Π.α.ο.κ

Θα τα πουμε εν καιρω.Δεν αργουν τα ντερμπυ με Ολυμπιακο-Παναθηναικο.
Να δω Παοκια να οργωνουν το γηπεδο με εμας και με τον Παο να τρωτε καμια 3αρα παλι και τα λεμε.

Απ’οτι ειδα τις φασεις χτες ειχατε πολυ καλη λειτουργια στο κεντρο :thumbup:
Αυτα να τα βλεπετε οταν θελατε με κατι παγκιτες της Καλαμαριας να πατε μπροστα.

αυτο λεω και γω, να τα πουμε εν καιρο, αντε γιατι το κουρασαμε… αλλα δε γουσταρω να προσβαλουν τον ΠΑΟΚ, αυτο το 3αρα - και παλι μαλιστα - δε το πολυ-επιασα αλλα νταξ αμα την φανε αυτοι και παλι θα τα πουμε.

μπα, χτες δεν ειχαμε και τοσο καλη εικονα μετα απο το γκολ που βαλαμε, επαναπαυτηκαμε
βασικα τοσο καιρο το μονο που θελαμε ηταν να αλλαξει η διοικηση, τωρα εχουμε ενα προεδρο που προσπαθει για το καλυτερο και φαινετε, αυτη ηταν η μονη μας προσδοκια.

παιδια η χορηγεια ειναι 5,5 ή μεσα σε αυτα τα χρηματα ειναι και αυτα που δωσαμε για λαζαρο ?

E ναι, ο Σαντος τους εφταιγε περισυ, ρεζιλια πραγματα ηταν ολα αυτα που του ειχανε σουρει και καλα εκανε και μιλησε για σαρδελες μπας και παρει χαμπαρι ο κοσμος οτι δεν ειχε στην ομαδα καναν Ροναλντο, Τζεραρντ και Φερντιναντ.

ειναι και του Λαζαρου.

Μεταξύ μας ε. Ο Λάζαρος κοντά στα 1,5 εκ. ? πρέπει να αξίζει…:wink:

Μου άρεσε χθες ο ΠΑΟΚ, αλλά όταν έβαλε το γκολ, για κάποιο λόγο σταμάτησε να παίζει μπάλα. Μεγάλη βλακεία ο τρόπος που το έφαγε και κάνα δυο φορές μου φάνηκε πως μερικοί παίκτες στην άμυνα (π.χ. Δάρλας) έκαναν χαζομάρες. Κατά τα άλλα ωραίος ο Βιερίνια και πολύ ωραίος ο Μουσλίμοβιτς. Όταν κουράστηκε ο Ίβιτς (και ειδικά όταν βγήκε) σταματήσατε να είστε και τόσο επικίνδυνοι στην επίθεση νομίζω…

Όπως έχω πει και παλιότερα, αν ο ΠΑΟΚ ήξερε να κερδίζει και τα εκτός εδράς κάθε χρόνο θα πρωταγωνιστούσε. Ας ελπίσουμε ο Σάντος φέτος να έχει μεταδώσει το feeling του winner στους παίκτες.

ΥΓ. Χθες λυπήθηκα τον Κοντρέρας!!! Ο άνθρωπος θα πρέπει να έβριζε την ώρα και τη στιγμή που μπήκε να παίξει. Συνεχώς χτύπαγε:lol:

ε μεγαλη πικρα…

μπαινεις στο πρωτο 15 λεπτο με μια ανυπαρκτη ομαδα αντιπαλο κανεις το 1-0 της πουτανας στο γηπεδο και ξαφνικα αντι να να πας για το 2-0 δινεις χωρο και απο μια ανυποπτη φαση σου κανουν το 1-1…τα ηθελες και τα παθες…

τεραστεια ευθυνη του σαντος…

ναι…ειδε ο σαντος τον πλιατσικα και τρομαξε και εβγαλε ανακοινωση στα μεγαφωνα οπισθοχωρειστε ολοι!:lol::lol: το παιχνιδι το φοβηθηκαν οι παικτες κι αυτο φανηκε σε 2-3 φασεις που βγηκαμε αντεπιθεση 3 μ 2 και δεν ξεραν που τους πανε τα 4.αν δεν τρωγαμε το τυχερο γκολ τωρα ολη η θεσσαλονικη θα εξυμνουσε τον σαντος

Και αν ο Σκόκο έκανε το αυτονόητο στην φάση του τετ-α-τετ δηλαδή την έστελνε στα δίχτυα ακόμα ο Σάντος θα ήταν κρεμασμένος από την Καμάρα…

φιλε ο σαντος επρεπε να τους ξυπνησει…επαιζες αντιπαλο με μια ομαδα που δεν μπορουσε να αλλαξει μια πασα…και μεχρι το γκολ ησουν ο απολυτος κυριαρχος…

αν συνεχιζες επιθετικα το 2-0 θα ηταν το ποιο πιθανο αποτελεσμα μεχρι το τελος του πρωτου ημιχρονου…

μετα το 1-1 στο 45 ηταν θεμα καθαρα ψυχολογιας…

και δεν εχω κανενα προβλημα με την αεκ,οταν δεθει θα κανει καλη ομαδα γιατι εχει καλους παικτες…

τρελή παιχτούρα ο Μουσλίμοβιτς

από που τον ψωνίσατε ?

