Π.α.ο.κ

[B]ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ[/B]

παιδιά εγώ τι να πω, μπαοκι ειμαι κι εγώ αλλά ανησυχώ, μεαυτόν τον βάρβαρο που έχουμε για πρόεδρο, αυτόν τον ρώσσο << επιχειρηματιά>> τον χουντικο μαλακά, αγοραζει την πίστη τησ διοίκησηε με βότκα και τους υπολοιπους τους εξωριζει, δηλαδη αυτος ειναι ο Παοκ που ονειρευόμαστε? Να χουμέ χουντα στα αποδητήρια και να γίνουμε χουντα στο προτάθλημα? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ?

ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΗΡΕΑΔ ΔΙΑΚΙΡΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ << η ΕΝΔΟΜΥΧΕΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΠΑΟΚΤΖΗ>>

μονο που γραφεις “μπαοκι” χλωμο να εισαι ΠΑΟΚ φιλε :slight_smile:

Μόνο που δεν ντρέπεσαι που σε λένε Storm fasking storm γλυκέ θυελλώδη φίλε μου ,χλώμο μου φαίνεται να μην πεθάνεις σε ένα μήνα από την απαραδεκτοσύνη σου:trombone:

οτι να ναι… :lol:

Πάντως στα μεταγραφικά ο κ.Σαββίδης μέχρι τώρα μόνο λόγια, έτσι;

δεν βιαζόμαστε ρε… ακόμα τα κασε είναι στο θεό… Γραφουν οι άλλοι για μαλουντά… #-o

έχει να ακουμπήσει μπάλα 1,5 χρόνο και θέλει 2 χαρτιά (3 με την εφορία) τον χρόνο… εύγε μαλακες…

Σήμερα ή αύριο λέω να κάνω την βόλτα από τα γραφεία για το διαρκείας…

φτανει ρε πια με αυτη την γκρινια!!!το ιδιο βιολι σε ολες τις ιστοσελιδες.Τα ιδια λεγοντουσαν και για προπονητη και ηρθε ο Στεφενς… πωωωω!!!

Και το χειμώνα τα ίδια λέγαμε και στο τέλος έσκασαν όλες οι μεταγραφές

Η θύρα 4 για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι είναι ο μόνος σύνδεσμος που νιώθει να βγάλει μια αξιόλογη ανακοίνωση σε σχέση με το λοιπούς συνδέσμους, ειδικά δυτικά (αν και εκεί παίζει να ναι και θέμα νοητικό οπότε έχουν ένα ελαφρυντικό)…

Κάναμε 2 ανανεώσεις στο μπάσκετ… πρωτόγνωρα πράγματα…

Επιστροφή στα διαρκείας για την τούμπα μετά από αποχή ενός χρόνου…:yahoo:

όπως πάμε πιστεύω τα χουμε τα 12 χιλιάρικα…

παόκι είσαι

ολοι γραφουν οτι κλεισαμε Λουκας!!!

Πέρα από τα μεταξύ μας παιχνίδια που είχε ξεχωρίσει, οι αρδ τον παρουσίαζαν παικταρά τον Γενάρη που τον κυνηγούσαμε…έχω μεγάλες προσδοκίες λοιπόν και ελπίζω να μας βγει γιατί είναι θέση που πονάμε

Edit: θέσεις* γιατί είναι και πολυεργαλείο από ότι διαβάζω

Έμεινε ολίσε, αν πάρουμε και λούκας κλείνουν οι βασικές θέσεις στα εξτρεμ…

Μένουν επιτελικός μέσος, στόπερ και αριστερό μπακ για άμεσες ανάγκες…
και μετά επιθετικός - ένα εξτρεμ ακόμα - χαφ(?) και είμαστε καλά…

αν και ακόμα δεν υπάρχει το μεγάλο όνομα, εγώ είμαι ευχαριστημένος για το πως προχωράει ο σχεδιασμός… μόνο ο τζιώλης δεν με κάθεται καλά… κατά τα άλλα κομπλε…

Στο μπασκετ πήραμε τσόχλα από το Ρέθυμνο… πολύ καιρό έχω να δω στο μπασκετ να εχουμε 3 ανακοινώσεις τέτοια εποχή…:thumbup:

Και πρέπει να ξεκινήσουν και οι αποχωρήσεις (Lawrence, Vukic, Kατσικάς)

Vukic δεν βλέπω γιατί να φύγει… Κατσικάς μένει για την ώρα γιατί αν φύγει πρέπει να πάρεις 2 στόπερ… δεν βγάζεις χρονιά με 3 πίσω…

από όσους λες μόνο ο λόρενς παίζει γιατί αν έρθει επιτελικός μέσος, τότε σαν να μαζεύονται πολλοί…

Ενταξει βγαινει η προπονητικη μας μαλακια τωρα αλλα εγω θα εδιωχνα Κατσικα (δανεικο) θα επαιρνα ενα ονομα που ετσι κι αλλιως χρειαζεται εκει και θα ειχα 3 + 1 (Κατσουρανης). Ο τεταρτος μπακ μας παραδοσιακα δεν εχει πανω απο 7-8 συμμετοχες. Μπορει να μεταφερθει εκει ο Κατσουρανης για αυτες, τη στιγμη που στη θεση του εχεις πολλους παικτες ουτως η αλλως. Ο Κατσικας παντως πρεπει να δοθει δανεικος γιατι και να μεινει δεν ξερει κανεις σε ποσα παιχνιδια στη σαιζον θα ειναι διαθεσιμος λογω των τραυματισμων του.
Και μενα με χαλαει ο Τζιολης γιατι δεν ειναι ο σουπερ καλυτερος του Κατσε για 6αρι. Με χαλαει ομως και ο Γκαρσια. Μονο προβληματα μπορει να δημιουργησει. Στη θεση του επρεπε να παρεις εναν παικταρα οπως ηταν αυτος οταν ηρθε. Εχω τη ελπιδα με Στεφενς παντως να μην δημιουργησει πολλα προβληματα

Ο γκαρσία ήρθε κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους… σιγά μην είναι βασικός… το ξέρει και αυτός… μην σε πω γενάρη παίρνει πόστο στην ΠΑΕ…

Το κακό που έχουμε στα αμυντικά χαφ είναι ότι σε κάθε πιθανό συνδυασμό αυτή τη στιγμή ο Κάτσε δεν μπορεί να βγει γιατί είναι ο μόνος που τρέχει… όλοι οι άλλοι είναι αργοί…

Κατσουράνη δεν πιστεύω να τον χαραμίσουμε πάλι ως στόπερ… Εκεί τώρα έχουμε 3 παίκτες που στην καλύτεροι είναι ελπιδοφόροι… Κατσικάς και για μένα είναι 4ος… με καμιά καλλονή εντός έδρας φάση… Εκεί θέλεις ένα μεγάλο όνομα να κάνει κουμάντο πίσω… βλέπε κοντρέρας στις σαντοχρονιές…

Άντε ρε στέφενς μπες διάβασε με λίγο να μαθαίνεις γαμώ…