Σερνόταν πάλι η ομάδα σήμερα. Ελπίζω να βρούμε ρυθμό στην πορεία γιατί έρχονται δύσκολα ματς.
μεγάλη ταλαιπωρία… ίσως η χειρότερη φετινή εντός έδρας εμφάνιση… μόνο ο μουντιαλικός γλύκος άξιζε και λίγο ο λούκας που εξελίσσεται σε μεταγραφάρα…
Η ομάδα παίζει ουσιαστικά χωρίς επιθετικό… είχαμε τον κώλο του κλάους που τα βαζε και τώρα τον μπούλο… Στοχ δεν υπάρχει, σάλπι μια από τα ίδια (αν και βοηθάει σήμερα στο γκολ) και τέλος… αυτοί είναι και δεν μπορούν τα παλικάρια… πρέπει επιτέλους να πάρουμε ένα φορ που να μπορεί να κάνει πάνω από 1 πράγμα ταυτόχρονα…
επίσης σκόνδρας καλύτερος του κίτσιου αμυντικά αλλά δεν μπορεί να ανεβάσει την μπάλα ούτε 2 μέτρα…
κρατάμε τους βαθμούς και τίποτα άλλο…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλεμμενο για πολλα γελια!!!
Ενας Παοκτσής, ένας βάζελος και ένας γαύρος στη Σαουδική Αραβία κατέβαζαν Μαλαματίνες από μια κάσα που είχε φέρει κρυφά ο πρώτος.
Ξαφνικά μπουκάρει η αστυνομία και τους μπουζουριάζει…
Και μόνο η απλή κατοχή αλκοόλ στη Σαουδική Αραβία θεωρείται σοβαρό αδίκημα, πόσο μάλλον η κατανάλωση του που είναι φοβερό έγκλημα οπότε οι 3 Έλληνες καταδικάστηκαν σε θάνατο.
Μέσα στην ατυχία τους όμως στάθηκαν τυχεροί. Μετά από πολλούς μήνες στο μπουντρούμι και με την βοήθεια φοβερών δικηγόρων η ποινή τους μετατράπηκε σε ισόβια.
Η μέρα που τελείωσε η δίκη τους έτυχε να συμπίπτει με την εθνική γιορτή της Σαουδικής Αραβίας και ο Σείχης αποφάσισε να τους ελευθερώσει αφού πρώτα ο δήμιος τους έδινε από 20 βουρδουλιές.
Ενώ ο δήμιος ετοιμαζόταν να εκτελέσει την ποινή ο Σείχης τους ανακοίνωσε πως η Ελληνίδα πρώτη σύζυγος του είχε τα γενέθλια της και τον είχε παρακαλέσει να επιτραπεί στον καθέναν τους να ζητήσει από μια χάρη πριν το μαστίγωμα.
Πρώτα μίλησε ο βάζελος (που ζήτημα να είχε πιει ένα ποτηράκι)
Σκέφτηκε για λίγο και είπε : ‘‘Σας παρακαλώ να δέσετε ένα μαξιλάρι στην πλάτη μου’’ Το μαξιλάρι άντεξε μόνον 10 βουρδουλιές πριν διαλυθεί και ο βάζελος μεταφέρθηκε με φορείο αιμόφυρτος και κλαίγοντας .
Κατόπιν ήρθε η σειρά του γαύρου (είχε καταφέρει να τελειώσει μισό μπουκάλι).
Έχοντας δει την μαστίγωση του βάζελου είπε: ‘‘Σας παρακαλώ να δέσετε 2 μαξιλάρια στην πλάτη μου’’. Ομως και τα 2 μαξιλάρια άντεξαν για 15 μόνον βουρδουλιές…
Τελευταίος ήταν ο Παοκτσής (είχε πιεί σχεδόν ολόκληρη την κάσα).
Πριν όμως πει οτιδήποτε γυρνάει ο Σείχης και του λέει:" Είσαι από την πιο όμορφη πόλη του κόσμου που έχει και τους καλύτερους οπαδούς .Εσένα θα σου επιτρέψω 2 ευχές!!"
’‘Είσαι και γαμώ τα αλάνια τρισένδοξε μεγαλειότατε ‘’ απαντάει το Παόκι.
Θαυμάζω τόσο την σοφία και την φιλευσπλαχνία σου που θέλω όχι 20 βουρδουλιές μα 100 !!
Ο Σείχης τον κοίταξε άναυδος.
’'Δεν είσαι μόνον άνδρας με τιμή και δύναμη αλλά είσαι και γενναίος σαν αρχαίος Μακεδόνας. Όπως επιθυμείς λοιπόν,100 βουρδουλιές.
Και ποια είναι η δεύτερη επιθυμία σου?"
“Σας παρακαλώ να δέσετε τον γαύρο στην πλάτη μου !”
πρέπει να παίζετε μπαλαρα για να βάζετε σε μέρα που έχετε παιγνίδι, ανέκδοτα.
ή σημαίνει κάτι η κίνηση??
η ομαδα επαιξε μια χαρα παρα την ηττα και το ανεκδοτο τα σπαει!!!
axaxaxaxaxaxaxaxaax
Μας έπιασε νευρικό γέλιο από τις χασογκολιές, τις “ένας μαλάκας να την φυσήξει να μπει μέσα” φάσεις και γενικά η πουτάνα η μπάλα που δεν ήθελε να μπει και μας τιμώρησε
αχα. κατάλαβα. εκανε κανα καλο κοντρολ ο κλαους?
ας βάλει μερικά γκολ μέχρι το τέλος να τον δώσετε σε καμιά ρωσικη/whatever να πάρετε κανα επιθετικό
τι να τον κάνεις τον επιθετικό όταν έχεις σαλπιγγίδη.
crabsody έγραψες 50 σειρές ανέκδοτο ενώ αρκούσαν τα “άμυνα ΠΑΟΚ” και “ποδοσφαιριστής Στοχ”
Βαριεμαι να ασχολουμε με το αγωνιστικο του ΠΑΟΚ αλλα αφου επιμενετε… Ο Στεφενς κανει μαλλον διακοπες στην Ελλαδα. Δεν εχω δει ποτε επαγγελματικη ομαδα με μηδαμινη διαθεση για αμυνα. Οταν προηγειται ο αντιπαλος σε καθε παιχνιδι μοιραια θα χασεις καποια. Δεν θελει στοπερ λεει και παιζει με Τζαβελλα. Θα μου πειτε δεν εχει ΚΆΝΕΝΑ πλανο για αμυνα η ομαδα. Μου βαζει τον Κατσουρανη δεκαρι ταυτοχρονα αφηνει εκτος αποστολης τον Νινη και μου πεταει μεσα τον Βελγο κατευθειαν απο το αεροδρομιο!!! Μου φερνει παικτη για ανεβει επιπεδο το κεντρο που φαινεται οτι θα γινει ο πρωτος πελατης του Γιωτη στην Τουμπα. Ο προπονητης λοιπον και μισο μπατζετ της ομαδας ειναι αυτος που περιεγραψα. Το αλλο μισο ειναι ο Στοχ που συνεχιζει να παιζει βαςικος και να χαλαει μονος του για πλακα τις μισες επιθεσεις. Ο Σαββιδης ξοδευει αβερτα χρηματα. Καποια στιγμη θα καταλαβει και θα αφησει τον ΠΑΟΚ στην τυχη του. Αυτα.
η ομάδα παίζει χωρίς επιθετικό… τι να περιμένει κανείς μετά…
ο κοντός ειναι στα ίδια, ο κλάους έχει χάσει κάθε ψυχολογία σκοραρίσματος…απλά δεν μπορεί πια… Στοχ κάνει μαλακίες όλη την ώρα…
το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδω και καιρό… ενδιαφέρον δεν δείχνει ούτε η ομάδα ούτε ο κόσμος…
:’’’)
Συμφωνώ 100% . Και λίγα λέει.
ο αγώνας τώρα δικαιώνεται
φέρτε πίσω δώνη να βλέπουμε 1243 αυτοματισμούς στην επίθεση.
Το εύκολο, είναι να τα ρίξεις όλα στον Στέφενς. Πίνει, σουρώνει, δέρνει τα παιδιά του μετά, και τα παιδιά του ΔΕΝ θα είναι ΠΑΟΚάρα, και ένα σωρό πίπες ακόμα, από ανθρώπους που πάνε σήμερα από δω, επειδή από δω φυσάει ο αέρας, και αύριο που θα φυσάει από κει, θα τους δεις να κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση.
Σαν Looper5, σαν Butters Loop, σαν prowler, και κι εγώ δεν θυμάμαι τι ακόμα, έχουμε μια αρχή.
Το Α και το Ω στη δημιουργία μιας σοβαρής ομάδας, είναι η ύπαρξη ενός σοβαρού προπονητή στον πάγκο της, και σε αυτό το επίπεδο, όλοι σοβαροί είναι.
Όλοι, εκτός από τον ακατανόμαστο, ο οποίος σοδόμισε τις Κυριακές και τα Σάββατα μας πέρσι, και επειδή ΠΑΟΚ είσαι, ξέχασες αμέσως τη δικαίωση της στήριξης στον έντιμο Πορτογάλο μηχανικό, και θυμήθηκες τις βραδιές κολλύριου της περσινής σεζόν.
Στην προκειμένη, όχι, η απόλυση του Ολλανδού ΔΕΝ είναι τo Fukitol που θα μας λύσει όλα τα πρόβληματα.
Επίσης, πάλι όχι. Δεν είναι τέλειος, και ούτε πρόκειται να γίνει τώρα στα γεράματα.
Έχει κολλήματα και σκαλώματα, και έκανε διάσημα ανά την Ευρώπη τα φεγγάρια της Σάλκε, μια χρονική περίοδος κατά την οποία η Γερμανική ομάδα δεν σταυρώνει ούτε βαθμό.
Είναι εδώ όμως, και είναι αυτός που είναι, και δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να καθόμαστε να αναλύουμε εδώ, στο looper5, ποιος είναι και τι έχει κάνει, και είναι η μοναδική μας ελπίδα να δούμε κάτι της προκοπής τα επόμενα χρόνια, στο σύλλογο.
Η κριτική στο έργο του Στέφενς, θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι, αν πρώτα ο Θεός, εξαντλήσει το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε.
Μέχρι τότε, κάποιες απλές παρατηρήσεις: Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται απλώς ένα βασικό φορ, αλλά πιθανότατα και δυο αναπληρωματικά.
Τα παιδιά που προσπαθούν να παίξουν το ρόλο, έχουν καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση, ότι είτε δεν μπορούν, είτε δεν ενδιαφέρονται.
Είναι ένα κρίμα για τον Κλάους, που τον πιστέψαμε και τον στηρίξαμε όταν ήταν μικρότερος, αλλά όσον αφορα τον Νάνο, οργή και θυμηδία εναλλάσσονται κάθε φορά που τον βλέπουμε να μπουρδουκλώνεται, να πέφτει, να κοιτάει θλιμμένα το χορτάρι μετά από μια χαμένη ευκαιρία ή ένα τσαφ που δεν πρόλαβε να κάνει.
Οι μουτζαχεντίν του Σάλπι Ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα, είχαν τόσα χρόνια να μας λένε για το φυσικό της θέσης του, και το πόσο χαραμίζεται στα άκρα, αλλά ειλικρινά, αν δεν έχουν βγάλει το σκασμό και φέτος, είναι πιο επικίνδυνοι κι από τους καμικάζι αυτοκτονίας του Μπιν Λάντεν.
looper5.com
οπότε αμα δεν είσαι δωνης, σε κρίνουν στα 2 χρόνια!!!
επίσης ο κοντος εχει αλλάξει φύση μετά απο το πέρασμα στο παναθηναϊκό. λογικό είναι να μην κάνει για την θέση
σε συμπαθώ υπερβολικά για να κάτσω να μαλώσω μαζί σου για αυτούς τους εμετούς <3
χαχαχαχαχα