Π.α.ο.κ

σκούπα τεραστίων διαστάσεων… ξήλωμα ότι παλαίμαχο υπάρχει σε όποιο πόστο και αν είναι… έλεος πια με τους ανθρώπους και ξέρουν ποδόσφαιρο και νιώθουν το κλίμα… σκατά στα μούτρα τους…

ξήλωμα και στο αγωνιστικό κομμάτι… καμιά 10αριά είναι να φεύγουν… και το χορτάρι ξήλωμα…

άντε ζώα χάστε τώρα και στα Γιάννενα να πάμε τέλη Ιουνίου να παίζουμε σε ψαροχώρια…

Το μονο που θελω σιγουρα ειναι να μην παμε CL. Δεν το αξιζουμε οποτε τερμα. Ο Γ.Χ. οντως τραγικος. Αλλα η χρονια ηταν τραγικη απο ολες τις αποψεις. Δε νομιζω να υπαρχει αλλη ομαδα π.χ. με εναν κοφτη στο ροστερ. Ουτε εχει δεξι μπακ επιπεδου Αποστολοπουλου.

Ρε κλείσαμε Πασιέντζα(χεχ) λέει

πασιεντζα αραχνη η κυψελλη?

Tι τα θες; Πάλι σε νάρκη θα πέσετε…

πάντως με συστάσεις από δον φερνάντο και μέσω όρο επίθεσης στην Πορτογαλία περίπου 1,7 γκολ αν ματς, το μόνο σίγουρο είναι ότι και να πάει καλά η ομάδα, θέαμα δύσκολα να δούμε του χρόνου…

όχι ότι βλέπουμε τώρα δλδ… απλά θα είμαστε ομάδα του αποτελέσματος και όχι του θεάματος…

εγω παντως πιστευω οτι για τετοιο χαλια πρωταθλημα ο Ντομινγκος και πολυ μας ειναι…Ας φτιαξει την ομαδα οπως θελει αρκει να υπαρχει καποιο ορθολογικο συστημα αναπτυξης…Κουραστηκαμε φετος…

Πορτογάλος προπονητής = 4-3-3 με τα τρία χαφ να παίζουν κυρίως με το μυαλό στο να φυλάνε τους χώρους τους.

Αν τώρα η επιθετική τριάδα αποτελείται από παίκτες με φυσικό ταλέντο και ένα από τα τρία χαφ έχει ικανότητα στο να περνάει κυρίως καλές διαγώνιες μπαλίες στους ακραίους, τότε έχεις ελπίδες και για κάποιο θέαμα.

Αλλοι λενε οτι ο Πασιετζας παιζει επιθετικα. Το οτι τον προτεινε ο Σαντος δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι στο ιδιο στυλ. Ο προπονητης δεν συγκαταλεγεται στα μεγαλα προβληματα του ΠΑΟΚ. Προβλημα ειναι η διοικηση που ειναι κουλουβαχατα με Ζαγορακη, Βρυζα , Τριστιακοφ και με τον Σαββιδη να εμπλεκεται και να κανει μαλακιες. Προβλημα ειναι οτι η βασικη εντεκαδα πρεπει να αλλαξει ολη τη στιγμη που δεν φαινεται υπαρχει κανενας σοβαρος σκαουτερ στον ΠΑΟΚ. Αυτο σημαινει οτι για να κανεις ομαδα θελεις παρα πολλα εκατομμυρια και απο οτι εχω ακουσει παμε για διπλασιασμο του μπατζετ σε σχεση με περσυ. Ε προφανως δεν φτανει.

Πιο ταλαίπωρη αδιάφορη ομάδα έχω χρόνια να δω…

πάμε ρε αστέρα… βγάλε διπλό να στείλεις τα ζώα ιούνιο να παίζουν στα ψαροχώρια…

ποια ζωα;ποσοι θα παιζουν απο αυτους;κριμα για τους επομενους :stuck_out_tongue:

Για λύπηση είναι η ομάδα… Το πέναλντι ήταν?Βάζει αγκώνα ο μικρός αλλά δεν ξέρω.

ηταν δεν ηταν πεναλτυ,δεν βλεπομαστε για αλλη μια φορα…

το μόνο σίγουρο είναι αυτό. εντωμεταξύ ο Καμαρά είναι για πολύ γαμήσι…πάλι καλά τον έβγαλε.

απαραδεκτος παικτης…εννοειται πως δεν μενει…

πολυ απειλητικος σημερα ο παοκ

απειλητικος για τα ματια μας εννοεις; :lol:

edit: 1-1 …στο 89 το 2-1 για τον ΠΑΣ κλασικα :stuck_out_tongue:

μπουρδέλο η ομάδα,ο λίνος μαλώνει με τον χακόμπο για το φάουλ…ο μαλάκας ο ισπανός κάνει του κεφαλιού του#-o

2-1 εμεις :lol: :lol: :lol:

τι κωλοφαρδία σήμερα…

πέναλτι δεν υπάρχει… αστείο είναι…