Π.α.ο.κ

μετά φίλησε και το σήμα ε, να τα λέμε όλα

και καλά κάνει!!

*μέχρι και μηνύματα έρχονται!! μαλάκες ειστε απαλευτοι έτσι?!Χαχαχα. ρε δεν είναι κολάσιμο που κουβαλάει την μπάλα. πως μάλωσαν λεμε. πάρτε μπρος ρε ζωαδια!!

Crimson, μήπως σε κακογαμούσε κανένα παόκι ποτέ? Άντε ρε που θα μιλήσεις. Γαμώ τη θύελλα τη βυσσινιά.

Δεν καταλαβαινω προς τι τοσα νευρα ρε παιδια, γιορτη εχουμε.

«ΥΓ: Οι εκδηλώσεις εορτασμού θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν»

:lol: :lol: :lol: :lol:

αφού ούτε να γαμαν,(ουτε να διαβάζουν) ξέρουν. μόνο τουιτερ!!

iron aris…:twisted:

και ο καταπληκτικος διαιτηταρας συνεχιζει το ρεσιταλ αηδιας…

που’σαι ρε άηρον αρις τόσες μέρες;

:bye::bye::bye:

Γιορταζα μαζι σας. :yahoo:

Mη σταματαμε, ομως, παιδια …ουτε και συ δικεφαλε! :smiley:

Σωστός, όλη η Θεσσαλονίκη γιορτάζει

μέχρι και το μωρό κατάλαβε αυτό που λέω…

*γονείς…παοκ…

Άλλο ματς;

ναι άλλο. κρατήστε το 2-1 και θα κάνω τατουάζ στα μούτρα τον δικέφαλο! και θα κάνω και ενα με το ζόρι στον iron aris!

Ρε προβοκάτορα, εγώ μιλάω για ΑΔΕΛΦΙΚΗ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ, ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΒΙΚΙΝΓΚΣ!

[SPOILER]…καλά, θα μου πεις, με τον Κρίμσον; =Ρ

Το ξέρω, δεν το σώζω…[/SPOILER]

Ε τότε η διατύπωση ήταν λίγο άθλια. :roll: Γιατί για να είμαι ειλικρινής κι εγώ που ΠΑΟΚ ε-δε-με-λες-ρε-παιδί-μου το ίδιο πράγμα με τους υπόλοιπους κατάλαβα.

ναι ρε μαστορα.οι άλλοι είναι όμως στην κάψα και δικαιολογούνται(κάπως…). εσυ δεν μπορείς να δεις οτι πουθενά δεν λεω για έγκλημα του αθανασιαδη και τα λοιπά?! απλά λεω πως ξεκίνησε η πίπα.

τελειώνει 2-1 μάλλον. ΤΟΥΜΠΑ ΛΕΜΕ!!! και έγινε της ποπης σε αυτο το ματς, και είναι και ανοιχτή πρόκριση για δεύτερο κλαυναντισμα. σαν να έπιασα το τζοκερ νιώθω :smiley:

*και τι εχει ο κριμσον μην σας γαμησω ολους μαζι!!! (εκτος απο τα κακα ελληνικα του…)

crimson περιμενουμε φωτο αυριο με το τατουαζακι

με ψήνει αφάνταστα πλέον. με τέτοια χαρά που μου δώσατε σήμερα. 2-1. με διαιτησία, τζερτζελο και τα πάντα ολα. ξέρω γω… παίζει να εχω κατουρηθεί πάνω μου . [B]ΠΑΟΚ [/B]γαμώ!

*πότε ειναι το δεύτερο ματς?

[B][SIZE=3]ΕΠΟΣ[/SIZE][/B]… Αυτη ειναι σωστη διαπαιδαγωγηση…

ναι αλλα ξεχασες οτι ολα ξεκινησαν επειδη ο Αθανασιαδης φτερνιστικε στη μουρη του Βαλντεζ στο ματς της τουμπας :-s

ρε crimson φαινεσαι καλο παιδι δε λεω,αλλα καθε φορα που κανεις αναλυση στα αθλητικα ειναι λες και μιλαει η Λαμπιρη σε μεσημεριανα να πουμε

Οπως και να χει,οσον αφορα την αστεια φαση των αποβολων(?) που τελικα κατεληξε μονο σε αποβολη του Στοχ δεν χρειαζεται να ειπωθει τιποτα νομιζω,οποιος ειχε ματια ειδε τι εγινε.Για οποιον ειναι τυφλος, παλι δε χρειαζεται να αναλυσω,γιατι ουτως η αλλως δε θα μπορει να διαβασει το ποστ

Σαν σκορ το 2-1 ειναι ακρως θετικο,γιατι στην Τουμπα ξεχωριζουν οι αντρες απο τα παιδακια και κακα τα ψεματα οσο καλη ομαδα και να χε ο γαυρος τα τελευταια χρονια,οποτε ερχοντουσαν Σαλονικα η αποδοση τους κυμαινοταν οριακα πανω απτο μηδεν.Οποτε ειμαι πολυ σιγουρος οτι η προκριση θα ναι δικια μας και την Μ,Τεταρτη οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου θα συμπλευσουν με το πενθιμο κλιμα που αρμοζει εκεινης της ημερας

μια χαρά τα λέει ο crimson
η ομάδα που με αυτά που κάνει ο μαρινάκης, θα μπορούσε να έχει συμπάθειες από όλους τους “ουδέτερους”, είναι από τα πιο σιχαμένα πράγματα που μπορείς να δεις στον ελληνικό αθλητισμό.

Θεός κρίμσον… δεν ξέρω αν το κόμπλεξ για τον ΠΑΟΚ μεγαλώνει την αγάπη για τον δώνη ή το αντίθετο…