Π.α.ο.κ

Ήδη δικαιώθηκα στο ότι ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει.

Για πείτε τι έγινε στη φάση της αποβολής, δεν το βλέπω το ματς.

2 κοκκινες στον γαυρο . Φουστερ και βαλντεζ(2η κιτρινη) και εδωσε κοκκινη στον στοχ και κιτρινη στο νατχο :lol:

Πηρε τη μπαλα ο αθανασιαδης να την παει στο κεντρο και οποιος τον εβρισκε του δινε και μια. Φραγμα ο τσορι , φραγμα ο βαλντεζ σμπρωξιμο ο φουστερ. Ριχνει και ενα ο Στοχ μετα και αποβαλλει τον στοχ :lol:

Σκοράρει Κλάους, τρέχει μαζεύει τη μπάλα, την επιστρέφει στην σέντρα, κάτι που δεν άρεσε σε Βαλντέζ-Φουστέρ και τον τραμπουκίζουν με σπρωξίδια, οπού λίγο πριν το ημικύκλιο ο Φουστέρ (νομίζω) τον σπρώχνει και δυνατά στην πλάτη για να του πάρει τη μπάλα και έτσι και τον σωριάζει κάτω.
Το επόμενο δευτερόλεπτο σπρώχνει και ο Στοχ τον Φουστέρ και τον ρίχνει.
Αποτέλεσμα;
Κόκκινη Στοχ, κίτρινη Φουστέρ, τίποτα Βαλντές(είχε κίτρινη)

ωραια πραγματα και σημερα!αντε καλοριζικο ενα ακομα καλπικο κυπελλακι

ο Αθανασιάδης πώς και δεν πήρε κίτρινη για θέατρο όταν έπεσε;

chrisp αυτο που ξεχνάνε τα παλικάρια είναι οτι στο γκολ ο αθανασιαδης έδειχνε το σήμα του παοκ στην 7. λεπτομέρειες θα μου πεις, αλλά όλοι ξέρουμε πως πάει το πράγμα…και μετά τις άπλες στο γήπεδο, ολοι του την πεσαν για αυτό… άλλα κλασικ. κότα που κάνει την πάπια… ρε στα τουιτερ λεμεεεεε

*αμυναρα ο ολυμπιακος. μια φορα περασε το κεντρο ο παοκ, το εχωσε στο ανετο…

καλά την παλεύεις;
Ότι γουστάρει θα κάνει, άμα θέλει θα δείχνει και το σήμα του και απ’όλα στην 7.
Μειώνει καθόλου τις περαιτέρω κολάσιμες πράξεις;
Ήταν 2 κόκκινες για γαύρο και 1 για ΠΑΟΚ.
Ας μην έδειχνε καμιά ο μπάσταρδος να βλέπαμε μπαλίτσα να πούμε.
Τώρα το γάμησε το παιχνίδι.

ρε μαλάκα κρίμσον πλάκα κάνεις τώρα;

εδώ το βίντεο.

όταν στο 10’ είναι 2-0, παρακαλάμε να μην πέσει ντόρτι και ξαφνικά γίνονται αυτά που έγιναν, δεν ξέρω τι μπορεί να πει κανείς. προφανώς ότι ο Αθανασιάδης προκάλεσε πηγαίνοντας την μπάλα στη σέντρα :!:

Να πουμε οτι δε τα παμε? Τι να πουμε? Παλι ελικοπτερα θα πετανε στον επαναληπτικο τωρα

Η ομαδα που εκπροσωπει την σαπιλα του ελληνικου πρωταθληματος εδωσε για μια ακομα φορα ρεσιταλ με το διαιτητικο τριο.Πραγματικα κορωνα γραμματα να ριχναν τα κορακια για το ποιος επρεπε να παρει καρτες σε εκεινη τη φαση,πιο ευστοχες αποφασεις θα ειχαν.

