Με τέτοια νοοτροπία χτίζονται οι μεγάλες ομάδες!
Γεμάτη τέτοια μαλακισμένα είναι η ελλάδα σήμερα και βρίσκεται σ’ αυτό το χάλι.
Ελπιζω να κανεις πλακα
σοβαρα μιλαω…μαλιστα εγω διερηξα το σπιτι του Δωνη την ημερα του αποκλεισμου απτο κυπελλο
έλα ρε μαν… και γω εκεί ήμουν… ποιος ήσουν…?? εγώ είχα φέρει τις μαλαματίνες…
Μιας και αναφέρθηκε το περιστατικό με Γλύκο
[B]Θέλει να φύγει ο Γλύκος από τον ΠΑΟΚ[/B]
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Αθήνα, ο Παναγιώτης Γλύκος έχει προταθεί σε ομάδα της πρωτεύουσας και θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ.
Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ζήτησε να φύγει από τον «δικέφαλο» αφού πριν το επεισόδιο και την επιστροφή του Χακόμπο ήξερε πως δεν θα είχε φανέλα βασικού, αλλά και μετά τα γεγονότα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Ο Παναγιώτης Γλύκος δέχθηκε ένα μπουκάλι από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και λόγω της ψυχολογικής του κατάστασης δεν αγωνίστηκε στο φινάλε των πλέι οφ της Super League.
Ο διεθνής πορτιέρο ζήτησε από τη διοίκηση να φύγει από την ομάδα και θα υπάρξουν συζητήσεις τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Αθήνα, ο Παναγιώτης Γλύκος έχει προταθεί σε σύλλογο της Αθήνας ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωτεύουσα.
Ναι και τώρα αποκαθίστανται οι παγκόσμιες ισορροπίες…
Γελάω…
Βάλτε τον προπονητή εδώ και τώρα
όχι, να φέρετε και το Δώνη, να θυμηθούμε τα παλιά…
α πάτε για μεγάλα πράγματα την νεα χρονιά :lol:
Καλή κίνηση είναι… να χρυσώσουμε το χάπι της χρονιάς και να πουληθεί κανα διαρκείας παραπάνω…
Για αρκετούς οπαδούς αυτό είναι μεγαλύτερη κίνηση από ουσιώδης μεταγραφές… ξέρει τι κάνει ο ρωσοπόντιος…
Ναι μονο μη γαμησει την ομαδα που ισως φτιαξει… Τι ειπα παλι…
απο οτι λενε σημερα θα ανακοινωθει ο Κυριακος…
…Παπαδόπουλος;;;
Domingos
:thumbup::thumbup:
Αυτός είναι ο νέος κόουτς;;;
Μπράβο…
ακροδεξί μπακ
[SPOILER][/SPOILER]