Αν πάνε να τον διώξουν πριν το τέλος της σεζόν και δεν αντιδράσει ο κόσμος εγώ δεν ξαναβλέπω ΠΑΟΚ
Aν τον διώξει το καλοκαίρι θα είστε ΟΚ δηλαδή;
Παιδιά οι προπονητές χρειάζονται χρόνο.
Σας θυμίζω τι λεγόταν σε εμάς πέρυσι τέτοια εποχή για τον Μίτσελ μετά τα παιχνίδια με τη Λεβάντε, το καλοκαίρι στα φιλικά η κερκίδα αμφισβητούσε το “φωτομοντέλο”, μετά την πρώτη αγωνιστική με την Καλλονή πολλοί έλεγαν “δεν πάμε πουθενά με αυτόν τον προπονητή”…
Σήμερα ξεχνάμε στεφενς και λοιπά… σήμερα μόνο μπάσκετ… οποίος έχει νιώσει έστω και μια φορά περιφανος από την ομάδα αυτή (και δεν έχει ανάγκη τα 10 ευρώ ) έχει υποχρέωσή να ειναι στις 4 στο παλατακι…
Ήθελα να το γράψω χθες αλλά διάβασα ότι η προπώληση πήγε τόσο καλά που έβαλε λεφτά ο Σαββίδης για να πληρωθεί η δόση στην εφορία, και το μετάνιωσα =/
Είπαμε, εμείς αν δεν πάρουμε C.L. φέτος θα είναι αποτυχία. Ολόκληρο τραπέζι στο ξενοδοχείο στήσαμε :’( Και στα ματς με την Μπενφίκα, ο Στέφενς κατέβασε την ομάδα περίπου όπως θα την κατέβαζε και ο Σάντος πιστεύω. Απόλυτα πειθαρχημένη άμυνα (κατά το δυνατόν) με προσπάθεια να τη χτυπήσεις στην κόντρα. Είδατε τι καλά που σταθήκαμε? Το δύσκολο όμως δεν είναι να στήσεις συμπαγή αμυντική γραμμή μόνο, το δύσκολο είναι να αποκτάς τον έλεγχο του ματς και να πατάς τον αντίπαλο. Και να μην ξεχνάμε και το άλλο: Παίκτη με ατομική ενέργεια σαν τον Βιερίνια ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ αυτή τη στιγμή για να σε ξελασπώνει. Ο Νάτχο είναι μεν ο καλύτερος αλλά υπάγεται σε άλλη κατηγορία, περισσότερο δημιουργεί και απλά είναι πολύ καλός στο σκοράρισμα όταν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις. Ίσως να θεωρούνταν ο Βούκιτς αλλά έχει περιορισμένες αντοχές.
Για να μην φλυαρώ, το σύστημα άμυνα με ολίγη από αντεπιθέσεις προσωπικά δνε το θέλω. Εννοείται πως πρέπει να μείνει και του χρόνου κάνοντας πλάνο από την αρχή ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, και ελπίζω να μην υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι τύπου ΚατσουρανοΣαλπιγίδι. Ας πάρουν μόνιμη μεταγραφή στην εθνική τους να μη μας πρήζουν κι εμάς.
Όπως είπατε παραπάνω βέβαια, στήριξη στο μπάσκετ σήμερα από όσους μπορούν, γιατί τα παιδιά το αξίζουν πραγματικά.
Εγώ θέλω να μείνει τουλάχιστον 2 χρόνια.
Απλά νομίζω το συμβόλαιο του είναι κάτι σαν 1+1 αν θυμάμαι καλά, με δική του επιλογή να το σπάσει όχι της ΠΑΕ.
