Αυτο μου αρεσε.
παιζει λινκ για το παοκ - αρης γαμω τη νοβα?
Καθυστερημένα γαμώσπιτα ζώα που θυμάστε το μπάσκετ μόνο με Άρη, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, γαμώ τα πάντα σας και τα πανό σας για τις Β’ εθνικές. Καλύτερα 50 εισιτήρια σε κάθε ματς παρά αυτό το πράγμα. Ψόφος κακός.
Τόσα χρόνια τα ίδια… στο τέλος θα φύγουμε και οι 50 που πάμε που και που, να μείνει δικό τους να τα γαμάνε κάθε φορά…
Δεν είναι τυχαίο που από 9000 κόσμο μέσα σε λίγα χρόνια φτάσαμε τους 3000 στα ΠΑΟΚ-αρης…
Αν ζητούσανε πάντως την εκκένωση του γηπέδου στο ματς με τον Ηλυσιακό, όλα θα είχαν τελειώσει σε 7"
Καλά για τους μαλάκες που έρχονται στο γήπεδο μόνο στα ντέρμπι και πετάνε και κροτίδες τι να πω, δεν υπάρχουν λόγια πλέον. Αυτή η βλαχομαγκιά μας έχει φάει σαν λαό. Προφανώς δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω γιατί ούτε εγώ πήγαινα γήπεδο, αλλά πλέον από επαρχία δύσκολα να έρχομαι μόνο για τα ματς.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά τώρα, μερικές παρατηρήσεις:
[ul]
[li]Επιθετικά δυστυχώς δεν είχαμε πλάνο. Όσο μπαίνανε τα τρίποντα ρολάραμε, μετά επιθέσεις τραβηγμένες από τα μαλλιά, άθλια πικ εν ρολ και γενικά όλοι στα χαμένα με πολλά αβίαστα λάθη.[/li][li]Δεν γίνεται να κατεβαίνει ο αντίπαλος με έναν σέντερ που έπαιξε και ελάχιστα, και να μην κάνεις παιχνίδι στη ρακέτα με τους ψηλούς. Απλά δε μπορώ να το διανοηθώ ότι καθόμασταν και σουτάραμε τρίποντα κατά ριπάς λες και θα μπαίνανε συνέχεια.[/li][li]Την τρίτη περίοδο την τελειώσαμε με ένα φάουλ. Πρωτοφανές κι αυτό.[/li][li]Ο Τσόχλας ήταν η ευχάριστη έκπληξη στα τελευταία λεπτά, ειδικά το τρίποντο στη λήξη του χρόνου τους έκοψε εντελώς τα πόδια και έσβησε κάθε ελπίδα ανατροπής.[/li][li]Δυστυχώς για τον Χαραλαμπίδη τα χρόνια περάσανε και καλύτερα να το καταλάβει κι αυτός και ο Μαρκόπουλος. Όσον αφορά τους υπολοίπους ο Κούπερ κυρίως έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Τσαϊρέλης όσο καλά τα πήγε στο πρώτο, στο δεύτερο έκανε αρκετά λάθη στην επίθεση.[/li][/ul]
Αφού πήραμε το ντέρμπι εν τέλει πάλι καλά. Δεν ξέρω τι να πω, ενώ φαίνεται να έχουμε ταλέντο σαν ομάδα δε μπορούμε να το αξιοποιήσουμε…
Κι όμως πόσο δίκιο φαίνεται να έχει… Σήμερα παραπάνω χαρακτήρα πανηγυριού είχε η ατμόσφαιρα παρά έδρας. Ξεφτίλα
Κερδίσαμε ένα ντέρμπι από το οποίο η ομάδα βγήκε ζημιωμένη… εύγε…
Σήμερα θα ζήσουμε μέρες 2001-2002 στη τούμπα…
Ψηθείτε:
φτάνει οι αντίπαλοι να μην έχουν παίχτη που πάει για οσκαρ πρωταγωνιστικού ρόλου…
*μονο ο τζιμπουρ ειχε χιούμορ που στην προθέρμανση που έπεφταν βροχή οι χιονομπαλες, έκανε πλάκα. κατι τοροσιδιδες βέβαια δεν μπορούσαν. θα χαλούσε το καλσόν τους. ο κάνω θέατρο και καθυστερήσεις παίζοντας με την αελ που πέφτει…
Πριν καμιά ώρα περίπου… Με το ρυθμό που ρίχνει δεν προλαβαίνουμε χιονομπαλες… Θα αρκεστούμε στα πατροπαράδοτα μπουκάλια…
Γαμώ την τρέλα μου δλδ… να βάζει η ομάδα 3 γκολ σε 13 λεπτά μετά από τόσα ματς που μας έβγαζε την ψυχή και μεις να μαστε απ έξω… και μόλις άνοιξε η 4 να βλέπουμε ένα ματς με κατεβασμένες ταχύτητες χωρίς φάσεις… Έλεος και ήμαρτον μαζί…
Επομένως για μένα το ματς είναι ένα αδιάφορο 1-1… ουστ ζώα και ξεφτίλες… ούτε την βέροια δεν νικάμε πλέον… θέλουμε και τίτλο… Τζάμπα το δαγκώσαμε εχθές 2 ώρες… Ιβάν βάλε θερμαινόμενες κερκίδες ρε τσιγκούνη… επίσης ρε ρωσοπόντιε το καφέ κάτω από την θύρα 6 στάζει το ταβάνι νερά με 2 εκατοστά χιόνι… μόνο τα επίσημα ξέρεις να φτιάχνεις…
Πήραμε Γκσπούρνινγκ, τώρα θα έχουμε 4 παίκτες στη θέση που πονάμε.
Για να πήραμε Gspurning μάλλον ο Χακόμπο θα πουλέψει
Ο Γλύκος με τέτοια φόρμα δύσκολα χάνει τη θέση του
Μπράβο του, τον έχω κράξει άπειρες φορές αλλά την κέρδισε με την αξία του, χωρίς μανούρες και γκρίνιες τόσο καιρό που δεν τον είχαμε και σε μεγάλη εκτίμηση
Σέντερ φορ δεν τους κόβω να μας φέρνουν, οπότε ένα καλό σέντερ μπακ πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε
edit: Ρε έχουμε και Ιτάνζ τον ξέχασα, θα πουληθεί το καλοκαίρι στάνταρ
Ο Ιτάνζ απ’ ότι διάβαζα ήδη εδώ και λίγο καιρό είναι προς πώληση. Το καλοκαίρι είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα φύγει.
Ο Γλυκος σε αντανακλαστικά ειναι εξαιρετικός… μόνο στην έξοδο έχει πρόβλημά το οποίο ίσως οφείλεται στο ύψος του… αλλα ακόμα και τσουλου να σηκώσει θα ειναι πάντα αυτός που φάγε γκολ από τον αέρα… σαν ρετσινιά ενα πράμα…
Χρειαζόμαστε επειγόντως φορ/στόπερ και παίρνουμε 4ο τερματοφύλακα, τι συζητάτε :’)
Ο χακομπο δεν υπολογιζεται οποτε επρεπε να εχουμε δευτερο τερματοφυλακα. Για μενα πιο πολυ χρειαζεται αριστερο εξτρεμ παρα φορ. Ο στοχ γρηγορα σπιτι του
κορυφαιο meme στην ιστορια