Η ΠΑΕ βγάζει ότι για λόγους τακτικής ΔΕΝ τίθεται θέμα Κράσιτς, αφού δεν ψάχνουμε για εξτρέμ, αλλα για δεκάρι
θα φανει στην πορεια :roll:
σωστα μιλησες.
Τι έγινε ρε παίδες…?? Γυρίζω μετά από μέρες διακοπών και αποχής από κάθε τι τεχνολογικό και βλέπω να παίζουμε με Σάλκε…
κοίτα ρε που αποκτήσαμε σοβαρή νομική ομάδα και κυνηγάμε το συμφέρον μας… Εύγε ρωσοπόντιε…
Wolfsburg-Schalke 4-0
ειδα ολοκληρο τον αγωνα…αν εξαιρεσω 2-3 παικτες της Σαλκε αυτο που ειδα δεν ηταν ομαδα.Αμυνα χωνι κανονικο.Ανετα ετρωγαν 2-3 γκολ ακομα.Μιλαμε για κλασικες ευκαιριες.Φοβερος ο Βιερινια και καταπληκτικο γκολ.Σε 2 αγωνες εχουν φαει συνολικα 7.Αν δεν ηταν στημμενο ( ) και παρουσιαστουν καπως ετσι και την τεταρτη δεν τους βλεπω καλα με τον ΠΑΟΚ.
Καλά κάτσε να δούμε και τον ΠΑΟΚ σήμερα… δεν λες ότι πετάμε και φωτιές στα μέχρι τώρα επίσημα παιχνίδια μας… Και μέχρι τώρα όποτε μας κάλεσε η ιστορία δεν μπορώ να πω ότι απαντήσαμε κιόλας…
Και η Ευρώπη, πόσο μάλλον η είσοδος στους ομίλους του τσου-λου, είναι μια τελείως άλλη ιστορία…
Εγώ πιστεύω θα έχουν άγχος απέναντι μας λόγω Χουμπ. Σε φάση, αυτός ρε μαλάκες ξέρει τα μυστικά μας, σε τι δεν την παλεύουμε μια, μας έχει ζήσει.
Άντε να ξεκινάμε και μεις της επαρχείας από Ιφανέτ… Καλή αρχή να χούμε…
ολα θα φανουν στην πορεια…παντως δεν ειναι η ομαδα φοβητρο
αντε καλη αρχη να χουμε στο πρωταθλημα
Δικαιοτατη νικη με κορυφαιους Στοχ,Λουκας και Βιτορ…ετοιμαζομαστε για Σαλκε τωρα!!!
Στοχ δεν τρελάθηκα, αλλά είναι μάνα όταν βαράει σουτ, ξέρεις ότι άμα πάρει τη μπάλα θα βαρέσει ένα καλό(όχι σαν τον Ολίσε :lol: . Νομίζω με Σάλκε θα καρφώσει ένα γκολάκι Βιέιρινια style.
Κίτσιου χάλια έπαιξε σήμερα, άντε το πολύ να τον βάλει με Σάλκε γιατί ο Σκόνδρας δεν έχει ρυθμό πολύ(εκτός και αν έχει, οπότε πρέπει να παίξει), και μετά από βδομάδα να βάλει και τον Σκονδρα μέσα γιατί τσάμπα το καίει το παιδί βρέξει χιονίσει βασικός.
Εγώ όταν έβαζε Σκόνδρα νόμιζα θα βγαζε Κίτσιου(λόγω κακής απόδοσης), αλλά τελικά τον έβαλε αριστερά ότι να ναι.
Πολύ το γουστάρω να έχουμε καλά στημένα. Είναι φουλ δείγμα δουλειάς του προπονητή. Ο Λούκας όταν έκλινε προς τον άξονα πήγαινε καλύτερα πάντως αλλά ναι δεν ξέρω αν μπορεί να σηκώσει τη θέση 10 μόνος, καλύτερα σαν μέσα δεξιό εξτρέμ. Άντε Ιβάν, φέρε και το δεκάρι να βγάλουμε γούστα.
