Π.α.ο.κ

διαβαζοντας τις τελευταιες 2-3 σελιδες μου δωσατε την ψευδαισθηση πως το πρωταθλημα εχει καποιο νοημα, να ειστε καλα

(σοβαρα τωρα τι και αν ο παοκ δεν εχει επιθετικο η παιζει με τον κατσουρανη βασικο κτλ, δευτερος θα βγει ειτε ετσι ειτε αλλιως. στα ματς στο γιουροπα θα κατεβουν πιο σοβαροι, αν και δεν εχω ιδεα με ποιον κληρωθηκαν)

Το ελληνικο πρωταθλημα ποτε στην ιστορια δεν ειχε νοημα. Αρρωστοι ειμαστε και ασχολουμαστε

Επιτέλους είδαμε έστω και λίγο ποδόσφαιρο σήμερα. Άμεση επιστροφή Κάτσε στην ενδεκάδα, ευτυχώς έβαλε και 2 γκολ ο Στοχ κι ελπίζω ν’ ανέβει. Κατά τ’ άλλα τραγικά λάθη στην άμυνα πάλι καλά που υπάρχει και ο Γλύκος. Θα είναι έγκλημα αν συνεχίσει έτσι και δεν τον καλέσει στο Μουντιάλ. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, αν και η διαφορά δυναμικότητας με την ΑΕ Ποντίων ήταν αρκετά εμφανής.

:bye:

Καλή η καζούρα, αλλά ήρθε κάποια στιγμή και κάνας νοματαίος; :stuck_out_tongue:

Στιγμές αλληλεγγύης και άμιλλας σήμερα όταν στα 3-1 και 4-1 ακούστηκαν τα συνθήματα “Ήρα μπορείς -μπορείς να προκριθείς” και “ο λαός απαιτεί γήπεδο στον Ηρακλή” αντίστοιχα…

Κινήσεις που δείχνουν την στήριξη όλων μας στην προσπάθεια αναβάθμισης που γίνεται του θεάματος στην Β εθνική με ομάδες μεγαθήρια όπως Ηρακλής ποντίων, ΑΕΚ και ελπίζουμε του άρη…

Καταρχην το σκορ νομιζω συμφωνουμε ολοι οτι ειναι πλασματικη εικονα.

Κατα δευτερον, λιγο ντροπη και τσιπα να εχετε οταν μιλατε ακομη για β’ εθνικη, μετα και τις αποκαλυψεις των διαλογων του τοτε προεδρου σας Ζαγορακη που συμφωνουσε στις συνομιλιες, οτι ναι ο Ηρακλης πρεπει να βγει απο τη μεση για χαρη της Τριπολης.
Αν πεσουμε ποτε πραγματικα, τοτε καντε οση καζουρα θελετε, ομως οταν σε εχει καταστρεψει ολη η οικονομικη και πολιτικη μαφια, που πλεον βγαινει και το παραδεχεται ανοιχτα, τοτε δεν θα μιλατε.

Αλλα ενταξει, ας μην εχουμε και πολλες απαιτησεις απο τα παοκια…

πλασματικο το σκορ;ισως…το πιο νορμαλ ισως να ηταν 7-2 λογω των βλακειων Τζαβελλα στην αμυνα…Κανεις δεν υποστηριζει οτι ειστε δικαια εκει που ειστε…η τουλαχιστον θα επρεπε να ειναι και αλλοι πολλοι μαζι σας…Η καζουρα γινεται γιατι πολυ απλα την ξεκινησατε εσεις με το αστειο πανο στο πρωτο αγωνα οποτε μην διαμαρτυρεστε τωρα…Εναν απλο αγωνα κυπελλου τον κανατε τελικο τσουλου…

