Και στον οτε ο Μιχος μιλαει για αδικια κατα του Ολυμπιακου που δεν δοθηκαν και αλλες καρτες στον ΠΑΟΚ και οι ρεπορτερ οτι ειναι απο εκεινες τις φορες που η αποβολη ευνοει την ομαδα που τη δεχεται
Ε, αυτό λέω, ότι δεν αντέδρασαν στο ποστ σου μόνο οι άλλοι που έπαιζε η ομάδα τους και είναι τρελαμένοι, αλλά κι εγώ που είμαι στο απ’ έξω, και ίσως αυτό πρέπει να σε προβληματίσει κάπως για το πώς περνάνε προς τα έξω αυτά που γράφεις συνήθως για ΠΑΟΚ.
(Βέβαια η αλήθεια είναι ότι άνετα μπορεί να βρει κάποιος και για μένα. Βάζελος, αντιολυμπιακός, Ρώσος-καραφλός συμμαχία (ανίερη) κατά Θρύλου και πάει λέγοντας :razz:)
Και όχι, δε νομίζω ότι χρειαζόταν να γράψεις “έγκλημα Αθανασιάδη” ή κάτι τέτοιο για να τους προκαλέσεις (άσε που ούτως ή άλλως τον στόλισες =Ρ). Όταν ακόμα και στο τελευταίο ποστ γράφεις “πώς ξεκίνησε το όλο πράγμα” είναι σα να δικαιολογείς τους παλικαράδες και “ευερέθιστους” παίκτες του ΟΣΦΠ.
Ξέρω, δε σε βοηθάω αυτή τη στιγμή, μάλλον σε τρελαίνω περισσότερο, αλλά τι να σε κάνω, αυτά είδα εγώ.
Τώρα, μάλιστα! Σ’ αυτό το σημείο όντως έβγαλες κάτι από Βίκινγκ
ε αφού απο εκει ξεκίνησε . τι να κάνουμε. αλλά και δίκιο που σας δίνει ο άλλος, δεν το δέχεστε! :lol:
*δεύτερο ματς. περιμένω καρτερικά…
**κομπλεξ γιατί λέω οτι έχετε τρόμπες παίχτες και σας αδίκησαν… ε ναι. μαλακίες. ολα παοκ είναι σε αυτή την ζωή…
ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!! ΚΑΛΑ ΧΑΖΑ ΕΙΣΤΕ?! ΤΟ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΑΘΩΩΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΑΧΑΙΡΙ?!(οχι αθανασιαδη, γιατι ειστε και ΣΤΟΚΟΙ). ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΕΤΣΙ?!!!
*EΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. οπως και με παιχτες της αελ. σιχαματα. παιξε μπαλα και ΣΚΑΣΕ
ρε παόκια ξεφτιλίστε τους απόγονους στην τούμπα!!!
ο διαιτητής θα έπρεπε να παραδώσει τη σφυρίχτρα μετά το μπάχαλο που προκάλεσε μετά το γκόλ του πάοκ.
Ναι. θα τον πιάσουν οι τύψεις…
εσύ μην μιλάς βυσσινί θύελα.ένα πρωτάθλημα πήρατε και αυτό με λαμογιά…
βρε δεν γαμιόμαστε βραδιάτικα ?!
λαμογια που θα τιμωρούσαν την ομάδα για μια ουσία που ειχαν πάρει ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές εκείνη την χρονιά και σε έκανε να έχεις μειωμένη απόδοση?! (παίχτη που κλαιν μαιν. ουτε καν τον ξέρει κανείς…).
και σταματάω εδω. δεν τσίμπησα, αλλά δεν μπορώ να το αφήσω και έτσι
μαλακα ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ(:p), γάμησες το ματς…
Σχόλιο που λεει οτι η Λάρισα πήρε το πρωτο της πρωτάθλημα με λαμόγια !!!
Τραβα και βρες τον ηλεκτρολόγο … Κούλα
έτσι για μαζευτείτε οι βυσσινί φοραδίτσες…
κοιτά που θα χεστούμε βραδιάτικα. μετά το καυλαντισμα με τους παοκτζηδες που πήγε καλά(απο λάθος δρόμο βέβαια…) φτάσαμε στην αελ και στις φοράδες…μαζεψ τίγρη μη σε χέσει καμιά φοράδα βραδιάτικα…
Μ’ αρέσει που “δεν τσίμπησες” πάντως. :razz:
Ναι ο crimson δε τσιμπάει…
:lol::lol::lol:
γαμιέστε. [B]ΑΕΛ[/B]αρα ρε!!!
…Εκείνο μάλιστα που υποστηρίζουν σύμφωνα με τη «Live Sport» είναι πως ο Αθηναίος ρέφερι είπε στον Τζαβέλλα όταν τον ρώτησε γιατί δεν αποβλήθηκαν και οι δύο ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, ότι το έκανε για να μη δείξει κόκκινη και στον Αθανασιάδη!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Κάποιος να τους μαζέψει παρακαλώ, μόνο και μόνο για τα ορκ που φανατίζονται από τέτοιες δηλώσεις ποδοσφαιριστών με iq αμοιβάδας
Εσύ φίλε (που προφανώς έχεις υψηλό iq) από που το άντλησες αυτό;
twitter Αθανασιάδη => https://twitter.com/SKlaous έχει να γράψει από 1 Απρίλη
twitter Stoch => https://twitter.com/miroslavstoch έχει 4 tweets από το 2010…
α δεν ξέρω, επειδή όπως είπες έχω υψηλό iq δεν ασχολούμαι με το twitter, αλλά όπως προείπα το ότι ο Στοχ και ο Κλαόυς έχουν iq αμοιβάδας δεν αλλάζει, είτε είναι οι κανονικοί τους λογαριασμοί είτε όχι (όχι μόνο αυτοί, για να μην παρεξηγηθώ)
μακάρι να ταν τα πραγματικά accounts τους, αλλά…
κατι “ρεπορταζ” με δηλωσεις twitter και facebook απευθυνονται ξεκαθαρα σε ατομα επιπεδου karamourtzounis και αντιστοιχους
Δε μου φαινεται περιεργο που πλεον ειναι περισσοτερα απο τα κανονικα αθλητικα αρθρα.
Επισης αυτο με τον τηλεμετρητη IQ karamourzouni πρεπει να το ψαξεις,θα βγαλεις πολλα φραγκα αν το πλασαρεις στην αγορα