Δυσαρεστήθηκα από το αποτέλεσμα του αγώνα. Μπορεί να μην δημιουργήσαμε φάσεις πολλές ώστε να δικαιούμαστε την νίκη, αλλά συγκρητικά με την κάκιστη ΑΕΚ του Δώνη, ΕΠΡΕΠΕ να κερδίσουμε
Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν Χ.
Παόκια μου, μην σας νοιάζει. Άλλες 28 αγωνιστηκές τις οποίες θα χτυπήσουμε για την νίκη. Μην ανησυχείτε. Ο Πάοκ ήρθε για να μείνει. Και στα … σας για τα όποια σχόλια των εκτός-Πάοκ.
Άστους να μιλάνε, αμπελοφιλοσοφίες της κάθε εφημεριδούλας (Πρωταθλητή, Αθλητική Ηχώ και άλλες “χρωματισμένες” φυλλάδες εξ Αθηνών) αφήστε τους να πιστεύουνε.
Ο Πάοκ δεν έχει να αποδείξει ΤΙΠΟΤΕ και σε κανέναν.

Αεκζή- μήπως να σου θυμίσω τον Ψωμιάδη; Τα χρέη που είχες στο Δημόσιο; Που χάρη στην ένταξή σου στο Α.44 στερείς από την γιαγιά σου την σύνταξη; Κάτσε σκέψου λίγο. Βγάλε τις παρωπίδες που σε κάνουν να κοιτάς μόνο προς την μία κατεύθυνση, αυτής της υγιούς εξυγίανσης.

Ολυμπιακέ- μήπως να σου θυμίσω τα χρέη Κοσκοτά; Τις αναμίξεις πολιτικών; Ή μήπως με το που ήρθε ο Κόκκαλης, όλα ανήκουν στο παρελθόν;

Σταματήστε να μιλάτε και να κριτικάρετε τους άλλους, όταν η δική σας φωλιά είναι λερωμένη.
Με το να κοιτάτε αλλού, ενώ καίγεται το σπίτι σας, δεν σβήνετε την φωτιά.

Και κάτι ακόμα σημαντικό, που χάρη στον φίλτατο manson21 θυμήθηκα: μην χρησιμοποιείτε ΠΑΟΚια ΑΝΕΚ Lines και Minoan Lines, καθώς η μεν πρώτη είναι σε συμφέροντα Βγενόπουλου ενώ η δεύτερη ανήκει στον Βαρδινογιάννη.
Φτου φτου μακρυά. Κολυμπώντας στην Κρήτη.

Πάοκ είσαι, και αποδείξεις αν θες, στο τρελογιατρό.

απο την αταλαντα,φιλαρακι του βρυζα…:slight_smile:

πολύ μου άρεσε

ο ΠΑΟΚ χθες έκατσε αδικαιολόγητα μετά το 20’. δίκαιο το 1-1, αν κ η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε κερδίσει κ ακόμα τα παόκια θα αναρωτιόσαντο, τι συνέβη…

συμφωνω…:thumbup::thumbup: βασικα για τη φαση που κανατε στο τετ α τετ…

αλλα το χ ηταν το δικαιο αποτελεσμα…

ο Παοκ επρεπε να κερδισει στο ντερμπι με την ΑΕΚ με 6-1.Για ολα φταιει το πειραμα Cern,η εξαφανιση της τιγρης της Βεγγαλης και το παρακρατος των Αθηνων.

Α και ο Κοκκαλης

σε καλο σου μας εκανες και γελασαμε παλι:cold:

Φαντασου ποσο γελαμε εμεις οταν τα λετε αυτα σοβαρα…:wink:

Tollki, τουλάχιστον αν σεβόσουν έστω και ΛΙΓΟ, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Αλλά όταν δεν έχεις λαό σαν του ΠΑΟΚ, η χολή βγαίνει ανεξέλεγκτα.

Φιλιά.

Στην Τούμπα έχω βρεθεί δύο φορές στην ζωή μου. Σε ένα 4-4 πρώτη αγωνιστική την σεζόν 1999-2000 και σε ένα 0-4 για το κύπελλο με Μπάγεβιτς στον ΠΑΟΚ και Σάντος στην ΑΕΚ. Οφείλω να ομολογήσω πως η ατμόσφαιρα που επικρατεί πριν το ματς δεν την έχω συναντήσει σε άλλο γήπεδο στην ζώη μου. Ειδικά όταν όλο το γήπεδο σηκώνει χέρια και φωνάζει “ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ” σείεται η γη… Βέβαια στο 0-4 είχε αρχίσει να αδειάζει κάνα δεκάλεπτο πριν το τέλος και τα χανούμια κάναμε πάρτι λες και παίζαμε εντός έδρας…:stuck_out_tongue: