καλύτεροι και ήταν και η ομάδα που πάλεψε πιο πολύ… τόσο απλό…
Γενικά το παιχνίδι βόλεψε τον αστέρα γιατί το πήγε στην κόντρα αλλά ήμασταν τόσο κακοί εμείς που και την όποια κατοχή είχαμε κατά διαστήματα δεν μπορέσαμε ούτε καν να πλησιάσουμε στην περιοχή τους…

στο ακυρωθέν γκολ όλος ο αστέρας είναι πάνω στον επόπτη και οι δικοί μας τον παίζουν περιμένοντας την απόφαση.

στην αλλαγή του αστέρα στο 90’ αντί να κάνει καθυστερήσεις τρέχει για να βάλουν κι άλλο γκολ.

5’’ πριν το 2-1 πήγε να ξεκινήσει δειλά δειλά το “θρησκεία τρομοκρατία”, ευτυχώς κόπηκε με το γκολ γιατί ήμουν έτοιμος για εμετό.

μετά το 2-1 άρχισαν τα βουντού βουντού και τα αίματα ποτάμια και την εφτά και την οχτώ, ότι έχουμε περάσει από τώρα τελικό αεράτοι.

για άλλη μια φορά, δεν έχω λόγια με όσα γίνονται.

[SPOILER][/SPOILER]

^Πολύ ψόφια η κερκίδα, ειδικά για γεμάτο γήπεδo
Έτσι όπως φάνηκε από την TV τουλάχιστον

πρώτο μέρος καλά ακουγόταν… στο δεύτερο φάνηκε να την τραβάει κάτω η όλη εικόνα της ομάδας…

ο άλλος μεγάλος κόουτς του αστέρα τι πίπες έλεγε στη συνέντευξη… άλλη μια τρανή απόδειξη ότι ο έλληνας προπονητής είναι στόκος…

φέρε ρε ιβάν κανα μπόλονι πίσω να γουστάρουμε…

Δε ξέρω για Μπόλονι, κάποιος άλλος πάντως ήταν στην Τούμπα πάλι σήμερα :!:

[SPOILER][/SPOILER]

έχει ακουστεί γενικά για τον μίστερ καφέ δερματινο οτι παίζει να ξαναγυρίσει παοκ.

ισχύει ότι ακούγεται πολύ ο δον Φερνάντο… δεν έχω πρόβλημα εγώ… θα στερηθούμε θέαμα είναι η αλήθεια αλλά τα αποτελέσματα θα ρχονται…

Αν θέλουμε θέαμα βλέπουμε καμμιά Μπαρτσελόνα. Έστω και απο TV. Θέλουμε να νικάμε και με Σάντος και Σαββίδη όντως χτυπάς πρωτάθλημα.

θα προτιμουσα προπονητη αλλης φιλοσοφιας επι περιοδο σαββιδη και οχι σαντος.βεβαια οτιδηποτε καλυτερο απο δωνη

Επειδή δεν είμαστε αχάριστοι … Θα θέλαμε να καλώς ορίσουμε τον ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ στην επιστροφή του στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

θοδωράκη ζαγοράκη θα σε παραδεκτώ … Αν φας ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ έστω 1 ευρώ …

Λαμόγια κυνηγούσαμε , ρουφιάνοι ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ … και μας βρήκαν …

Καλώς τον άφθαρτο και ηγέτη …

Καλώς τον 75 σελίδες κακοδιαχείρηση …

Καλώς τον REVOLOUSION no1 REVOLOUSION no2 και τωρα REVOLOUSION no3 … και βλέπουμε…

Καλώς τον μέτοχο της ΤΟΥΜΠΑΣ ΕΠΕ…

Καλώς τον ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ του ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ …

Καλώς τον πρόεδρο που σε 4,5 θητείας , έχει , τεκμηριωμένο από την εφορία , 1 SOLD OUT …

Καλώς τον πρόεδρο των τζαμπατζήδων …

Καλώς τον καλύτερο πρόεδρο όλων των εποχών , που έριξε τα κάγκελα και τα έκανε δίχτυα …

Καλώς τον πρόεδρο που μας είπε ‘’ αν δεν σας αρέσει μην έρχεστε γήπεδο ‘’ … αφού είχε 21,199 διαρκείας…

Καλώς τον πρόεδρο -21,5 εκκατομύρια ευρώ …

Καλώς τον “αλί μπαμπά” … γιατί οι 40 δεν φύγανε ποτέ , έτσι και αλλιώς. .

Να τον χέρεστε … Για όλους εσάς που σκόπιμα βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος ,και θα πιαστείτε από λέξεις π.χ. θωδοράκη … πιαστείτε από τις λέξεις και κάντε μονόζυγο … η ουσία είναι αλλού…

Υ.Γ 1 Επειδή κάποιοι θα μας πουν οτι ο Π.Α.Ο.Κ. άχει επενδυτή …
και όπως λέει και ο λαός
’’ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ …
εμείς απαντάμε , ότι κάποτε στην αθήνα φωνάξαμε
’’ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ
ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 2 ''
φανταστείτε που γράφουμε τις κυράδες μας …

Υ.Γ 2 .ΒΡΥΖΑ ήσουν είσαι και θα είσαι ένας από αυτούς … τα περισσότερα ισχύουν και για εσένα …

Υ.Γ 3 . Μας ενώνουν πολλά (Π.Α.Ο.Κ.) μας χωρίζουν πολλά (ΧΡΗΜΑ)

Υ.Γ 4 Καλώς ορίζουμε τον πρόεδρο “Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ” …

Σήμερα εγώ , αύριο εσύ , όλοι θα μπούμε φυλακή …

Μετά τιμής, ΝΕΑΠΟΛΗ 1963

Ανακοίνωση από Νεάπολη που προφανώς δεν έλαβε και μεγάλη δημοσιότητα.

αντε να γινει το μπαμ με μουρινιο

γιατι τι ειπε;

πιο πολύ μιλούσε για το άρης αστέρας παρά για τον μεταξύ μας ματς…

και μάλιστα χωρίς να γίνει καν ερώτηση…μόνος του άρχισε έτσι την συνέντευξη… επί 5 λεπτά έλεγε γιατί κατέβασε τα Β στο χαριλάου και άσχετες πίπες… ή κάποιος που φταίει μιλάει έτσι ή κάποιος χαζός…

όσο για την ανακοίνωση της νεάπολης δεν έχω λόγια… αναμενόμενο να υπάρχουν αντιδράσεις αλλά οι συγκεκριμένοι είναι για κλάματα…

ναι τα διάβασα απλά νόμιζα ότι είχε γίνει ερώτηση και μου φάνηκαν σωστά

η ανακοινωση της Νεαπολης ειναι για το ανδρικο αναπαραγωγικο οργανο…

μπορείτε να μου εξηγήσετε με σοβαρά επιχειρήματα γιατί η ανακοίνωση του σφ νεάπολης είναι για τον πούτσο ενώ της θύρας 4 μετά το συμβάν με Γκαρσία ήταν για μπράβο;

ουτε που θυμαμαι τι ελεγε εκεινη

καλά, πες μόνο γι’αυτήν εδώ