Γενικά δεν είμαι υπέρ των play off, αλλά εγώ δεν είπα για όλη την χρονιά, για τα play off είπα ότι έπαιξε καλύτερα ο Ατρόμητος…
συμφωνω οτι επαιξε καλυτερα στα play off…δεν σημαινει οτι θα ηταν δικαιο ομως να βγει και πρωτος επειδη υπαρχει αυτο το χαζοσυστημα που δεν προσφερει τιποτα και πουθενα περα απο εξτρα τηλεθεαση στην Νοβα…
Ναι, όλη η χώρα στήνεται στη Νοβα για τα πλειόφς… Μη χέσω…
Απλά έχουμε ένα ακόμα χαζοσύστημα μέσα σε όλα τα άλλα…
οχι δεν στηνεται ολη η χωρα αλλα σιγουρα πολλοι περισσοτεροι απο τον κανενα που θα συνεβαινε πριν.Μονο για τον ΠΑΟΚ αρκετες χιλιαδες κοσμου ασχοληθηκαν.διαφωνεις;
Όχι δεν διαφωνώ. Απλά ένα χαζοσύστημα κρατάει κάποιο κόσμο μπροστά στην τηλεόραση. Δεν ειδα κόσμο να πηγαίνει στην Τούμπα, να στηρίζει την ομάδα του, πχ…
Και είναι αδικία να είσαι είκοσι βαθμούς μπροστά και να χάνεις τη θέση σου από τον (πολύ καλό στα πλειόφς) Ατρόμητο.
συμφωνουμε οποτε…
λογικο να μην παει πολυς κοσμος στην Τουμπα φετος…
ο αντιπαθης τυπος που το επαιζε προπονητης μεχρι και πριν εναν μηνα,
ο τροπος που εφυγε ο Γκαρσια,οι αποκλεισμοι σε κυπελλο και Ευρωπη,η κακη γενικη αποδοση της ομαδας,το απαξιωμενο πρωταθλημα,η οικονομικη κριση που χτυπαει κυριως οσους θελουν να ερθουν απο επαρχια ειναι αρκετοι λογοι για να μην αποφασισει καποιος να το κουνησει απο την τηλεοραση…
Τα πλει οφ θα αποκτήσουν νόημα με ένα μόνο τρόπο…
να μπει και ο πρωτος στο παιχνίδι… εκεί ναι… μαζί τους θα μαι…
θα τα ειχαν καταργησει ηδη αλλα ειναι συμφωνια με την Νοβα…Να δουμε τι θα γινει του χρονου με 2 παραπανω ομαδες…μεχρι μεσα ιουνιου Play off θα κανουν #-o
Eκτός όλων αυτών που λέτε και που συμφωνώ να προσθέσω ότι ούτε ο Ατρόμητος έπαιξε σπουδαία μπάλα. Ούτε καν καλύτερη. Κέρδισε δυο ματς με ΠΑΟΚ στο 93. Ο ΠΑΟΚ τελικά είχε τους ίδιους βαθμούς με Ατρόμητο ΣΤΑ πλευ οφ. Κέρδισε τα 2 ματς με Αστέρα καθαρά και ιδίως το ματς στην Τρίπολη παίζοντας και πολύ καλή μπάλα. Έχασε το παιχνίδι με Γιάννενα στην Τούμπα και αυτό στο 90 ενώ έπαιζε μονότερμα όλο τον αγώνα… Καταλαβαίνω την τάση που έχει ο κόσμος να υποστηρίζει τη “μικρότερη” ομάδα αλλά αυτό δεν είναι πάντα η πραγματικότητα.
ξανα,
Θα παραθέσω 2 παραγράφους του κατά τ’ άλλα αδιάφορου προς γραφικού/αντιπαθούς Μύρτσου, γιατί μας τα πρήξανε από χτες ότι μίλησε σαν αρχηγός. Πάνω κάτω αυτά που σκέφτομαι, κι ας σιχαίνομαι τους περισσότερους δημοσιογράφους.
