βαριεμαι ρε τωρα να σχολιαζω μια γελοια ανακοινωση…ακομα και αυτα που λεει σωστα να ειναι με τετοιο υφος τι θα πετυχεις…
:’)
καλά, αν βαριέσαι πάσο.
Radical εσύ που λογικά θα έχεις επιχειρήματα, πες μου αν θες γιατί οι συγκεκριμένοι είναι για κλάματα.
edit, σοβαρά ρωτάω ε, δεν ειρωνεύομαι. ούτε διαφωνώ και 100%, οι συγκεκριμένοι μέχρι και την τωρινή ανακοίνωση είχαν τον Βρύζα όπως η Θ4 τον Ζαγοράκη, τώρα τον άδειασαν.
απλά δεν ξέρω αν έχετε πάρει πρέφα την αποχή που έχουν κηρύξει κάποιοι σύνδεσμοι, το γενικότερο ξενέρωμα που επικρατεί σε ιστορικούς και σοβαρούς συνδέσμους (πχ Πανελλήνιος) και τον ρόλο του σφ θύρα 4 που έβγαζε ανακοινώσεις με 2-3 μέρες καθυστέρηση. just food for thought.
χθες επίσης είδαμε αυτό εδώ:
για μενα ο επανερχομος του ζαγορακη ειναι κυριως για τα ματια του κοσμου(υπηρχε μια μεριδα που πραγματικα πιστευει πως περισσοτερο τον διωξαν παρα εφυγε),δεν πιστευω πως πραγματικα τον χρειαζεται για συμβουλο στο σχεδιασμο της νεας χρονιας…απλα ο αρχηγος της εθνικης ομαδας δινει πρεστιζ…
σε καποια πραματα συμφωνω με την ανακοινωση,διοτι ο ζαγορακης ειχε πολλες αμαρτιες επι θητειας του και πολλες δυστυχως δεν ηταν απο αφελεια,ωστοσο το υφος της ανακοινωσης ειναι λιγο αστοχο θαρρω
Ολυμπιακός-Πανθρακικός 2-2 μέχρι στιγμής.
πάμε για τελικό Αστέρας-Πάνθραξ, και θα γελάω μέχρι να πεθάνω
ο τελικος γινεται σε ολες τις περιπτωσεις Αθηνα;
ο λόγος που είμαι αντίθετος με την ανακοίνωση δεν είναι τόσο το νόημα της… και γω είμαι αντίθετος με την επιστροφή… πιστεύω ότι δεν έχει να κερδίσει τίποτα ο ΠΑΟΚ από τον ζαγόρ πλέον… ακόμα και αν τον έχει σαν εκπρόσωπο μας στας ευρώπας, κλαιν…
ωστόσο θεωρώ την νέαπολη από τους τραγικούς συνδέσμους του ΠΑΟΚ… η ανακοίνωση βγήκε πιο πολύ από κόμπλεξ και μίσος που χουν προς τον ζαγοράκη παρά από αντίδραση σε μια κίνηση που θεωρούν ότι κάνει κακό στην ομάδα…
να το πω πιο απλά είναι προσωπικό το θέμα τους και άσχετο με την ομάδα… είναι σύνδεσμο που έχει τάσεις να γίνει σούπερ-4 και αυτό με εκνευρίζει…
Επίσης οι τελευταίες σειρές της ανακοίνωσης σχετικά με μάνες και κυρές είναι απλά αστείες…
όσο για την Θύρα 4 που είπες, αν προσέξεις τις ανακοινώσεις τους, σχεδόν πάντα, είναι μετρημένες και σωστές…χωρίς αντίστοιχες μαλακίες… έχουν επίπεδο σε οπαδικά πλαίσια πάντα…
σε όλα μαζί σου είμαι, αλλά μου το χάλασες στο τέλος για το επίπεδο της θ4. δυστυχώς πλέον δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται εκεί μέσα, ενδεικτικό το καπέλωμα συνθημάτων στο γήπεδο, η κόντρα με άλλους συνδέσμους κλπ
υπάρχει λόγος που οι ανακοινώσεις είναι μετρημένες και φαίνονται να έχουν επίπεδο, όπως υπάρχει λόγος που γίνονται πάντα αφού έχει περάσει καιρός από τα γεγονότα τα οποία κατακρίνουν, δες πχ την τελευταία ανακοίνωση, ο σφ Λιτόχωρου είχε πρώτος πάρει θέση με μια ολόσωστη ανακοίνωση και στη θ4 περίμεναν να περάσουν 4-5 μέρες για να πάρουν θέση για το επίτιμο μέλος τους (δικά τους λόγια, όχι δικά μου)
δεν είπα ότι είναι ο τέλειος σύνδεσμος… φυσικά και έχει κάνει μαλακίες… στο γήπεδο μέσα έχει μια συμπεριφορά του στιλ κάνω κουμάντο εγώ και ως ένα βαθμό είναι λογικό γιατί είναι και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος… και όταν έχεις αρκετούς συνδέσμους σχετικά μεγάλους, κάποια στιγμή θα υπάρξει κόντρα για το ποιος θα ναι πρώτος… κακώς βέβαια αλλά έτσι είναι…
επίσης το ότι περίμενε 4-5 μέρες να βγάλει τότε ανακοίνωση, άσχετα με το περιεχόμενο της, για μένα είναι σωστό… σε μερικές καταστάσεις καλό είναι να περιμένεις και να μην βγάζεις ανακοινώσεις εν βρασμό ψυχής…
αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ενεργά με το τι γίνεται σε συνδέσμους και κρίνω από όσα διαβάζω και βλέπω μέσα στο πέταλο… αλλά η νεάπολη είχε και έχει θέμα με ζαγοράκη… δεν είναι τυχαίο ότι όποια επεισόδια έγιναν επί εποχής του άρχιζαν από αυτούς…
όπως είπα η νεάπολη είχε θέμα με ζαγοράκη γι’αυτό πλέον την μπαίνει στην θ4, η οποία θ4 τον είχε αποκαλέσει και ως τον πιο παντελονάτο πρόεδρο που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ.
το αξιοσημείωτο στην ανακοίνωση της νεάπολης είναι το άδειασμα του βρύζα, και από κουβέντες/ινσάιντ ίνφοζ κλπ που έχω, τα πράγματα ίσως χοντρύνουν κι άλλο στην κόντρα με την θ4
κουφαλιτσες χτυπάτε τσου λου ε? μπρΒΟ ΡΕ. αντε και το σημείο που εχει κρατηθεί για τΗν κούπα να μην πιάσει σκόνες για πολυ καιρό,. ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ
ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΑΒΒΙΔΗ σαγΑπωωω ρε!
fake ή όχι είναι ο ορισμός του cult.
<3
κορόιδευε εσύ, πλέον στο ψηλό παιχνίδι η ομάδα θα είναι αχτύπητη
Πρωτόγνωρα πράγματα για το ελληνικό μπάσκετ στο παλατάκι με 30 περίπου οπαδούς του πανιωνίου να βρίσκονται μέσα στο “πέταλο” του ΠΑΟΚ…
Πάλι καλά που κολλούσαν τα stream στο 1ο γιατί δεν βλεπόταν με τίποτα
Τώρα αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και θα μας πάει τσουλου?
Πόσο λίγος…
Ο Κατσουράνης μόλις πέρασε στα χαφ άλλαξε όλη την ομάδα,στην ουσία μας έδωσε το 3ποντο και ο σερ επιμένει να τον βάζει μπακ
φημες λενε παντως οτι Σαντος κλεινει για του χρονου…
ελπίζω πραγματικά να μην ισχύουν τα όσα διαβάζω σήμερα για τις φάπες που έπεσαν, σε ποιους έπεσαν, τα πανιά που ανέβηκαν και μετά κατέβηκαν, και ένα ανάλογο σκηνικό που συνέβη πριν καιρό στο παλατάκι, δεν γράφω τι και πώς μέχρι να το επιβεβαιώσω και να μη γράψω κάτι που δεν ισχύει. γιατί αν ισχύουν, μιλάμε για μεγάλη κατάντια. αν πήγε κανείς γήπεδο ας πει τι είδε, αν είδε.
Κι εγώ δεν κατάλαβα τι παίζει, δεν ήμουν και στο γήπεδο χτες γμτ. Κάτι περί πολιτικής διάβασα να λένε αλλά δεν ξέρω σίγουρα.
καλό το αποπάνω, έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχουμε άριστες σχέσεις με τους πάνθηρες.
παρ’όλα αυτά, για αυτό εδώ το ΑΙΣΧΟΣ δεν ειπώθηκαν πολλά.
ξύλο σε 4 οπαδούς της μπεσίκτας, που ήρθαν να δουν τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. στο μπάσκετ που κόβει πάνω από 1000 εισιτήρια μόνο στα ντέρμπυ. ξύλο επειδή είναι τούρκοι και έκαναν το παιδομάζωμα. και αντί να τους γλιτώσουν κάποιοι δικοί μας τους γλίτωσαν οι μπάτσοι.
μηδέν και ντροπή.
για τον πέο…
στόκοι οπαδοί ρε πούστη μου… στόκοι…