Π.α.ο.κ

Νομίζω θα φανει η διαφορά του να έχεις προπονητή στον πάγκο… να μπορείς να πάρεις από όλους το μέγιστο και να φτιάξεις μια ομάδα σύνολο και όχι μονάδες…

1-2 παίκτες ακόμα και είμαστε κομπλέ πιστεύω…

στα διαρκείας άνετα φτάνουμε 12 χιλιάρικα πιστεύω…

7.000 σημερα…λογικα αρκετα παραπανω απο 12.000 θα φτασουμε…

για ποδοσφαιρο τους ετοιμαζουν ή για ειδικες δυναμεις; :lol:

είναι που δεν θα σέρνεται ο παοκ φέτος :stuck_out_tongue:

εισαι ποταπος,κακεντρεχης και αντιπροσωπος :stuck_out_tongue:

Με του Ακη ή χωρίς φέτος, λόγω…ανειλημμένων υποχρεώσεων ? :Ρ

εισαι και εσυ αντιπροσωπος οπως και ο πιο πανω :lol:

ξεπερασαν τις 8.000 τα διαρκειας…που να ανακοινωθει και κανενα ονομα δηλαδη…

Πόνεσαν τα μάτια μας σήμερα… Ειδικά Αθανασιάδης και Ολίσε ούτε για να κουβαλάνε τον εξοπλισμό της ομάδας δεν είναι.

πόσο μπορεί να γαμάει η ασπρόμαυρη φανέλα της nike…

αν προλάβει και βγει στη μπουτίκ χωρίς χορηγό έχω πάρει τρέχοντας…

Τρομερές οι φετινές φανέλες. Και η πορτοκαλί παρότι ήμουν διστακτικός στην αρχή μέτρησε σαν σχέδιο.

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις των Besiktas & Fenerbahce…:slight_smile: http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/klirosi/oristika-stoys-isxyrous-o-paok.2334390.html

Και Κατσουρανη σεντερ μπακ ο Στεφενς και 4-4-2 !!! Αρχισε να θυμιζει Δωνη αυτος… :slight_smile:

εισαι γκρινιας τελος!!! :stuck_out_tongue:

Ε αυτο δεν ηταν γκρινια. Εδω δεν εγραψα τιποτα που ο Τζιμπουρ εγινε δανεικος Ντενιτσκ :slight_smile:

και εγω. το ειδα σε εφημερίδα αλλά ήμουν θάλασσα χωρίς ίντερνετ για να ειρωνευτώ.οπότε.
α ρε μυρουδιά στεφενεςςςςςςςςςςςςςςςς :stuck_out_tongue:

όντως πίσω θα παίζει?

ΠΑΟΚ-ΑΠΟΕΛ τωρα…υπαρχουν και λινκς

Ο Γεωργιάδης είναι ένα κλικ πιο έξυπνος από τον εττό… τόσο όσο χρειάζεται για να μην πνιγείς στον ύπνο σου από το ίδιο σου το σάλιο…

http://paok-basketballretro.blogspot.gr/

Μπασκετικο ρετρο μπλογκ για τον ΠΑΟΚ, με μερικα απολαυστικα κειμενα

πχ για τον τελικο στη Ναντ το 1992

Time out.
Θα γίνει φάουλ, θα στείλουμε τον Σίμπσον σε βολές. Υπάρχει χρόνος για να πάρουμε το ματς στην κανονική του διάρκεια, δεν θα πάμε καν σε παράταση. Το μομέντουμ είναι δικό μας 1000%.
Ο Σίμπσον αστοχεί, ο κομμουνιστής της κακιάς ώρας το ριμπάουντ.
Ναι! Ναι!

Όχι.

Ο Μπράουν ευστοχεί σε νεκρό χρόνο.
Τέλος.

Μαζί με τον Μπάνε, σωριάζεται στο πάτωμα όλη η Μακεδονία.
Το κλάμα διαρκεί περίπου ένα μήνα.
Μέχρι την κατάκτηση και τυπικά του Πρωταθλήματος Ελλάδας στο ΣΕΦ.

Αλλά αυτό που μένει από αυτή τη χρονιά, δεν είναι φυσικά ο θρίαμβος, αλλά η απογοήτευση.

Γιατί αλλιώς, ίσως και να μην ήμασταν ΠΑΟΚ.

Η αυτο απο το μυθικο Αρης - ΠΑΟΚ της σεζον 91/92

Κάπου εδώ να δώσουμε τα απαραίτητα κρέντιτς στον αφανή ήρωα Σάκη Λάιο για την τεράστια συμβολή του σε αυτό το τελευταίο τάιμ άουτ. Λειτουργώντας ως ηχώ αρχικά για όσους παίκτες πιθανώς δεν άκουγαν τον Ντούντα και ως μεταφραστής-Μίστερ Μπην στη συνέχεια, μας κάνει ακόμα και σήμερα να δακρύζουμε από συγκίνηση όταν τον βλέπουμε να λέει στον Κεν ότι οι γκαρντς θα γκετ δε μπολ και θα τράι του τουουουου ραν, ραν, (κίνηση χεριού σαν χέλι), εσύ Κεν στέι όβερ χήαρ, μιντλ, μιντλ. Δεν θέλω καν να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ μήπως οι χαμένοι τίτλοι των τελευταίων δευτερολέπτων οφείλονταν σε κάτι τέτοιες αστείες οδηγίες ή λάθος συνεννοήσεις, όχι, δεν θέλω, η έλλειψη ψυχραιμίας έφταιγε, τα είπαμε, τα ψηφίσαμε.

EDIT: Υστερα απο λαικη απαιτηση, το βιντεο με τον Σακη Λαιο

Προσκύνησα