Π.α.ο.κ

Ου να μου χαθείς κρεας-μπραβο λιοντάρι μου… :lol:

πριμ στους παικτες του αστερα και κυριως στον τερματα τους

επιτελους βγηκε κατι καλο φετος

κοίτα ρε που βγήκαμε πρώτοι…

ίσως να ήταν και τα πρώτα πλει οφ τα οποία για βαθμολογικά καθαρά ήταν συναρπαστικά, και δεν τελείωσαν από τη δεύτερη αγωνιστική…

εντωμεταξυ στον αλλο αγωνα ο Ατρομητος εχασε τα αχαστα απο οτι εμαθα…ειναι να εχεις και λιγη κωλοφαρδια…

Από Λυόν, Φενέρ, Ζενίτ, Μεταλιστ και Αιντχοφεν τι θέλετε…???

Αιντχοφεν!!!κατι της χρωσταμε απο παλια :stuck_out_tongue:

Ε μεταλιστ

Φενέρ, την έχουμε και δεύτερη φορά

όπου και να πέσουμε ζόρικα είμαστε… μέταλιστ και ζενιτ θα είναι στη μέση του πρωταθλήματος τους οπότε θα ναι σε φουλ φόρμα… Λυόν είναι πάντα Λυόν και η φενέρ πήγε στους 4 του γιουρόπα…

Αιντχόφεν η χειρότερη από όλους όμως… όχι μόνο έβαλε φέτος 103 γκολ αλλά κυρίως είναι ολλανδική… εκεί και με την τελευταία να βγούμε πάλι θα αποκλειστούμε… οπότε καλύτερα να μην πάμε καν να παίξουμε…

Αν διάλεγα πάντως μάλλον για Λυόν θα λεγα…

τωρα ουτε βιζλα κρακοβιας δε νικαμε ετσι πως ειμαστε

λίγα τα λόγια για τη Βίσλα, είμαι και registered οπαδός της με κάρτα οπαδού(αλλιώς δεν έμπαινες γήπεδο)

Radical , το ρωσικό και το ουκρανικό πρωτάθλημα ξεκινάνε το καλοκαίρι πλέον οπως το δικό μας πρωτάθλημα.:)Επομένως η Zenit και η Metalist θα έχουν δώσει 2-3 παιχνίδα για το πρωτάθλημά τους.Βέβαια ακόμα και έτσι θα είναι πιο έτοιμες από εμάς.
Όπως έχουν πει οι περισσότεροι φίλοι εδώ η ομάδα χρειάζεται μεγάλη ενίσχυση.Θεωρώ δύσκολο να φτάσει η ομάδα σε υψηλά επίπεδα απόδοσης στο τέλος Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου… :-k

για πείτε

Κρίμα για τον Ατρόμητο που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στα play off, τα άχαστα έχανε χτες (ας είναι καλά και ο επόπτης που έκοψε τετ α τετ με ανύπαρκτο οφσάιντ στο 90’)…

δηλαδη θεωρεις δικαιο ολοκληρη η χρονια να παιζεται σε 2 εβδομαδες;που ηταν ο Ατρομητος οταν εχανε απο τον Αρη των 10 παικτων;

Ελα παιδια, ξεπεραστε το, σωθηκαμε. :stuck_out_tongue:

το οτι αναφερθηκε η ομαδα σου εγινε για τον απλο λογο οτι δεν ηταν κατι ιδιαιτερο ο Ατρομητος σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος…να ξεπερασουμε εμεις τι ακριβως;

Τα τραύματα που μας δημιουργήθηκαν επειδή δεν έπεσε ο Άρης άλλη μια φορά στη Β’ :slight_smile: