Sorry για να καταλάβω και εγώ που είμαι και λίγο άσχετος. Ο Ζαγοράκης πέρα του ότι παρακαλάει την πολιτεία να σβήσει τα χρέη του ΠΑΟΚ και το ότι στην προσπάθειά του να βάλει κάνα φράγκο στα ταμεία του έγινε ΟΦΗ νο2 (μαγαζί του Παναθηναϊκού κοινώς) τι ακριβώς έχει κάνει και έχει ξεχωρίσει παραγοντικά; Εκτός αν το να είσαι γλύφτης του Γκαγκάτση σημαίνει πως είσαι και μεγάλος παράγοντας.
Στα όσα είναι μπολνταρισμένα υπάρχει μια αντίφαση δεν συμφωνείς; Επίσης αν θέλουμε να δούμε το νόμισμα από την άλλη μεριά ίσως ο Νικολαΐδης να πουλήθηκε από τους οργανωμένους και όχι το αντίθετο. Αν δηλαδή σήμερα οι ΠΑΟΚτζήδες τσαντιστούν με ενδεχόμενη ήττα και τα κάνουν γυαλιά καρφιά (το συνήθες φαινόμενο της Τούμπας δηλαδή) την στιγμή που έχουν συζητηθεί όλα αυτά που ο ίδιος αναφέρεις ανάμεσα στον Ζαγοράκη και τους οργανωμένους τότε ποιός θα έχει πουλήσει ποιόν;
Και επειδή πήρα φόρα τώρα να κάνω και άλλη μία ερώτηση αναφορικά με τον “αδικημένο” ΠΑΟΚ; Με ποια λογική συνεχίζει και βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία; Γιατί δεν έχει τιμωρηθεί τα τελευταία δέκα χρόνια που χρωστάει της μιχαλούς; Μιλάτε όλοι για το 44, βάζετε την κασετούλα σχετικά με το άρθρο αυτό αλλά σας αρέσει, δεν σας αρέσει πρόκειται για έναν νόμο του κράτους. Και για να σωθούμε έπρεπε να μπούμε σε αυτό. Τι να κάνουμε; Εμείς δεν είχαμε ποτέ κανέναν Ορφανό και κανέναν Βενιζέλο να μας σώζει με το έτσι θέλω. Το αν διαφωνείτε με την ύπαρξη του 44 είναι άλλο θέμα και αν το κάνετε δικαίωμά σας αλλά τουλάχιστον ΑΕΚ και Άρης μπαίνοντας στο 44 σώθηκαν ΝΟΜΟΤΥΠΑ! Ο ΠΑΟΚ που δεν έχει μπει πουθενά αλλά αντίθετα χρωστάει ακόμα γιατί παίζει στην πρώτη εθνική; Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;
μάνσον άσε μας κ πήγαινε στο τοπικ ΑΕΚΑΡΑ κ πες για την αρμάδα
εγώ αγαπώ τον ΠΑΟΚ κ καλά κάνει κ είναι στην πρώτη εθνική. αν δεν ήταν αυτός, θα ήταν κανένα άλλο παράρτημα του βαζελογαυρου από την Β’ κ το πρωτάθλημα θα είχε ακόμα λιγότερο νόημα
μανσον μαλλον πηρες φορα και δε ξερεις τι λες… υπαρχουν ομαδες που χρωστανε πολλα περισσοτερα απτον Παοκ και ακομα παιζουν…
και ο Παοκ δεν εχει καμια σχεση με Οφη2 που μας λες και τετοιες μαλα… πουλησαμε παιχτες στη σωστη τιμη και ΟΧΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!
