Π.α.ο.κ

ας περασουμε στους ομιλους και ας βγουμε και 4οι δεν με νοιαζει

edit:τι πινουν στην Ουκρανια ρε παιδια;

Προφανώς έχουν χάσει την μπάλα εκεί στη Μέταλιστ μετά την πρόσφατη «καμπάνα» που έφαγαν από την Uefa. Πριν από λίγο στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook ανακοινώθηκε πως η αναχώρηση της αποστολής για τη Γερμανία είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί! Μάλιστα υπάρχει και δήλωση του αντιπροέδρου των Ουκρανών, Κονσταντίν Πιβοβάροφ που αναφέρει: «η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της 20ης Αυγούστου καθώς τίποτα δεν έχει ακυρωθεί. Η ομάδα θα αποφασίσει αν θα γίνει το ταξίδι καθώς έχει κανονιστεί πτήση στις 10.00 η ώρα από το αεροδρόμιο της Κολωνίας?».

«Θυμηθείτε ότι το Δικαστήριο της Λωζάννης ανέβαλε την εκ νέου την έκκληση της Μέταλιστ σχετικά με την απόφαση της επιτροπής προσφυγών για τη μη συμμετοχή της ομάδας στο UEFA Champions League. Αύριο θα καθοριστεί αν η ομάδα θα πάρει μέρος στα πλέι-οφ» καταλήγει η ανάρτηση?

Μερικά από τα σχόλια των φιλάθλων της Μέταλιστ που ακολουθούν κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση είναι: «Περιμένετε!», «σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας», «θα είναι σίγουρα», «καλή τύχη», «ελπίζουμε σε μια θετική έκβαση»?

Να πάμε πρώτοι να πιάσουμε τα τέρματα…

μην ξεχάσουμε να φέρουμε μπάλα

τελικα δεν θα παιξουν 3 ομαδες μαζι…Η μεταλιστ παλι κλαιει :lol: :lol: :lol:

καλη τυχη στην ομαδα σημερα…μου εχει κολλησει νικη ΠΑΟΚ με 1-2…

london style

Υπαρχουν και πιο μουρλοι απο εμας

επειδη βλεπω πολυ αισιοδοξια μη ξεχναμε οτι τον ρουφηξαμε απο την μεταλιστ.

άνα μπράβο και γω το ίδιο λέω. Απλά άλλη φάση η μπάλα των ρωσο-ουκρανών και άλλη των Γερμανών, είμαστε και λίγο πιο έτοιμοι τώρα+Στοχ(αντί Γεωργιάδη πονάνε τα μάτια μας)

αυτο ναι που λες.

επισης ειμασταν ανταγωνιστικοι στα 2 ματς οποτε υπαρχει ελπιδα.

ως εκει.

ρε παιδιά η ΔΤ εκπέμπει μόνο ψηφιακά???

δώστε κανένα αξιοπρεπές λινκ αν έχετε να δω το ματσάκιον

με τέτοιο κέντρο (ειδικά λορενς και τζιολης) είναι θαύμα που χάνουμε μόνο 1-0…

κλάμα με αντίδραση χακομπο στο γκολ…

Τι έβαλε ο στοχ!

γαμησε τους ρε σλοβακε κουτσιανικουλη…!!

Τεράστιο αποτέλεσμα, μπράβο για την προσπάθεια. Μόνο τόσο φοβισμένοι να μην ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο ρε γμτ… Πάμε για πρόκριση τώρα από βδομάδα συγκεντρωμένοι!

Ρε σεις, ισχύει ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς κόσμο στη ρεβάνς, σωστά;
Γιατί μόλις πριν λίγο άκουσα δύο άγγλους σ’ ένα streaming που έβλεπα να λένε “δύσκολη αποστολή η Σάλκε στη ρεβάνς, σε μια καυτή έδρα…”

Είναι ΤΟΣΟ αδιάβαστοι, ή έχω χάσει εγώ κάνα επεισόδιο;

Αυτό ακριβώς άκουγα κι εγώ και το κορόιδευα. Και το είπαν και 3-4 φορές ε! Κεκλεισμένων θα παίξουμε, απλά δεν είναι ενημερωμένοι.

Ο Χακομπο θυμισε Νικοπολιδη στο γκολ.

Ο Κάτσε την έκανε την δουλειά του, τον σκότωσε τον καλύτερο τους παίχτη και χωρίς κίτρινη :thumbup:

το ματσακι καρμπον με εκεινο το 1-1 του αγιαξ :wink:

ηρθε η ωρα να διεκδικησουμε αυτο που αξιζει στην ομαδα μας…στη τουμπα πρεπει να γινει το μεγαλυτερο παιχνιδι που εχει κανει ο ΠΑΟΚ ποτε!!..απλα πρεπει να τους πατησουμε.

με μια προκριση στους ομιλους ο ΠΑΟΚ πλεον αλλαζει σελιδα και δε ξανακοιτα πισω ποτε να το ξερετε:wink: