θα το ψάξω τύπε με username ‘‘Paoktsis’’
edit: από Instagram είναι τα accounts
θα το ψάξω τύπε με username ‘‘Paoktsis’’
edit: από Instagram είναι τα accounts
Δεν ξέρω τι iq έχουν οι ποδοσφαιριστές. Το σίγουρο είναι ότι ένας άνθρωπος με υψηλό iq ποτέ δεν θα σχολίαζε έτσι το iq κάποιου άλλου.
καλά σχολιάζετε τουιτς απο ειμαιοστοχκαιγαμωμτηνθυρα7 και μετά αναρωτιέστε αν είναι αλήθεια(και κάνετε και διευκρινίσεις?!) :lol3:
[B]#karapialis88[/B]
Crimson το ρεπορτάζ του mega για το παιχνίδι σε δικαιώνει βρε αλάνι !
Sent from my iPhone using Tapatalk
δεν ξέρω ποιο είναι το ρεπορτάζ του μεγκα. λογικά κάτι εξόφθαλμο θα λέει και αυτό. απλά ανάλογα τι ομάδα είναι κανείς, το βλέπει/δέχεται ή οχι.
διαιτησία 95-5 υπέρ ολυμπιακου.
παίχτης του παοκ = ψευτομαγκας.
παγκόσμιες σταθερές. όλα τα άλλα είναι για να γελάμε
Σε άλλα νέα, πρέπει ρε γαμώτο να σταματήσω κάποια στιγμή αυτή την κακή συνήθεια να διαβάζω σχόλια σε αθλητικά sites, γιατί μ’ αυτά που διαβάζω δε θα μου μείνει τρίχα για τρίχα στην κεφαλή.
Χτες και σήμερα ας πούμε υπάρχει κόσμος που λέει πράγματα τύπου “ρε παόκια αντί να φωνάζετε να λέτε ευχαριστώ που μείνατε με 10 και αναγκαστήκατε να κλειστείτε (!!!), γιατί αλλιώς θα τρώγατε τέσσερα!”
χαχαχαχαχα…
αφού είσαι βιτσιόζος. εμένα με έσωσε το Nba δεν μπορώ να μπω για να μην δω αποτελέσματα.
Για να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο, υπάρχουν μέρες που διαβάζω fuck logic μαργαριτάρια και μου φτιάχνουν τη μέρα. Πολύ γέλιο ε. Αυτό όμως είναι διαφορετική ιστορία. Μου θύμισε εκείνη τη θρυλική ατάκα του Βασίλη Δανιήλ for fuck’s sake!
Και να μην διαβάζεις σχόλια δεν την γλυτώνεις…
ήττα ελλαδας απο γερμανια για τους μικρότερους . με γερμανια να παίζει με 10… καλά τα ειχε πει ρε. μας μπέρδεψε η αποβολή
Μια κοινωνική προσφορά του crimson idol
χαχαχα. σταμάτα ρε. αφού έχουμε και μικρούς εδω. σιγά μην θυμάται ο πανουλης πχ , την ατάκα του δανιηλ.
κατά τα άλλα, περιμένουμε την κόλαση που λένε και οι εφημερίδες. παίζει να αιωρούμαι την ώρα του ματς από την συγκίνηση
γελάω με απο πάνω, γελάω με το από κάτω.
μετα που να παμε μπροστα ως χωρα…
κλάμα ρε. ουτε στα παιδάκια μπροστά δεν κρατήθηκαν λέμε… [B]ελάτε στην θεσσαλονικη να δούμε με το 2-1[/B] :lol:
[B]ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΡΕ[/B]
Γλυκούληδες …
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πούστη Κύζα μας στέρησες την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή όλων των εποχών…
Τέλος τα εισιτήρια με γαύρο σε 4,5,6,7 και προσεχώς και στην 8. Γαμώ το σπίτι μου που δεν μπόρεσα να ξυπνήσω…
Αν κανείς ακούσει για κανένα ticket που περισσεύει, ας μου γράψει ένα pm ή εδώ στο thread για να τον βρω.
[SPOILER]Και (δεν) ξύπνησα για ένα εισιτήηηηηηηηηριιιοοοοοοο![/SPOILER]
edit: Τέλος και η 8
Όχι ρε μαλάκα και έστειλα φίλο τώρα να πάρει
Το site το γαμημένο μου έβγαζε πρόβλημα γαμώ την τρέλα μου όσες φορές προσπάθησα να αγοράσω