Δεν μιλάω για τις πωλήσεις παικτών όταν λέω για το ότι ο ΠΑΟΚ έγινε ΟΦΗ νο2. Μια έταιρεία που λέγεται Vivartia την ξέρεις; Αν ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ θα ξέρεις πως πρόκειται για τον μεγαλύτερο χορηγό του. Η ομάδα εισέπραξε 5,5 εκατομύρια ευρω από την Vivartia. Ποσό-ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ από χορηγεία και βέβαια ανάσα για τα ταμεία της ΠΑΕ. Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εδώ αλλά το ωραίο της υπόθεσης ξέρεις ποιό είναι; Ότι η Vivartia ανήκει στον Βγενόπουλο. Με άλλα λόγια ο Βγενόπουλος είναι ο μέγας χορηγός του ΠΑΟΚ. Οι κακές γλώσσες λένε πως ότι πωλείται από τον ΠΑΟΚ θα πηγαίνει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα χρόνια αλλά μάλλον αυτά είναι κακίες. Μάλλον το αντάλλαγμα για το γεγονός ότι ο Βγενόπουλος είναι χρηματοδότης του ΠΑΟΚ είναι μόνο και μόνο η διαφήμηση της Vivartia στο πίσω μέρος της φανέλας.
Aσχολουμε με τον ΠΑΟΚ πολυ περισσοτερο αποσο νομιζεις… αυτες οι κακες γλωσσες ποιες ειναι? η εφημεριδες της Αθηνας που το ρεπορτζ τους για τον ΠΑΟΚ ειναι της πλακας??? κι εσυ απο που το εμαθες??? και γιατι να μην επενδυσει μια εταιρεια στον ΠΑΟΚ, και πολυ κοσμο εχει και το γηπεδο του γεμιζει… αυτα που λες ειναι προβλεψεις και συμπερασματα της πλακας… ο μεγαλος χορηγος του ΠΑΟΚ ηταν και ειναι ο ΛΑΟΣ του και κανενας Βγενοπουλος… ο ΠΑΟ πηρε τους 2 αυτους παιχτες γιατι εκανε την μεγαλυτερη προσφορα. αμα υπαρξει καμια σοβαρη ενδειξη τοτε ελα πες τα μου αυτα μεχρι τοτε ειναι φημες και λογια του αερα, αμα θες να πεις για να πεις πανε πεστα σε κανα φορουμ της ομαδας σου και οχι σε θρεντ του ΠΑΟΚ.
εντιτ
μολις γυρισα απτον αγωνα… μπορουσαμε καλυτερα, στη φαση της ισοφαρισης μλκστκμε πολυ ασχημα, θα μπορουσε να χει αποφευχθει.
λοιπον,αμα πω οτι ο παοκ επαιξε μπαλαρα θα ναι ψεματα.Αμα πω οτι αξιζαμε τη νικη ομως με1-0(η 2-1) ειναι αληθεια.Ενα λαθος γαμισε ολο το ματς…Με μιση φαση στο πρωτο ημιχρονο η αεκ μας ισοφαρισε,και αλλη μια εκανε προς το τελος του ματς.Αυτο ηταν η χτεσινη αεκ…
Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος, προφανώς έχει χάσει κάπου την… μπάλα. Και αυτό διότι μια πρόσφατη απόφαση-κίνησή του εκθέτει ανεπανόρθωτα και τον ίδιο αλλά κυρίως τον ΠΑΟΚ και συγχρόνως δημιουργεί κλίμα πολέμου στη Θεσσαλονίκη. Τι έκανε; Εγγράφηκε στο facebook και στην κίνηση για την επιστροφή του Αρη στη Β? Eθνική. Ισως να σκέφτηκε ότι κάνοντας αυτή την κίνηση θα «φτιάξει» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα τον λατρέψουν και θα τον αποθεώσουν.