Σε ένα ματς που άντεξες και ήσουν καλύτερος για 15 λεπτά στην αρχή και μετά κατέρρευσες, το γκολ σου είναι οφσαιντ, και έχεις μόνο 2 (κλασικές είναι αλήθεια) ευκαιρίες για γκολ στο 3-1 και μετά πάλι τίποτα, την στιγμή που ο αντίπαλος κάνει ότι θέλει και πέρα από τα 5 γκολ χάνει και άλλες 3 μαρς ευκαιρίες (σουτ που πέρασαν μακριά και τέτοια δεν λογίζονται) δεν νομίζω ότι μπορείς να πεις ότι το 5-1 είναι πλασματικό…

Επίσης το γεγονός ότι εξωαγωνιστικά ο αστέρας τρίπολης είναι ανώτερος σου λέει πολλά για το μέγεθος σου σαν όνομα και σαν σύλλογος…

καλά πίνετε απο τόσο πρωί?!!

με διαφορα η μεγαλυτερη πιπα που εχει γραφτει στο αθλητικο υποφορουμ, εδω και καιρο

radical η αελ εχει πάρει πρωτάθλημα και κύπελο πιο πρόσφατα απο σένα. φαντάσου τι λέει αυτό για τον παοκ. ΤΙΠΟΤΑ!!!

Η σύγκριση είναι καθαρά σε παραγοντικό επίπεδο… Δεν αναφέρομαι σε ιστορία ομάδας ή τίτλους ή οτιδήποτε τέτοιο…

Τον ηρακλή τον έφεραν εκεί που είναι οι παράγοντες του… Καλώς ή καλώς στην Ελλάδα κάπως έτσι δουλεύει η φάση και δεν προβλέπεται αλλαγή στο κοντινό ή και μακρινό μέλλον… όταν σε κυνηγάνε εξωαφωνιστικά και σε ρίχνουν, πάει να πει ότι δεν έχεις τους παράγοντες να σε προστατέψουν…

Ισχυει εν μερει αυτο για τους ανικανους παραγοντες (εν μερει διοτι καμια αλλη ομαδα δεν εχει δεχτει τοσο ανελεητο και βρωμικο κυνηγι ωστε να φανουν και τι θα εκαναν αλλοι), αλλα το μεγεθος και το ονομα ενος συλλογου δεν εχει να κανει σε τιποτα με το ποσο μεγαλοι στο μαφιοζιλικι ειναι οι παραγοντες του.

Να επαναλάβω κάπου εδώ ότι όπου μέγεθος συλλόγου δεν αναφέρομαι στην ιστορία του αλλά στο κατά πόσο σε υπολογίζουν στα κέντρα αποφάσεων… Γι αυτό και παρά τις όποιες πορείες έκανε ο κόσμος δεν ίδρωσε ούτε αφτί… Γιατί κάποιοι παράγοντες μίκρυναν τόσο τον Ηρακλή που δεν ήταν πια υπολογίσιμο μέγεθος… Ο δε αστέρας όμως κατάφερε τότε να μην πέσει και αυτός κατηγορία και να ανέβει 4η ομάδα από την Β εθνική, αλλά να σωθεί και να πέσουν πάλι 3 ομάδες…

Η μεγαλύτερη μαλακία του Ηρακλή ήταν όταν, μετά το πρώτο καλοκαίρι που έφτασε να πέσει και κατάφερε να σωθεί, ενώ ήξερε ότι θα τον περιμένουν στην γωνιά να κάνει το παραμικρό λάθος, ο τεράστιος πρόεδρος Τάκης τότε δεν έκανε τίποτα όλο τον χρόνο για να είναι προετοιμασμένος… Δεν ακουμπάνε τον Ηρακλή και τον κόσμο του έλεγε… Μάλιστα σε μια συνάντηση με μέλη νομίζω της ΑΘ10 τους είπε να τους δείξε το ταμείο της ΠΑΕ και άνοιξε ένα συρτάρι με λεφτά πεταμένα μέσα… Με τέτοια νοοτροπία δεν κρατάς ούτε στο Β τοπικό ομάδα…

εμ μάστορα, πες το έτσι.γιατί στο πρώτο ποστ άλλο καταλαβαίνει ο κόσμος.

Αυτό, στο χωριό μου, το λένε “κωλοτούμπα”.

