Π.α.ο.κ

τι ωραία ηταν παλιά που περνούσε η μπάλα και απο το κέντρο… χρόνια δοξασμένα…

*περιμένει κανείς άλλος τρολαρισμα κατσουρανη με γκολ??

Περιμένω γκολ Κατσουράνη που δε θα το πανηγυρίσει ενώ την ίδια ώρα ο 14 θα πεταχτεί τρέχοντας από τον πάγκο να του κάνει πατ πατ στον ώμο ότι τον νιώθει απόλυτα.

Όχι άλλο Νίνη γαμώ το σπίτι μου.

καλο αλλα αυτο ειναι το μεγαλυτερο

Παοκ εσυ εσύ, γαμώ τον πλατινι…
Θάνατος στα κοράκια… μουνοπανα. Κάλο ψοφο σε όλους τους…

Τζάμπα ματς χάσαμε, με διαιτητή Super League να παίζαμε πιο αξιόλογος θα ήτανε. Κρίμα γιατί κάναμε και λίγες καλές ευκαιρίες. Πάμε για το θαύμα τώρα την επόμενη εβδομάδα.

Χειρότερος του ματς Νίνης ή Μαντούρο?

Έγραψα ένα κατεβατό και το έσβησα
Επόπτη γαμιέσαι, Σταρκ γαμιέσαι, Νίνη πάρε πούλο, επιτέλους 2ο cb εκτός του Βίτορ
Φοβερή Τούμπα
Περισσότερο ρίσκο και πάμε για το διπλό εκεί μέσα, Π.Α.Ο.Κ. είσαι
http://www.youtube.com/watch?v=bO5yutvEhgI

ισως έπρεπε να πάρει ρίσκο εδω. ή έστω να τολμήσει παραπάνω(*εχω χασει μεγαλο μέρος απο το δεύτερο ημίχρονο)

Όχι ρε, το γκολ-οφσάιντ ήταν κατά τη γνώμη μου κόντρα στη ροή. Ήταν έτοιμος να αρχίσει να ρίχνει μέσα τις επιθετικές αλλαγές του, αλλά γαμήθηκε

Κι εγώ συμφωνώ με τον Aionio. Ο Στέφενς ήθελε να αντέξει το πρώτο ημίχρονο παίζοντας αμυντικά και με αντεπιθέσεις, αλλά στο δεύτερο να ανεβάσει την ομάδα και να κάνει παιχνίδι. Αυτό φαίνεται αν παρατηρήσεις και τους χώρους που πίεζαν ο Αθανασιάδης και οι ακραίοι στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο.

τεράστια πίπα να σου χαλάει το πλάνο ένα λάθος (μη)σφύριγμα. και φάνηκε και στην μετάδοση οτι έρχεται ο άλλος απο μπροστά. κρίμα

Το πλάνο ήταν να μη φάμε γκολ και στο τέλος να μπουν οι ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ μπας και ξεκλέψουμε κάνα 1-0; Όχι τίποτα άλλο, απλά

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

κι εγώ έτσι κάνω με τις φωτοζ της kate upton

το χει λιγο χαμενο ε?

πήρατε σαντος απο εθνικη???#-o
ή ραδιο σαπιλα ειναι?

Ακούγεται και για 4ετές, πραγματικά δεν έχω λόγια.

ε?! :blink:
έφτασε μέχρι εκει το θέμα?!

η παε παοκ είναι πιο γαμάτη και από τρολαρισμα στο rocking.άμα ισχύει

Γιατί σκοπεύει να παραιτήθει ο Χουμπ?
Δε νομίζω να μας παίρνει να ξαναπληρώνουμε γαμησιάτικες αποζημιώσεις

Όταν είχε έρθει είχε ακουστεί ότι είχε προπληρωθεί το συμβόλαιο.