Να πάνε να γαμηθούν όλοι στην μπάλα, σήμερα στο μπάσκετ μας έσφαξαν όπως παλιά έτσι για να νοσταλγούμε τα βράδια στο παλέ.
Πραγματικά στην τελευταία φάση δεν είναι δυνατόν να μην το σφύριξε. Ντροπή ρε πούστη μου, ξεφτίλα. Και στηρίζονται τα κοπρόσκυλα στο ποδόσφαιρο που δεν ιδρώνει και το αυτί τους, ενώ στο μπάσκετ πραγματικά τα παιδιά φτύνουν αίμα.
Και οι “σοβαροί” οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν καταλάβει ότι στο ποδόσφαιρο τα στήνει όλα ο χοντρός και πλέον ασχολούνται με το “αμόλυντο” μπάσκετ τους. :lol:
Y.Γ: Axel απλά μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο σαν άθλημα. Παρακολουθούμε ότι μας αρέσει και όχι όποιους πιστεύουμε ότι προσπαθούν περισσότερο. Και δεν νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές δεν προσπαθούν. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει τόσος ανταγωνισμός για μια θέση. Την ευθύνη την έχει ο Σαββίδης που είναι πάνω από όλα. Αυτός πρέπει να ζητήσει το λόγο από τον Βρύζα, ο Βρύζας απο τον Στέφενς κτλ κτλ. Αν πιστέψει ο Σαββίδης ότι ο Βρύζας δεν κάνει καλά τη δουλειά του πρέπει να τον διώξει. Όλα είναι πυραμίδα. Αν κρίνουν οι αρμόδιοι ότι ο Στέφενς δουλεύει σωστά και τα αποτελέσματα θα έρθουν ας τον κρατήσουν παρά τι λέει ο crabsody.
0/2 αλλά ποιος να κάτσει να σου εξηγήσει, τσάμπα ο κόπος θα πάει.
Σωστά. Μην εξηγείς.
ποιοι εδώ μέσα πιστεύουμε οτι μπορεί ο παοκ νίκη αύριο??
οχι μονο νικη αυριο…και προκριση…
Τσο και λο στους μονοκέφαλους αετούς… Χωρίς εουσέμπιο δεν έχουν ελπίδα…
Το μόνο που μου δίνει κάποια ελπίδα είναι ότι παίζει ο Φέισα…
ουτε καταλαβαίνω τι λέτε.
αχνοφαίνεται μια νίκη στον καφέ που βλέπω πάντως…
εκτός αμα έχουμε κανένα αυτογκόλ απο τα καλά.
Πάντως πιο πιθανό είναι να βρεις τους αριθμούς του τζόκερ παρά ποια εντεκάδα θα παρατάξει ο Στέφος σε κάθε παιχνίδι. Πλάκα πλάκα ωραίο κουίζ θα ήταν αυτό.
κολπο ειναι ρε για να μπερδευει τους αντιπαλους^^
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Χουμπ Στέφενς έχει καταλήξει στην ενδεκάδα. Αυτή θα αποτελείται από τους Γλύκο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνη, Ινσαουράλδε, Κάτσε, Λάζαρ, Μαντούρο, Ολίσε, Νίνη, Αθανασιάδη
Την ίδια ώρα στο απέναντι στρατόπεδο τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας προσπαθώντας να λύσουν τον γρίφο “κατσουράνης-νίνης-μαπουείναιοσαλπιγγίδης”
Πάντως είμαι βέβαιος ότι ο Στέφενς για τον καταρτισμό εντεκάδας χρησιμοποιεί κάποια γεννήτρια τυχαίων αριθμών
Μάλλον θέλει να φύγει, δεν εξηγείται αλλιώς.
Ενα σπιτι στον άσσο…
δεν τους ταΐζετε πρωινό στον παοκ ε? ο νινης έκανε σέντρα και δεν έφτασε η μπάλα. όπως στο παιδικό. ή μάλλον, προπαιδικο