Και στο κάτω-κάτω για ποιό ακριβώς πράγμα “τη λες” στο Night Sky;
Για το ότι δεν είχε… παράγοντες που να μπορούν να τον σώσουν από τις περιπέτειες;

Εσύ δηλαδή που έχεις τον έναν από τους “δυνατούς” μαφιόζους του σήμερα, νιώθεις καλύτερα για την ομάδα σου ας πούμε, έτσι;

Άρα η καζούρα στο Night Sky μήπως είναι για το ότι δεν είχε η ομάδα του παράγοντες που να είναι [B][I]επαρκή λαμόγια;[/I][/B]

Δεν κάνω κωλοτούμπα… Εξακολουθώ να λέω ότι σαν όνομα και σαν σύλλογος, παραγοντικά, είναι μικρό μέγεθος… ΟΚ δεν το διευκρίνισα καλά… αλλά δεν αλλάζουν αυτά που γράφω…

Η καζούρα γίνεται από την στιγμή που μια ομάδα είναι στη Β και ή άλλη στην Α και από την στιγμή που η μια κέρδισε την άλλη… όπως και όταν η πρώτη σήκωσαν πανό και η δεύτερη ομάδα απάντησε έξυπνα (για μένα πάντα)… εκεί τελειώνει το θέμα της καζούρας…

Επίσης δεν την είπα στον Night Sky κάπου… μια άποψη είπα πάνω σε αυτό που είπε…

Όσο για τους δυνατούς μαφιόζους, ναι χαίρομαι… Αυτό είναι ποντόσφαιρο στην Ελλάδα, έτσι θα παίξω και γω… Νομίζω μετά τα 17-18 μου σταμάτησα να φαντάζομαι ένα όμορφο και καθαρό ποδόσφαιρο, όπως και σταμάτησα να στεναχωριέμαι όποτε έχανε ο ΠΑΟΚ… και θέλω την επιστροφή μπέων και μάκαρων… Όποιος έχει παρακολουθήσει την δίκη των στημένων καταλαβαίνει…

σε αυτήν που οι δικαστές ρωτούσαν για ματς που ο μακαρος έβαζε τους παίχτες τους να χάνουν, αν εκβίαζαν τον διαιτητή, και σε ματς που τηλεφωνούσε σε διαιτητή , αν οι παίχτες τις αντίπαλης ομάδας είναι μιλημένοι"?χαχαχα

*είχαμε μια κοπέλα απο λαρισα στις δίκες και μας ειπε οτι υπήρξε διαιτητής που ενώ δεν υπάρχει κάποια κατηγορία ενάντια του, λιποθύμησε δυο φορές…

**“στημένων”. πως να χαντακώσεις κάτι. τους δίνεις έναν ηλίθιο τίτλο και καθαρίζεις… μάστορες λέμε

Πλασματικό σκορ λέει ο άλλος :"")

Γενικά το κόμπλεξ υπάρχει από παλιά λόγω Παντελάκη, δεν είναι καινούριο με τον Ζαγοράκη που έριξε τον Ηρακλή. Εδώ στο πρώτο ματς δεν έδωσαν εισιτήρια αλλά ζήτησαν κανονικά για τον επαναληπτικό ξέρω γω.

Απλά στο πρώτο παιχνίδι οι δικοί μας έπαιζαν σαν κατσίκια σε προπόνηση, οι δικοί τους σαν να είναι ματς ζωής-θανάτου και ήρθε 0-1. Χθες, οπαδοί σε ξενοδοχεία, ζντο, όρκοι τιμής, άνετη πεντάρα. Αναστήθηκε ο Στοχ και ο Ολίσε έκανε “πλασέ μεγάλου παίκτη”. Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε ακριβώς, σε σχέση με κάτι πανό “στο-ραντεβού-για-ξύλο-τρέχατε”, μαχαιρώματα και άλλα παρόμοια εγώ προτιμώ τέτοια καζούρα.

πχ “μια τζατζίκι, μια πατάτες, και τον λογαριασμό στο πέντε”.