Π.α.ο.κ

^^ πεθαίνω :"")
Η 2η από αριστερά πάντως πιο πολλή δύναμη θα έβγαζε στη ρακέτα από τον Καλλέ.

κλάμα και με τον κυανόλευκο Άγιο Βασίλη, φαντάζομαι φοβόντουσαν το λιντσάρισμα αν είχε ερυθρόλευκα:

μπλε ο αγιος βασλης για να μην έχει τα χρώματα του ολυμπιακου.χααχαχαχαχαχαχαχαχ [B]ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ. ΣΑΓΑΠΩ!!![/B]

Bέβαια και το Βασίλης σαν όνομα, παρουσιάζει προβλήματα…

…Καραπιάλης, Σπανούλης…κάτι δεν πάει καλά…

Κανείς δε σκέφτηκε ότι το μπλε είναι συν τοις άλλοις και Εθνική Ελλάδος? :stuck_out_tongue:

Τελευταία ποστς ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΩΡΑ

Ρε Αγιο-Βασίληδες μοίρασαν δώρα σε όλα τα γήπεδα από τη σούπερλίγδα, δεν είναι δικό μας χάπενινγκ, παντού μπλε φορούσαν νομίζω

Στα του ματς καθαρό το γκολ του Λεβαδειακού αλλά και σε μας έκοψε τον Στοχ που βγήκε τετ α τετ(αν και την έστειλε πάνω στον τερματά) + 2 πέναλτι που θα μπορούσε να δώσει στο 1ο(χέρι+αγκαλιά στον Αθανασιάδη)

Πάμε ρε Γιώργη

Κεντρικο πανο τωρα στο Καυτανζογλειο : ‘‘MIA ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ’’.

:lol::lol::lol:

Θεουληδες ειμαστε οι γριες γαμω :smiley:

χαχαχαχαχχ.(είμαι άρρωστος) μόλις μου έφυγε μύξα απο την μύτη. θενκς!

τραγική η αντιμετώπιση του ματς από την ομάδα εχθές… ξέραν τα ζώα ότι θα παίζουν απέναντι σε μια ομάδα που θα χει νέφτι στον κώλο σε sold out γήπεδο και οι δικοί μας μπήκαν σαν να κάνουν προπόνηση… MVP για μένα γλύκος… οι υπόλοιποι μέτριοι ως κακοί… Μαντούρο ορεξάτο πρώτο δείγμα…

Το πέναλντι που δεν δίνεται είναι μπλοκ επιπέδου Volleyleague και ο ρεφερι είναι μπροστά ο μπάσταρδος… επίσης έδωσε κάρτα στον Κλάους για αποτυχημένο ψαλιδάκι και στον Κάτσε για επαφή ώμο με ώμο… ούτε η χρυσή αυγή δεν θα το έδινε αυτό…

τον έφαγε ο δωνης τελικά. στην ξανθη ο γκαρσια.

Κρίμσον αρχίζω να πιστεύω ότι πλέον μπαίνεις και σε κυπριακά φόρουμ να υπερασπιστείς τον δώνη άμα του τα χώνουν τα αποέλια! :lol:

:lol:

οχι. αυτο είναι πρήξιμο για την μεγάλο γκαρσια και πούτσες μπλε που λέγαμε πέρυσι. οχι θα κάθεται ο στεφάνς να εχει παίχτη επειδή κάποτε έσκασε ενα μπουκέτο σε παίχτη του ολυμπιακου πριν απο 254563 χρόνια.

*και τώρα δωνης.:stuck_out_tongue:
πάλι χάλια χθες ε??

κλαίω με φάτσα γκαρσια.

μεσα στην τρελλη χαρα ειναι…

και με χορηγο Super-3…:lol:

εσυ τι χαιρεσαι ρε Βητου; :lol:

Ωραίος, για αυτό ακριβώς έγινε σύμβολο ο Γκαρσία

κρίμα μίλησες τωρα που βάζω ταινία.τόση ώρα περίμενα :frowning:
μπορεί να ηταν αγωνιστικά σύμβολο, αλλά περάσαν 2 προπονητές που είπαν οτι στην προπόνηση δεν δείχνει αυτά που θέλουν. αλλά μόνο ένας προπονητής μένει ψεύτης!! λογικό. οταν ξέρεις οτι αυτός ο ενας είναι διαχειρίσιμος, λες οτι πίπα θες. νισάφι. ας πληρωθεί ο κοντός τα λεφτά του επιτελούς και οχι ο κάθε γκαρσια που μένει στην ομάδα για μια μπουνιά!

[SPOILER]*γαμάω[/SPOILER]

Ο Στέφενς βρήκε τον Γκαρσία από 5-6 μήνες αποχή και με μια χαμένη χρονιά στα 35
Ο Δώνης τον είχε ένα χρόνο μικρότερο και του έκαψε ίσως την τελευταία καλή του χρονιά με τις μαλακίες του(π.χ. 90’ με τη Ραπίντ ενώ ερχόταν από τραυματισμό και υποτροπίασε)

Το δικό μου το ταινιάκι μόλις κατέβηκε :stuck_out_tongue: