Διαρκείας του χρόνου ρε καναπεδάτοι ορκ!!!
(Χτες… Κάβλα ο ΠΑΟΚ, κάβλα οι Dark Tranquillity, μόνο η formula1 μας χάλασε.)
Εκτός του ότι την εποχή που βγαίνουν τα διαρκείας δεν παίζουν ποτέ φράγκα, είναι και ασύμφορο για 5-6 ματς που κατεβαίνω
Στο site πάντως τώρα στην 8 έχει “περιορισμένο” αριθμό εισιτηρίων edit: και 10 λεπτά μετά εξαντλημένα και άκυρο και από το εκδοτήρο
Πλέον μόνο VIP στη θύρα 1 των 40 ευρώ…
Είναι αυτό το γρηγορότερο sold-out όλων των εποχών; Με επιφύλαξη το λέω.
Σε 6 ώρες εκδοτηρίων καπνός.
Ήταν βέβαια και διαθέσιμα στο internet από την προηγούμενη βδομάδα αλλά πάλι.
Καλό θα ήταν να ξέρουμε πόσα είχαν φύγει μέσω ιντερνετ…
30 θέσεις έχουν μείνει σε όλο το γήπεδο…
εδιδ: 1…
Εννοείται ότι είναι ασύμφορο για τόσα ματς που πας. Εδώ εγώ έχασα μερικά και σκέφτομαι αν τελικά με συνέφερε που αγόρασα.
Μεγάλο δίκιο έχεις πάντως για την κωλοεποχή που βγαίνουν. Μαζεύεις φράγκα για διακοπές και έρχεσαι σε δίλημμα.
ΥΓ1: Οι Dark Tranquillity γάμησαν χτες!!! (Το ξέρω ότι το είπα πριν)
ΥΓ2: 9 και σήμερα…
Βουντού, βουντούυυυυ και μια καρφίτσα μαύρη…
Τέλος…
στο internet ηταν διαθεσιμα απτην προηγουμενη πεμπτη,τσιμπησα 3 εισητηρια σε καλο σημειο στην 6.Απτα εκδοτηρια εχω να παρω εισητηριο πολυ καιρο.Εχει επιπλεον χρεωση 3 ευρω μεσω internet αλλα οι βενζινες για να παω τουμπα στα εκδοτηρια περισσοτερο μου βγαινουν.
Από αύριο το πρωί ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Μ.Τετάρτη 16 Απριλίου στην Τούμπα (8μμ). Παράλληλα συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων μέσω ίντερνετ, και σύμφωνα με την ΠΑΕ έχουν πωληθεί ήδη περίπου 3.000 εισιτήρια.
thessports λέει
ετσι ειναι η σωστη διαπαιδαγωγηση
[B]…Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι θα κάνουμε την Τετάρτη. Πάλι πανηγύρι θα έχουμε», ολοκλήρωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης. [/B]
ok…
τουλαχιστον αν μπορειτε να ειστε λιγο πιο κοσμιοι και να πετατε κουλουρακια π.χ στα κορνερ, μη το ξεφτιλισουμε τελειως παλι
Όλα κι όλα. Για ποιο λόγο θα πάμε στο γήπεδο; Έτσι κι αλλιώς να έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε δεν μας αφήνετε…
Τουλάχιστον να διασκεδάσουμε…
μπορεις να το πεις και ηθος.
Έτσι
μεγάλη βδομάδα λέμε.περισσότερο και απο το αρνί το περιμένω
edit. μανταλος! φακ γιεα!
Εγώ προβλέπω γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ και μετά 11 ερυθρόλευκα γατάκια να τρέχουν αλαφιασμένα μπας και σώσουν κατά τύχη την παρτίδα.
Οπότε δύσκολο να δούμε ντράβαλα, εκτός κι αν ο Μάνταλος φτάσει τόσο μακριά ώστε να δώσει κάνα μουσαντέ πέναλτι. Μαϊμουδένια κόκκινη όπως και στο πρώτο ματς συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες όμως όσο ο ΠΑΟΚ θα είναι μπροστά στο σκορ δε νομίζω να γίνει κάτι.
παοκ και εγω. το ζήτημα είναι να μην το χαλασει/χασει ο κόσμος το ματς. γίνονται και αυτά.
δε χαλαει το ματς, αφου καλεσε ο σαββιδης τον χοντρο να το δουν παρεα:!: