Στόκοι εθνίκια για την ακρίβεια
Το κακό είναι ότι εκδηλώνονται άφοβα πλέον σε όλα τα γήπεδα και δεν τρώνε τα σούτια που χρειάζονται
Πότε έγινε?
Στόκοι εθνίκια για την ακρίβεια
Το κακό είναι ότι εκδηλώνονται άφοβα πλέον σε όλα τα γήπεδα και δεν τρώνε τα σούτια που χρειάζονται
Πότε έγινε?
στο ματς με Άρη. προχθές στην Τούμπα πάντως τα έφαγαν τα σούτια που χρειάζονται
ελα μωρε μαλακιες τωρα ,ανεκαθεν τα μπασταρδα τα φασιστακια κυκλοφορουσαν γυμνοι με τα τατουαζ μεανδρων και ιστοριες και κανεις δε κουνηθηκε ποτε.ουτε εξω απτο γηπεδο ουτε μεσα στο μπελο…ισως γιατι ειναι η πλειοψηφια στη τουμπα.
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ μερικές φορές που ήμουν γήπεδο είχε ένα μικρό “πυρήνα” μπροστά από το πανί της Νεάπολης που συμμετείχαν κανονικά αλλά είχαν και κάτι ελληνικές σημαίες, αλλά δεν ήξερα ποτέ τι παίζει ακριβώς.
Σπάθας λέει στο ματς !!! Όντως δεν θέλουν τελικό ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ…
κυριως αποσκοπουν σε καμια διακοπη του ματς,παρα σε διαιτησια του εναντιον μας
δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις η να κλαψεις πραγματικα…
μην κυνηγάμε φαντάσματα ρε σεις… δεν μας κυνηγάει ο σπάθας… ένας ματς ήταν που έστειλαν τον σπάθα… πιόνι ήταν…
αν θυμάμαι καλά την τελευταία φορά που μας σφύριξε ο σπάθας ήμασταν τόσο κακοί που η διαιτησία ήταν 50-50… ούτε πλάγιο δεν μας στέρησε…
Νομίζω με τη Βέροια εκτός ήταν τελευταίο ματς, μπορεί να κάνω και λάθος. Καλά σ’ εκείνο το ματς έφταιγε και ο αγωνιστικός χώρος αλλά δεν βλεπόμασταν…
Ό,τι ήταν να κάνει ο Σπάθας το έκανε στη σκουλικοφωλιά, δε νομίζω να τον παίρνει να κάνει και άλλα
Αν ήθελαν να μας αποκλείσουν, δεν θα το έκαναν τόσο εξόφθαλμα
Θα δείξει
[B][SIZE=“5”]Ο Σαββίδης πλήρωσε τα 1.200 εισιτήρια![/SIZE][/B]
Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει ο ΠΑΟΚ το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου και να βρεθεί στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Κι αυτό αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι ήδη ο μεγαλομέτοχος πλήρωσε και τα 1.200 εισιτήρια και τα διέθεσε δωρεάν σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έρχονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε 12.000 ευρώ (10 για τα 1.200 ευρώ) από την πρώτη στιγμή που παρέλαβε ο «Δικέφαλος» τα παραπάνω «μαγικά χαρτάκια» και στη συνέχεια διατέθηκαν στους φιλάθλους της ομάδας χωρίς κανένα αντίτιμο.
Αυτό ερμηνεύεται ως εξής: από τη μία φαίνεται η θέληση του μεγαλομετόχου για να δει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ κι από την άλλη ξεκαθαρίζει πλήρως το τοπίο σχετικά με τις σχέσεις του Σαββίδη με τους οπαδούς. Ο μεγαλομέτοχος θέλει τους φιλάθλους δίπλα στην ομάδα μια και τους θεωρεί απαραίτητους για την ανάπτυξη του συλλόγου
Βγάζει γούστα ο πρόεδρος και πλερώνει
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Σώκρατες :!:
Πεταχτηκε κι ο καγκουρογαυρος του φορουμ :!:
Μη με προκαλείς, θα τρέχεις.
Καλα κατσε να δουμε τι θα καμετε στο μπασκετακι και βλεπουμε ποιος θα τρεχει :!:
. και -
σκατά το πρόγραμμα των πλει οφ…
1η Αγωνιστική (Τετάρτη 15/5/2013)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ? ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
[B]ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. ? Π.Α.Ο.Κ.[/B]
2η Αγωνιστική (Κυριακή 19/5/2013)
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ? ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
[B]Π.Α.Ο.Κ. ? ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ[/B]
3η Αγωνιστική (Τετάρτη 22/5/2013)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ? ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
[B]ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ? Π.Α.Ο.Κ.
[/B]
4η Αγωνιστική (Κυριακή 26/5/2013)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. ? ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
[B]Π.Α.Ο.Κ. ? ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ[/B]
5η Αγωνιστική (Τετάρτη 29/5/2013)
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ? ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
[B]Π.Α.Ο.Κ. ? ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.[/B]
6η Αγωνιστική (Κυριακή 2/6/2013)
[B]ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ? Π.Α.Ο.Κ.[/B]
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. ? ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Εγώ νομίζω πως είναι εξαιρετικό.
[B]Πρώτο[/B] ματς ενθουσιασμός, πιο πιθανό να πάει καλά.
[B]Δεύτερο[/B] ματς Τούμπα(και όχι με Αστέρα), οπότε και αυτό μπορεί να πάει καλά.
[B]Μετά[/B] έχεις 10( 8 ) βαθμούς 2 συνεχόμενες νίκες-φόρμα(ή νίκη και Χ), μπορείς με μυαλωμένο παιχνίδι να διεκδικήσεις κάτι εκεί μέσα, και αν αποτύχεις, έχεις ρεβάνς στην έδρα σου για να διορθώσεις τα λάθη σου.
Αν θυμάσαι παρόμοιο πρόγραμμα ήταν και όταν είχαμε βγει πρώτοι playoff με γάυρο(που ήταν και από πάνω μας στην αρχή, και ήταν και γαύρος όπως και να το κάνουμε)
Εντάξει το πρόγραμμα είναι ακριβώς συμμετρικό με αυτο του Αστέρα οπότε δεν μπορείς να το πεις σκατά. Έτσι κι αλλιώς δεν μετράει το πρόγραμμα. Ο ΠΑΟΚ θα βγει πρώτος άνετα κατά τη γνώμη μου
εγώ βασικά ήθελα αστέρα μέσα πρώτη ή δεύτερη αγωνιστική το πολύ… νικάς, φεύγεις στο +5 και του κόβεις την όρεξη… αν χάσεις τώρα τρίπολη μπορεί να φτάσει ή και να περάσει…
και τελευταίο ματς το ήθελα μέσα… σε περίπτωση που με νίκη εξασφαλίζεις πρώτη θέση πάρα πολύ δύσκολα θα χάναμε…
Να πω και εγω τη γνωμη μου?
λεφτα.