Με τις δηλώσεις που έκανε ο Σαλπιγγίδης, αποδεικνύει ότι είναι μικρός σαν άνθρωπος. Αλλά και σαν παίκτης δεν ήταν και μεγάλος εδώ που τα λέμε. Είναι σε καλό επίπεδο, αλλά όχι στο τοπ. Κι από άλλες συμπεριφορές έχει αποδείξει ότι είναι μικρός άνθρωπος. Μιλάμε τώρα για τον Σαλπιγγίδη, τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, τον …να είχα να λέγαμε! Που θυμάται να βγει να μιλήσει στα εύκολα και όχι στα δύσκολα. Γιατί στα δύσκολα κρυβόταν και έφευγε από τις πίσω πόρτες. Έφυγε από την πίσω του αεροδρομίου στην Αθήνα, όταν πήγαν να τον βρουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έφυγε από την πίσω πόρτα στην Τούμπα, μετά την τελευταία ήττα ΠΑΟΚ…
Αλλά αναρωτιέμαι αφού μιλάει για ζούγκλα στο ποδόσφαιρο, δεν ξέρει πως μέσα από αυτή τη ζούγκλα παίρνει 800 χιλ. και 1 εκ. ευρώ τον χρόνο; Και κάποιοι από αυτούς που του τα δίνουν, είναι άνεργοι ή παίρνουν 400 ευρώ τον μήνα. Αναφέρομαι στους οπαδούς της ομάδας, που στηρίζουν πηγαίνοντας στο γήπεδο.
Γενικά για μένα ο Σαλπιγγίδης πάντα έτσι ήταν. Ξεκίνησε ως καλός παίχτης με προοπτικές εξέλιξης, στην πορεία ήρθε η ρήξη με τα “σουτ” στην 4 και τη μεταγραφή και για μένα εκεί θα έπρεπε να έχει τελειώσει η υπόθεση μαζί του. Μόλις επέστρεψε βέβαια, το 95% που τον έβριζε τα πήρε όλα πίσω. Κι εγώ δε λέω, έστω και αγωνιστικά έλεγα θα το ανεχτώ γιατί στο κάτω κάτω θα βοηθούσε την ομάδα. Αλλά δεν κάνει ούτε αυτό. Όσον αφορά τη “συμπεριφορά” του, για μένα είναι τόσο υποκριτής και λαϊκιστής, σαν το Λαζόπουλο του ποδοσφαίρου ένα πράμα. Αλλά είπαμε, είναι καλό παιδί και Πόντιος οπότε όλα τ’ άλλα ξεχνιούνται.
Και σε αντιδιαστολή οι δηλώσεις ενός τυχαίου παίχτη, του Schildenfeld εν προκειμένω:
“Είναι λίγο εξτρίμ… Αλλά το καταλαβαίνω, γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπάει πολύ την ομάδα και είναι έτοιμοι να σκοτώσουν για αυτήν, όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα. Είμαι ενάντια στη βία, αγαπώ την πίεση κι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορώ να το αντέξω, είναι κάτι που μου αρέσει. Είμαστε έτοιμοι για τις δύσκολες στιγμές, αρκεί να είναι σε ένα κόσμιο επίπεδο”.
Το να μιλάει ο μύρτσος για μικρούς παίκτες είναι τουλάχιστον γραφικό…
Όσο για τα όσα είπε ο κοντός, ναι οκ έχει ένα δίκιο… είναι μαλακία να σπας αυτοκίνητα και τέτοια… αλλά κράξιμο μετά από μαλακίες και γιούχα και παναγίες έξω από αποδυτήρια ναι… Στη τούμπα τουλάχιστον πάντα έτσι ήταν…και έτσι θα ναι… Όπως σε μεγάλες νίκες τους κάνουν θεούς και τρέχουν αεροδρόμια 5 και 6 το πρωί (τότε είναι εκπληκτικός ο κόσμος έτσι…??) έτσι και όταν φτάνουμε σε σημείο να βγαίνουμε τελευταίοι σε πλει οφ με αστέρα ατρόμητο και ΠΑΣ, θα τους γιουχάρουμε…
Κάθε φορά τα ίδια λέμε…
Μύρτσος…
και ο Schildenfeld τα ιδια λεει απλά οχι με την άνεση που θα μπορούσε. “αρκεί να είναι σε ένα κόσμιο επίπεδο”…
Radical,είδες που δεν βγήκες τελευταίος όμως…αναδρομικά καμιά μπουνιά που μπορεί να έφαγε ο γλυκος και ο καθεν γλυκος πως την παίρνεις πίσω?