Η παρασταση συνεχιζεται σε λιγα λεπτα,μεινετε συντονισμενοι

Μαγκες μην μασατε με καθε παπαρια που γραφει ο κριμσον. Ελεος. Δηλαδη επρεπε να περιγραψουμε οτι ο Αθανασιαδης εδειχνε το σημα. Μαλλον απαγορευται αυτο

μάλλον εσείς δεν την παλεύετε…αλλά είναι και πλεονασμός. σορρυ…
ειπα κάπου οτι δεν είναι 2 κόκκινες(+ μια δικιά σας) ??? μήπως εσείς είστε [B][SIZE=5][B]ΜΑΛΑΚΕΣ [/B][/SIZE][/B]???
περιμενω quote που λεω αυτα που λετε… . [B][U]πάπιες, κότες[/U][/B]. τα γνωστά…

έδειξε σήμα στην 7 και έμεινε εκεί, πήρε μπάλα και δεν την έδινε . απο οτι φαίνεται, όντως οτι θέλει κάνει. στα τουιτερ γρηγορααααα!!!

Βασικα Στοχ και Φουστερ θελανε απο μια κιτρινη και τελειωνε εκει το παραμυθι.
Ουτε κοκκινες ουτε τιποτα.

Μαλακες οσοι εχετε ote tv καντε χαρη στον εαυτο σας και βαλτε το ρομα παρμα που ειναι και ματσαρα. Φτανει με τις γελοιοτητες

αυτο που μου εκανε πιο μεγαλη εντυπωση ειναι οτι μεχρι το 2-0 νομιζες οτι ο γαυρος επαιζε με 15 παικτες.Παντου 3-4 ατομα με καλυψεις κτλ και οταν μενει ο ΠΑΟΚ με 10 μετα απο λιγη ωρα δεν βλεπεις καμια διαφορα αριθμητικη…Τι γιαουρτακια δινουν στα παιδια αραγε;

εγώ με αυτό το quote προφανώς καταλαβαίνω άλλα, τι να πω, πάσο.

το “πήρε μπάλα και δεν την έδινε” όμως ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι είναι αστείο, στη σέντρα την πήγαινε, επιτρέπεται ξέρω γω, συνηθίζεται :!:

απλα πηγαινε την μπαλα στην σεντρα δεν εκανε καμια περιεργη κινηση…

Κρίμσον, το ξέρεις πόσο σ’ αγαπάω (<3), αλλά πραγματικά είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι όταν μεγάλωνες είχες από κοντά κάνα παόκι που σου ζάλιζε τον έρωτα για το πρωτάθλημα της ΑΕΛ (τα γνωστά, ξέρεις, ότι το πήρες με μπινιά, με τα μπλόκα στην Εθνική κτλ.) και σου μεινε ΠΟΛΥ σοβαρό κόμπλεξ με ΠΑΟΚ. :stuck_out_tongue: Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς, να φωνάζουν οι άλλοι για την αδικία στην επίμαχη φάση κι εσύ να λες “ναι αλλά κι ο άλλος γιατί έδειχνε το σήμα στην 7” κτλ. Δηλαδή αυτό μου θύμισε τον Τασούλη το Μαγουλά, σε φάση “χμ, αντικείμενα στον Αναστασίου, δε χρειαζόταν αυτό… ΑΛΛΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΛΕΜΕ!!!”, και μετά από λίγα λεπτά “σημαδεύει την κερκίδα ο Αμπέντ, ντάξει, αηδίες τώρα…”

μια χαρά κόκκινες είναι. δεν χρειάζεται να βγει αίμα…

κατα τα άλλα ολα προβλεπε. ο παοκ μπήκε με οχι το μυαλό στον διαιτητή, χεσμένα, ο ολυμπιακός έβαλε 2 γκολ, ο παοκ σκόραρε για την πλάκα του σε μισή φάση, ο διαιτητής δεν είδε τίποτα(εκτος την αποβολή του στοχ…). και λίγο ξύλο στην φυσούνα…
ζω για δεύτερο ημίχρονο… όλοι θα πάρουν αυτό που θέλουν…

γρακχε και εγω σαγαπω, αλλα ειναι πρασινο το φως που γραφεις απο κατω… να πω τα αυτονοητα!!! σου λεει ο αλλος δεν βλεπει το ματς! τι δεν καταλαβαιενεις… αυτο που δεν ειπαν οι αλλοι λεω…

*ουτε το λεπτομέρειες βλεπει ο αλλος. ευτυχώς που δεν εκανε και edit το μήνυμα μου.χαχαχαα

:? που να ψηφίσεις manowar μετά…