Π.α.ο.κ

Πάμε και δίνουμε τον Ιντίδη δανεικό στη κρήτη για να πάρουμε έναν που πέρσι είχε 12 συμμετοχές στη Μπενφίκα Β…??

Μακάρι να βγει το παλικάρι αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε στοπερ Κατσικά, αυτόν τον Vitor και τον Ιγκναθιο Λοπεθ…:-k

Λογικ θα παρουν και ενα σεντερ μπακ ονομα

Μην ακούτε τους αρδ, μόνο γέλιο βγάζουν από την προηγούμενη μεταγραφική + την πλάκα που έπαθαν με τον Πασιέντσα :lol:
Αν δεν πέσει υπογραφή, δεν έχουμε πάρει κανέναν
Εδώ γράφουν για Τζιώλη :-s

Πιστεύω περιμένουν να ανακοινώσουν τον προπονητή και μετά τα μπαμ μπουμ

http://www.paokplanet.gr/824/deite-live-thn-synenteyksh-typoy-toy-ivan-savvidh-paroysiash-huub-stevens

λαιβ η παρουσίαση στέφενς…

καλά ρε μαλάκες… τσιβδό μεταφραστή βάλατε γαμώ την τρέλα μου…#-o

Με τη βοήθεια της Παναγιάς υπογράφηκε το συμβόλαιο

χααχαχαχαχχααχ

μλκες τι σκατομαφιοζος ειναι αυτος γαμω την τρελα μου.

αυτες οι δηλωσεις για ροναλντινιο…

γελαει το συμπαν γενικα…

Μια χαρά τα είπε ο πρόεδρος…έβαλε πολλά πράγαμτα στη θέση τους
Τώρα περιμένουμε τιμωρία φενέρ-μπεσίκτας

:smiley:http://www.paokfc.gr/nea/o-alexandros-tziolhs-ston-paok/:smiley:

Τι Τζιώλη γαμώ…Ιβάν κάνα παίκτη αντίστοιχο του προπονητή θα πάρουμε γαμώ τους διεθνείς?

[SPOILER]Πείτε μου ότι η καραγκούνα έχει βρει ομάδα :-s
[/SPOILER]

Αποκλείστηκε η Μπεσίκτας, άντε να παίρνει σειρά και η Φενέρ:!:

ο Τζιωλης προπερσι επαιζε σα το Στολτιδη στα 37 του και με το 1/4 της τεχνικης. Τοση ταλαιπωρια σε παιχτη μονο ο Φεισα και ο Μενδρινος την αγγιξαν

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=eekpmE_bm58#t=29s

Π.Α.Ο.Κ. στους ισχυρούς, ρίξε λεφτά για μεταγραφές Ιβάν
[I]Τι ωραία, που θα τεντώνει…[/I]

Καλή φαση… να περάσουμε τουλάχιστον την πρώτη φαση να εξασφαλίσουμε τους ομίλους του γιουρόπα και μετά ότι καταφέρουμε…

Πάντως με 3 διοργανώσεις θέλεις παίκτες για να βγάλεις όλη την χρονιά… Ίσως αυτό είναι το σκεπτικό του Τζιώλη…

εδιδ: Πιθανοί αντίπαλοι Ζάλτσμπουργκ, Νόρτζελαντ, Γκρασχόπερς, Ζούλτε-Βάρεχεμ και Μπούρσασπορ…

για πείτε τι θέλετε…

Να πω την αλήθεια δεν έχω επαφή με κάποια απ’ όλες όσον αφορά την αγωνιστική τους δυναμικότητα, οπότε μάλλον θα ενημερωθώ αφού βγει η κλήρωση.

αυτη την Ζουλτε κτλ πρωτη φορα την βλεπω και σαν ονομα :stuck_out_tongue:

Αυτές όλες είναι στα μέτρα μας είναι οπότε θέλω Σάλτσμπουργκ που την ξέρει ο κόουτς + ότι οι άλλες θυμίζουν περισσότερο "χωριά"
Και σκάει στην επόμενη φάση μια Άρσεναλ σε κεκλεισμένων :frowning:

Το τσουλού είναι ένα κλικ μόνο ευκολότερη υπόθεση αλλά ξεμπερδεύοντας με μια από τις από πάνω έχουμε σίγουρα ομίλους γιουρόπα οπότε Ιβάν κάνε την υπέρβαση στις μεταγραφές

Πιστεύω τούρκικη θα μας κάτσει, και βάση πιθανοτήτων αν το πάρεις είναι 2

πρεπει οπωσδηποτε να προκριθουμε στα play off του ch.l και απο κει και περα οτι καταφερουμε κερδος ειναι…

Σάλτσπουργκ (Αυστρία)
Νόρτσελανγκ (Δανία)
Μπουρσασπόρ (Τουρκία)
Ζούλντε Βάρεγκεμ (Βέλγιο)
Γκρασχόπερς (Ελβετία)

:-k:-k

Λάθος στο άρθρο που διάβασα, τη Ζούλτε την ανέφερε τούρκικη

Είδαμε και φανέλα σήμερα στη συνέντευξη, δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη, πολύ άσπρη

Πως φαίνεται ότι δεν παίζετε καθόλου στοίχημα…
(για την Ζούλτε)

:lol: Και εγω αυτο σκέφτηκα. μια χαρά πλήρωναν τα οβερ της