αυτο γαμω τη πουτανα μου.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ “ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ” ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ να μπορει να διωξει η να κρατησει εναν τετοιο προπονητη.ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥΛΟ.οχι να γυρναμε στο καφε σακακι αν θελουμε να παμε μπροστα.αν γινει αυτο θα πεθανει για μενα καθε ενδιαφερον που μου εχει μεινει να βλεπω αυτη την ομαδα.λιγο σεβασμο αν θελουμε να γινουμε μεγαλη ομαδα.η θα παρει η διοικηση καποια ρισκα η θα μεινουμε η ιδια ομαδα που με το ζορι τελειωνει 2η στο χειροτερο πρωταθλημα της ευρωπης με διαφορετικο προπονητη ανα 8 μηνες γιατι ΑΥΤΟΣ φταιει.η αρχη για μενα θα γινει με το να βρει τις κοχονες ο σαββιδης να διωξει τα 3/4 της διοικησης.Αυτο που λεει ο Mule ΑΚΡΙΒΩΣ.οι προπονητης χρειαζονται χρονο.η καθε μαντσεστερ η ο καθε ολυμπιακος η οποιαδηποτε ομαδα που δινει χρονο στο προπονητη της δε ξερει ε?γαμω τη βλακεια που μας δερνει σαν οπαδους
3 λεπτά για τζαμπολ και έχει κάτι πάνω από 1500 άτομα…
Μόνο λόγια ο λαός του ΠΑΟΚ…
εδιδ: περίπου 2300 λέει τα εισιτήρια τελικά… λιγότεροι ήμασταν μέσα αλλά είναι και αρκετοί που αγόρασαν εισιτήρια, ακόμα και από εξωτερικό, απλά για την στήριξη…
Περισσότερα περίμενα βασικά αλλά ακόμα και αυτά ΟΚ… κρίμα να μην είναι αυτή η μόνιμη εικόνα στα παιχνίδια με αντίστοιχους αντιπάλους… όπως ήταν δλδ πριν μερικά χρόνια…
άψογο.
Και έτσι εξασφαλίζεις ότι θα είσαι υψηλόβαθμος σε μια ΠΑΕ που πληρώνει καλά πάνω από όλα(πέρα από αυτά που ρουφάς) και έχει μεγάλη στήριξη κόσμου. Μεγαλοφυές
Τον προπονητη τον κρατας οταν βλεπεις οτι δουλευει και πιστευεις οτι σε βαθος χρονου αυτη η δουλεια θα βγει σε καλο. Αν πραγματι αυτο πιστευει η διοικηση ας τον κρατησει. Εμενα δεν μου δινει την εντυπωση οτι δουλευει αλλα οτι φωναζει οτι θελει να φυγει. Δεν αποφασιζω ομως εγω. Ας αποφασισει ο Βρυζας , ο Τριστιακοφ , ο Σαββιδης η οποιος τελος παντων παιρνει αποφασεις στον ΠΑΟΚ.
Ξεχασα να σχολιασω τη δικαιολογια που εβγαλε τον Στοχ!!! Ουτε λιγο ουτε πολυ μας ειπε οτι εβαλε τον Νινη για να κρατησει το 3-0 και μην ξεφτυλιστουμε παραπανω. Τον Νινη!!! Τον ΝΙΝΗ!!! :lol:
Ο mule λογικο το βρισκω που στηριζει στεφενς. Δεν ηταν ασχημη η τεσσαρα
Η σοβαρή διοίκηση που έλεγες πιο πριν δηλαδή.
Αυτό του το χρεώνω κι εγώ, Αντί να υπερασπίζεται ακόμα τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ που φοράνε τη φανέλα με τον Δικέφαλο, να βγει και να πει ότι ο σαλπιγγίδης δεν έχει ίωση παιδιά, κρατάει μούτρα γιατί δεν παίζει όσο θέλει. Πέρυσι όμως έμπαινε μια χαρά αλλαγή στο 89, τότε ο κακός ήταν ο Γκαρσία.