Aγόρι το ότι η Vivartia είναι εταιρεία του Βγενόπουλου είναι γεγονός. Όπως το ότι η Vivartia έχει χρηματοδοτήσει τον ΠΑΟΚ με 5,5 εκατομύρια ρεκόρ είναι επίσης γεγονός. Καμία κακή γλώσσα, καμία φήμη, ούτε μία λέξη του αέρα. Μόνο γεγονότα. Τα ενδεχόμενα επακόλουθα της χρηματοδότησης αυτής είναι κακές γλώσσες. Αυτά για τον ΛΑΟ που είναι μεγάλος χορηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι για να περνάει η ώρα. Ας μην είχατε τα λεφτά από τον Βγενόπουλο το φετινό καλοκαίρι και θα παίζατε ακόμα με τον Γ.Χ…
Καταρχας αγορι εχω παψει να ειμαι εδω και πολλα χρονια. Μαλλον δε καταλαβαινεις τι σου λεω. Το οτι εχει χρηματοδοθει ο ΠΑΟΚ απο εταιρεια του βγενοπουλου δε λεει τπτ, δεν ειναι κατι μεμπτο… και δεν υπαρχει ουτε δειγμα απο επακολουθα που μου λες μονο κακες γλωσσες(που αυτα μαλλον τα λετε εσεις) ασε που δεν προκειται με το Ζαγορακη αλλα να ξες ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλη ομαδα για να γινει τσουτσεκη ή οικογενειακη επιχειρηση… και τα 5,5 εκ που μου λες ειναι πολυ λιγα μπροστα σαυτα που χει δωσει ο κοσμος… γι’αυτο λεω οτι ο χορηγος του ΠΑΟΚ ειναι ο κοσμος… αν θελω να περασω την ωρα μου εχω πολλους τροπους να το κανω … δεν ειμαι μικρο πλυμενο παιδακι που λεει μλκς για να τις λεει … δε θα μας πεις εσυ τωρα τι παιζει με τον ΠΑΟΚ … πουλησαμε παιχτες και καναμε μεταγραφες δε μας τα χαρισανε
αν πιστευουμε ακομα πως οι νομοι σε αυτη την χωρα δημιουργουνται για το καλο της και οχι για να εξυπηρετουνται τα συμφεροντα “καποιων” τοτε ζουμε σε αλλη χωρα μαλλον…τις τροποποιησεις που καναν στο νομο για να χωρεσει η αεκ44 δεν εχουν γινει τα τελευταια 10 χρονια στην ελλαδα,δουλευομαστε? και ουτε εγω μπορω να καταλαβω που βρισκεις το παρανομο στο να χρηματοδοτει επιχειρηση προσωπου που εμπλεκεται σε αλλη ομαδα???πρωτη φορα γινεται αυτο στην ελλαδα(βλεπε vodafone,cosmote κ.τ.λ.π κτλπ)???
Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.μαλλον σας ενοχλει που δεν εχετε και εσεις τετοια συσπειρωση,τι να πω?
Δλδ πλακα μας κανετε… αν κατσουμε και χασουμε απτον παναθηναικο ελα και πεστα μεχρι τοτε ομως τι μου τσαμπουνας ??? και το ποσο δεν ειναι τοσο μεγαλο, αυτα που βαζεις ειναι και απτην πωληση του Χριστοδουλοπουλο. Δλδ αυτα που διαβαζετε στις οπαδικες σας φυλλαδες ερχεστε και τα γραφετε στο θρεντ για τον ΠΑΟΚ, υπαρχουν πολλες περισσοτερες σκιες στις διοικησεις των 3 τις αθηνας αλλα δε καθομαι να τα γραφω στα αναλογα θρεντ. αμα δε γουσταρεις τον ΠΑΟΚ βριστων στο φορουμ της οριτζιναλ ή οπουδηποτε αλλου, οχι στο θρεντ για τον ΠΑΟΚ. θα τρελαθουμε δλδ. αντε φτανει με το σπαμαρισμα
Ε δεν νομιζω οτι σπαμμαρει το παιδι.Ουτε λεει οτι του κατεβει.
Εξεφρασε 2 αποριες ( Χρεη - Βγενο ) και εσεις μιλατε για τον λαο του Παοκ.
Και εμενα μου φαινεται περιεργο.Οπως και τα αρκετα μεγαλα ποσα που εδωσε ο ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ για παιχτες.
Και η χορηγια υποπτη ειναι.
Ας το εκανε ο Κοκκαλης αυτο με καμια ιντρακομ σε καμια αλλη ομαδα και θα ζηταγατε-ολοι οχι μονο οι Παοκτσηδες-
διακοπη πρωταθληματος.