Π.α.ο.κ

για το αστείο του JTN.οχι για το δανεικός.

:slight_smile: Γιατι θα επρεπε να γελασεις και για αυτο. Δανεικος για εξι μηνες λενε καποια site ενω το συμβολαιο του ληγει σε εξι μηνες. Λες και εχει καμμιαα διαφορα

τυπικο ειναι το θεμα και εχει λογικη.Τον δινει για 6 μηνες ως δανεικο και οχι ως πωληση για να γλυτωσει την πληρωμη μεταπωλησης στην προηγουμενη ομαδα του.Οταν τελειωσει το 6μηνο ο Λουκας εχει 2,5 χρονια ακομα συμβολαιο κανονικα με τον ΠΑΟΚ.

Επισης μου κανει απιστευτα αρνητικη εντυπωση το πως βλεπει μεγαλη μεριδα του κοσμου κατασταση γενικοτερα…ειναι η πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια που δεν ασχολουμαστε με προσφυγες και λοιπες αηδιες,εχουμε εναν προεδρο που εχει χωσει και χωνει χρημα και διαθετουμε ισως τον μεγαλυτερο προπονητη που ειχαμε ποτε…παρ’ολα αυτα υπαρχει γκρινια και αρνητισμος…Ευγε!!!

Ε οταν σου λεει ο αλλος οτι κανει χωρο στο Μακεδονια Παλλας για να βαλει το CL και οτι εκανε προταση στο Ροναλντινιο και μετα σου φερνει Σπυροπουλο δεν θα γελασεις; Και στην τελικη δεν με πειθει η ¨επενδυση¨ του Σαββιδη πως να το κανουμε δηλαδη; Αν καταστησει τον ΠΑΟΚ κερδοφορο τοτε θα παω πασο. Αν τον εχει για να ξεπλενει χρημα (εστω και Ρωσικο) η για να παιρνει δουλειες με το δημοσιο να μου λειπει. Να θυμισω επισης οτι ο Μπατατουδης οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ πηρε Μπαγεβιτς, Γεωργιαδη, Μπορμποκη, Οκκα, Εγκωμιτη κτλ κτλ. Πηρε Σιγαλα και Οικονομου στο μπασκετ. Τα λεω λοιπον επειδη τα εχω δει να συμβαινουν. Προσωπικα θελω τον ΠΑΟΚ αυταρκη εστω και εαν πεσει κατηγορια.

Γιατι ποιος ειπε οτι θα γινουν ολα αυτα που ανεφερε σε 1 χρονο;και εγω θυμαμαι την αρχη του Μπατατουδη και προσπαθω να ξεχασω την συνεχεια.(ασε που και αυτος να παρει την ψηφιακη πλατφορμα τοτε δεν ηθελε; κατευθειαν φυτευτος απο το πασοκ ηρθε)

Δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει τετοια γκρινια…ειχαμε ολο τον χρονο γκρινια και δικαιολογημενα με τον καρναβαλο που παριστανε τον προπονητη,εχουμε και τωρα…
Εγω εμπιστευομαι τον Στεφενς παντως…ακομα και παικτες που ηταν μετριοι περυσι πιστευω θα κανουν καλο πρωταθλημα φετος…

δεν διάβασα ρεπορταζ να πω την αλήθεια.

ήθελα να πω και κατι για τον νεο προπονητή του παοκ αλλά θα το κάνω οταν ανοίξει το στόμα του ή όταν βρεθεί σε καταστάσεις

Καλά τα πήγαμε πάντως για πρώτο μας και με θεωρητικά καλύτερο αντίπαλο…

ούτε μας πίεσαν καθόλου… αντίθετα κάναμε και κάμποσες ευκαιρίες για γκολ…

ελπιδοφόρα αρχή…

Ελπιδοφόρα πρώτη εμφάνιση, απλά στο δεύτερο ημίχρονο φανήκαμε πιο ακίνδυνοι. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα φέτος, ελπίζω να μην διαψευστώ…

Μην μου πείτε ότι το είδατε μέσω internet γιατί θα φάω το πληκτρολόγιο :!:

Για Λούκας αν ισχύει η ρήτρα είμαστε πολύ θύματα

Μπα δεν υπήρχε λίνκ που να έπαιζε

Το ακούσαμε και αυτό από δημοσιογράφο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ…

ο στέφενς δουλεύει μόνο φυσική κατάσταση και δεν ξέρει να δουλέψει το κομμάτι της τεχνικής… και αυτά είναι ερασιτεχνισμοί…

Και περιμένω να ακούσω κι άλλο κράξιμο από παοκαρχες τις επόμενες μέρες… Να ναι καλά η γκοτζάρεβα… Ίσως η τύπισα να είναι η μεγαλύτερη κίνηση του Ιβάν μέχρι τώρα…

Ειδικά τώρα που διάβασα ότι προτιμήσαμε τον Σπυρόπουλο από τον Πράνιτς μπορώ να κλάψω ελεύθερα:!:

και σήμερα ο τζαβέλας έμεινε ελεύθερος… εύγε…

για να ξέρει ο πουτιν τι γινεται

http://www.paokfc.gr/ru/главная-страница/

Καλή απόδοση και σήμερα, αλλά πολύ ασταθής η άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Γιάννου για γέλια στη φάση λίγο πριν το τέλος, Αθανασιάδης αν συνεχίσει έτσι τον βλέπω να προπονείται με τη Β’ ομάδα. Πολύ δραστήριος ο Λώρενς και επιτέλους μια πολύ καλή κομπίνα στο φάουλ που έβαλε το γκολ ο Σαλπιγίδις.

το αυτό

Από ΟΤΕ TV σε τηλεόραση το είδα εγώ. Είχα ψάξει λινκ αλλά τίποτα.

το φαντάστηκα.δεν υπάρχει λίνκ ούτε για δείγμα.γαμώ τον ΟΤΕ.

Ρε παιδιά προφανώς δεν θέλαν να δώσουν πολλά λεφτά. Δεν είναι απλά θέμα ποιος είναι καλύτερος

η χωματερη του βαζελου γιναμε^^

σπυροπουλος δεν ειναι κακος παικτης,αλλα ο τζαβελλας κλασεις ανωτερος

η ομαδα δειχνει αρκετα καλη παντως στα φιλικα,αρχιζω να γινομαι αρκετα αισιοδοξος και εγω για τη φετινη χρονια