Μη σχολιάζετε το ποιος το έγραψε, αλλά το τι έγραψε. Απλά βαριόμουν να τα γράψω τα δικά μου κι έκανα κόπυ-πέηστ. Προφανώς και είναι μέγας βλάκας ο τύπος. Όσον αφορά τα άλλα, ο Σίντελφελντ μια χαρά τα είπε και δεν είναι θέμα άνεσης. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και αντίληψης. Αλλά ο Μητσάρας δε φοβάται τίποτα και κανέναν και τα λέει έξω απ’ τα δόντια.
Αν πέσει μπουνιά δεν δικαιολογείται όχι αν βγούμε τελευταίοι στα πλει οφ… ούτε και τελευταίοι στο πρωτάθλημα…
με την ίδια λογική αν εμένα δεν μ αρέσει η δουλειά σου θα ρθω να σε δείρω…??
Εγώ μιλάω μόνο για χώσιμο λεκτικό…
Σε όσα λέει ο κοντός μερίδιο έχουν και οι παίκτες (οπαδιλίκι κι έτσι), δημοσιογράφοι και πολλοί ακόμα…
Ούτε το λεκτικό χώσιμο είναι δικαιολογημένο, αλλά η τελευταία σου πρόταση κρύβει αρκετή αλήθεια.
Αν ο σαλπιγγίδης όντως ένιωθε πως είναι σε ζούγκλα ας έβγαινε την ακριβώς επόμενη στιγμή να πει “εγώ σε τέτοιες συνθήκες δε θέλω να εργάζομαι και χάρισμα το συμβόλαιό μου”. Και βέβαια να καταγγείλει οποιεσδήποτε παράνομες ενέργειες.
απο την μια είναι σωστό αυτο που λες αλλά απο την άλλη θα έβγαινε ο κάθε πικραμένος και ο κάθε…Μύρτσος να πει οτι φεύγεις τώρα που δεν τα κατάφερες και αφήνεις την προσπάθεια στην μέση και τέτοια ηρωικά.
βασικά οτι και να έλεγε οτι και να έκανε, θα έχανε. για αυτό το παίρνω σαν κάλο που είπε οτι είπε.
Radical φυσικά δεν μιλαμε για ένα τι κανεις γαμω το σπιτι σου, μας έφτασες στον πάτο. ολες οι εφημερίδες της θεσσ έλεγαν για τον γλυκο που ειναι σοκαρισμένος απο την επίθεση που δέχτηκε(μπουκάλι στο κεφάλι έλεγε ο ενας, γροθιά ελεγε ο άλλος).
ChrisP, πόσες φορές να το χαρίσει αυτό το συμβόλαιο
Αν πρόκεται για την αξιοπρέπειά σου, μία φορά το χαρίζεις, φεύγεις και δεν ξανακοιτάς πίσω ούτε σε νοιάζει ο Μύρτσος (μα είναι δυνατόν να νοιάζει κάποιον τι έγραψε ο Μύρτσος?).
Από εκ των υστέρων προφήτες έχουμε γεμίσει στην ελλάδα, δε χρειαζόμαστε άλλους.
Ο Γλύκος λοιπόν έφαγε τη μπουνιά και δεν είπε κουβέντα, γιατί λέει (ή ο μανατζέρ τού λέει) “στον ΠΑΟΚ του σαββίδη είσαι, κάνε την πάπια μπας και κονομήσουμε κάνα συμβολαιάκι 200-300 χιλ.”.
και φυσικά δεν εννοώ να τον νοιάζει τι λέει ο μυρτσος. αν παίχτης που εχει μαζέψει κάποια χρήματα και εχει μια κάποια καριέρα τον νοιάζει τι λεει ο μυρτσος, πάει λάλησε. εννοώ οτι ο χαζομυρτσος θα επηρεάσει κάμποσους μαλάκες που θα έχουν σε χειρότερη μοίρα τον σαλπιγγιδη.
να έφευγε και ο γλυκος? τι στο διάολο. στο τέλος δεν θα έμενε άνθρωπος στην ομάδα.
οταν εχεις συμβολαιο 30 φορες πανω απτον μεσο μισθο της χωρας και το αυτοκινητο θα σου σπασουν και μπουνιες θα φας και καλα θα παθεις…επειδη καποιοι αλλοι προτιμουν να μη βγουν σαββατοβραδα για να δουν την παοκαρα την αλλη μερα στο γηπεδο και συ εκανες εκτακτο ταξιδι την προηγουμενη μερα στην αθηνα για την πρεμιερα της παολα και την αλλη μερα σερνοσουν στο γηπεδο…
ας βγουν μετα να μιλησουν για ζουγκλα