Ή να βγει και να πει ότι άντε γαμηθείτε που θέλετε δικαιολογία γιατί έβγαλα τον Στοχ, που κανονικά πρέπει να πάει στους ΑΑ για να στρώσει, γιατί τον πληρώνουμε 1μύριο το χρόνο και όταν μπαίνει μέσα παραπατάει και χάνει την μπάλα αμαρκάριστος ρε μαλάκα. 2 φορές με την Μπενφίκα κρατήθηκα να μην πετάξω τίποτα στην τηλεόραση. Αν ήθελε να κάνει ρόμπα τον Στέφενς ο Στοχ, θα έμπαινε μέσα και θα έκανε ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ καλό παιχνίδι επιτέλους, ένα μεγάλο ματς. Που έχει να κάνει από τον Σεπτέμβριο ε. Αλλά όχι, αυτός θα του λέει φακ οφφ και μετά στην αλλαγή δε θα δώσει το χέρι του και θα πετάει πράγματα στον πάγκο. Επίσης θα κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να σκάσει. Και θα πνίξει τον πόνο του στο Μαρκίζ.
Έχουμε δει ξένους παίκτες με ΑΡΧΙΔΙΑ που ένιωθαν ΠΑΟΚ πιο πολύ από τον κάθε Τσατσουράνη και τον κάθε πουστοσαλπιγγίδη και το κάθε ΚΡΕΑΣ του στυλ Στοχ. Βρείτε άλλο λόγο αν θέλετε να τα χώσετε στον Στέφενς, όχι επειδή “τέλειωσε” τον τελειωμένο ξενύχτη που πουλάει τρέλα.
Κάποιοι από τον ΠΑΟΚ τρώνε με χρυσές μασέλες…Νομίζετε οτι θα αφήσουν τον Χούμπ και τον κάθε Χουμπ να τους χαλάσει το φαγοπότι έτσι απλά;; Από εκεί προκύπτουν όλα τα προβλήματα της ομάδας και χρειάζεται ριζική αντίδραση για να καθαρίσει ο ΠΑΟΚ από την γάγραινα αυτή.
Κάποιοι άλλοι πάλι χαιρετάνε βαριεστημένα από το κέντρο και ο Νάτχο τους τραβάει να πάνε πιο κοντά στον κόσμο.
Δεν έχω λόγια πλέον, ειλικρινά… Μάλλον ο Στέφενς φταίει και σήμερα για τα γκολ που φάγαμε :!:
Ή 2ετής ανανέωση ή απόλυση… ένα από τα δύο… δεν υπάρχει άλλη λύση σε αυτό το μόρφωμα που λέγεται ΠΑΟΚ…
Οχι δεν φταιει ο στεφενς που ανακαλυψε ακομα μια εντεκαδα, ακομα ενα συστημα. Δεν φταιει ο Στεφενς που εχει μονιμο εναν παικτη που δεν μπορει να κουνηθει. Δεν φταιει ο στεφενς που βγαζει κατσε και σαλπιγγιδη και κραταει μαντουρο και χουσεν. Απλα ο ανθρωπος θελει χρονο. Η δουλεια του θα φανει στο μελλον. Ισως στην αλλη ζωη
Ο κάτσε σήμερα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ… έκανε πιο πολλά λάθη και από τον Σπανούλη στο NBA…
Αλλά και ο στέφενς αν όντως βλέπει μερικούς να πετάνε αετό ας τους βγάλει και αυτός στη σέντρα… φτάνει η ασυλία στους παίκτες… Στα πειθαρχικά τα χει κάνει πουτάνα… μόνο ο Χακόμπο έχει φάει τιμωρία…
τι σέντρα να βγάλει. εδω λέτε οτι ο κοντός δεν έπαιξε επίτηδες στην πορτογαλια, και σήμερα βασικός…
Για τον ρόμβο που προτίμησε σήμερα: “Είχε να κάνει με τους παίκτες που είδαμε ότι δούλεψαν με διάθεση τις προηγούμενες ημέρες και επιλέξαμε ένα σχήμα χωρίς ακραίου και δύο επιθετικούς”
Πάντως τώρα εξηγούνται πολλά. Ο Στέφενς βλέπει ποιος παίκτης έχει διάθεση. Διαλέγει τους 11 με την περισσότερη διάθεση μέσα στην εβδομάδα. Έτσι καταρτίζεται η εντεκάδα. Μετά με κλήρωση βγαίνει το σύστημα. Αν βγει το σύστημα ίδιο με την προηγούμενη εβδομάδα ξανακάνει κλήρωση.
crabsody τα γκολ που φάγαμε τα είδες καθόλου;