και με την Καλλονη τον ειχε βαλει αριστερα
ε ναι, αλλά τον γαμάει, δεν έχει καλό αριστερό ο τύπος και ντάξει δεν φταίει αυτός. ΟΚ, του έδωσε απλά λίγο ρυθμό έτσι τελευταίο 20λεπτο για να τον έχει σε ετοιμότητα. Είχε όρεξη πάντως και φάνηκε που κυνηγούσε πολύ τις φάσεις.
Μεγαλύτερο κέρδος εχθές τα 2 γκολ από στημένα… Πολύ μεγάλη υπόθεση…
Ακόμα και όταν δεν σε βγαίνει το παιχνίδι, σαν χθες που είχαμε υπεροχή αλλά δεν βγάλαμε οργανωμένη φάση, βάζεις ένα γκολ και μετά ανοίγεται ο άλλος…
από παίκτες μ άρεσαν τζιόλης λούκας στοχ και βίτορ… Κλάους φάντασμα για 72 λεπτά αλλά σε κάνει αυτή τη μια φάση γκολ… Χρόνια έχουμε να δούμε παίκτη με τέτοια αίσθηση του σκοραρίσματος…
μεγαλύτερη έκπληξη ο κόσμος… 17 αυγούστου σάββατο, από 4ήμερο να μαζέψεις 18 χιλιάρικα λίγοι μπορούν… Υπάρχει όρμα ξανα και αυτό φαίνεται… Μακάρι να μην τα γαμήσουμε πάλι…
Αφου εμεις βολοδερνουμε στα χωραφια, εχω χασει κάθε ενδιαφερον. Διακρινω ομως μια σοβαρη προσεγγιση του παοκ απεναντι στις υποχρεωσεις του, δεν ξερω αν ειναι ο ιβαν ή κατι άλλο, παντως από τη στιγμη που η μπαλα ειναι χαμηλα και δεν υπαρχει αυτη η αστειοτητα που συναντα κανεις στις ελληνικες ομαδες (πανω τους, δεν εχουμε παιχτες αλλα εχουμε λαο και θα τους πηδηξουμε και αλλα τετοια καθυστερημενα), πιστευω οτι ο παοκ εχει σοβαρες πιθανοτητες να πετυχει προκριση αυτη τη φορα.
Στα του πρωταθληματος, αν θελουμε να ειμαστε σοβαροι πρεπει να πουμε οτι δεν αρκει η αγωνιστικη παρουσια στις εποχες του παχυδερμου. Δεν ξερω τι δυναμεις εχει ο ρωσοποντιος, παντως ο παοκ παιζει να ναι η μονη μεγαλη ομαδα που εχει προπονητη. Υπο φυσιολογικες συνθηκες θα σας εβλεπα και πρωταθλητες φετος. Αν και η κατακτηση ενος πρωταθληματος εχει αλλη χαρη οταν γινεται με τη σουπερλιγκα φουλ και όχι με παναθηναικο-σκια της ιστοριας του και εμας στα κατσικοχωρια.
ναι αλλα ποσες φορες ηταν και ο ΠΑΟΚ σκια του εαυτου του;
δεν παίζει ο χουντελαρ στα ματς με παοκ. βάλε και την άμυνα που το 0 το κρατάει μια φορα στα χίλια χρόνια, υπάρχουν μεγάλες ελπίδες για σεντονι
Καλό είναι και ότι θα μείνει εκτός για 1 μηνα οπότε χάνει και την ρεβανς…
Πάμε για την σημαντικότερη σειρά αγόνων την τελευταία 10ετία… Από τα σημεία που είναι ικανά να αλλάξουν την ιστορία σου…
ειμαι υπερβολικα αισιοδοξος και δεν ξερω αν ειναι δικαιολογημενο…
γτ να μην ειναι δικαολογημενο? εχουμε εξασφαλισει εισοδο στο europa που ηταν ο πρωταρχικος στοχος και κερδισαμε ευκολα 3-0 την ξανθη,η οποια παραδοσιακα μας δυσκολευει και μπαινουμε με τους καλυτερους οιωνους στο ζευγαρι των προκριματικων
αν περασουμε την σαλκε,θα κλαιω σα μικρο παιδι