Τελικά στους ανίσχυρους!!:?http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/fenerbahce/tha-agwnistei-sto-champions-league-h-fener.2338215.html
Αύριο η κλήρωση…Να κληρωθούμε με την Fenerbahce αύριο , σκεφτείτε…:!:
τι χρημα εριξαν οι κεραταδες?
Με τη Metalist Kharkiv παίζουμε…Πρώτο παιχνίδι εντός έδρας…Δεν είναι και άσχημα αν και θα έχει παίξει ήδη 3 παιχνίδια στο Ουκρανικό πρωτάθλημα μέχρι το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας…
Δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη η πρόκριση… Καλή τύχη…
Ρε σεις, για θυμίστε μου λίγο. Αυτή η Μέταλιστ δεν είναι που πέρυσι πέταξε το γαύρο έξω απ’ το Γιουρόπα;
Aψολιμάν…
Ε τότε δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ…
ε σιγα. θα ειναι τα κατάλοιπα του δωνη αν αποκλειστεί
Λοιπόν είδα όνειρο. Κάτι μου λέει ότι ο ΠΑΟΚ θα την περάσει. Γιατί;
Μάλλον θα το θεωρήσετε ασήμαντο, αλλά ο προπονητής της Μέταλιστ, απαντώντας σε ερώτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είπε ότι “οι ελληνικές ομάδες παίζουν γρήγορο και τεχνικό ποδόσφαιρο”.
Ο τύπος δεν έχει ιδέα λέμε. Καλό σημάδι για τον ΠΑΟΚ. :lol:
Η κληρωση που προσωπικα ηθελα. Εχουμε ενα 30%
αυτο το απαντησε στο ονειρο σου η στην πραγματικοτητα?
Γιατι αν ισχυει το δευτερο,εχω ενα σπιτι να πονταρω στον ΠΑΟΚ
Εκτός κι αν το sport24 κάνει ρεπορτάζ στο υποσυνείδητό μου, το δεύτερο.
τα ρεπορταζ του sport24 παίζει να ναι πιο κοντά στο υποσυνείδητό σου παρά στην πραγματικότητα…
Σήμερα τσιμπάω την ασπρόμαυρη που σαν φανέλα γαμάει σύμπαντα… Πρώτη γεύση από Τούμπα για φέτος…
Πολύ καλή εικόνα για φιλικό, δε νομίζω να μπορούσαμε να παρουσιαστούμε και πολύ καλύτεροι. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο τα παράτησαν κάπως οι Γάλλοι. Αλλά πέρα απ’ αυτό είδαμε πολλούς αυτοματισμούς και υγιή ανταγωνισμό ανάμεσα στους παίκτες, οπότε μόνο αισιόδοξος μπορώ να είμαι για το μέλλον.
Μια πολύ καλή βραδιά σήμερα… Η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι το παράτησαν μετά το 70 αλλά και πάλι ένα 6-0 μόνο ενθαρρυντικό μπορεί να είναι…
από παίκτες ξεχώρισα κατσουράνη τζιολη γεωργιάδη κλάους… Ειδικά γεωργιάδη δεν περίμενα να το πω ποτέ… σε γενικές γραμμές δεν υστέρησε κανένας… αλλά για τους ουκρανούς θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι…
Επίσης πάρα πολύ κόσμο σήμερα… ούτε τους μισούς δεν περίμενα… Η νέα μπουτίκ γαμάει…άπειρος κόσμος μέσα μετά…
Και για να κράξουμε και λίγο (γιατί αλλιώς δεν είσαι ΠΑΟΚ) είναι τραγική η κατάσταση στα εκδοτήρια όπου δεν είχαν χαρτιά για να τυπώσουν εισιτήρια με αποτέλεσμα να αργεί κόσμος ακόμα και 30 λεπτά να μπει στο γήπεδο…
πολυ καλη εμφανιση χτες και ο υγειης ανταγωνισμος αναμεσα στις θεσεις φανηκε ξεκαθαρα(βλ. κιτσιου-σκονδρα)
επισης η υπαρξη προπονητη πλεον και οχι τσαρλατανου ειναι εμφανης…θελουμε ακομα 1-2 δυνατες προσθηκες στο ροστερ και παμε για πολυ μεγαλα πραματα φετος
Η καλαμαριά τετραγώνισε τον κύκλο…:lol::lol:
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=129449596
Φήμες για Kουίνσι και [B]«Eλληνικός Xρυσός»[/B] στον ΠΑΟΚ
…Oσον αφορά την εταιρεία που θα διαφηµίζεται στο µπροστινό µέρος της φανέλας, φήµες κυκλοφορούν από χθες στη Θεσσαλονίκη και θέλουν την εταιρεία Eλληνικός Xρυσός να κάνει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και µένει να φανεί το αν ευσταθούν…
3ος Παγκοσμιος?
Εκτός αποστολής γκαρσία και κάτσε… ποιος τα ακούει τα καθαρόαιμα…
τρίτη φορά προκριματικά φτάσαμε…
τρίτη φορά λιγοι φανηκαμε…
3 στα χαρτιά από μακάμπι… 3 από άγιαξ… άντε ακόμα ένα να μείνουμε πιστοί στη παράδοση…