Βάλτε κάνα βίντεο και για εμάς τυς πτωχούς πλην τίμιους προλετάριους που δεν μπορέσαμε να ιδούμε τις ρομαντικές στιγμές σεξ της Τούμπας.
Ε βέβαια, 2 κόκκινες και πόσες αγωνιστικές κεκλεισμένων όλα για σας γίνονται, τσουτσεκάκια :!:
Γιατι να μη τη χαιρονται? εσεις πως χαιρεστε τη δικη σας?
καλά έκανε και έδωσε κόκκινη στον κατσουράνη, στον σαλπιγγίδη δεν μπορούσε να δώσει καμία να μην τον δούμε στον τελικό;
θέλω να δω την στάση του ρωσου τώρα που θα πάρει τα αρχίδια μου και θα κάνει το αστείο κανένας σπανος…
bastard.αχαχαχααχαχααχαχα
Ο τελικός είναι πριν τα πλεηόφ ;
Εντάξει πολυ γέλιο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μαλακιες λέτε . Οτι και να έγινε , οτι και να έκανε ο κοσμος του ΠΑΟΚ για εμένα είναι θεμιτό , και είναι θεμιτό γιατι ήθελε την πρόκριση . Ο ολυμπιακος κατέβηκε σαν μαλακας . Ναι ρε Γάμω το μπελά τους . Όλο διαμαρτυρια και το ένα λάθος πίσω απο το αλλο . Παίξε κύριε τη μπάλα σου , βγάλε δυο μπαλάκια και Άστους να βγάζουν τον λαιμό τους στην κερκίδα . Απλά τα πράγματα . Που πας με Μπονγκ και Βαλντές ;
Oh yes !
ε παλι σε παναθηναϊκό εκατσε η μπίλια. τίτλο ο [B]ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ[/B]!
Πραγματικα τέτοια ξενέρα για αυτόν τον τελικό δεν την περίμενα. Έλεγα ναι ακομα και με Αλ -αφουζ παμε να κάνουμε κατι σαν ομαδα , ανεξάρτητα απο τον αντίπαλο ,αλλα τωρα δηλαδή κάπου αυτη η προσμονή χάθηκε.
Και η μπανάνα είναι θεμιτή; Μακάρι να του φέρει γαμπρό μαύρο η κόρη του αυτονού που την πέταξε.
Ότι πιο κοντινό σε πολεμική ατμόσφαιρα σήμερα… πάνω από 1000 πυρσούς στην είσοδο… Κόλαση πραγματική…
Η ψύχραιμη άποψη είναι ότι είδαμε ένα πολύ κακό ματς, με πολύ ξύλο και από τις δύο ομάδες κόκκινες που δόθηκαν σωστά, και κόκκινη σε σαλίνο στο 5’ (μπανάνα ή όχι είναι κοκκινη) και μέγερι στο τέλος…
Επίσης ο κερδισμένος είναι ο βάζελος γιατί εμείς κατεβαίνουμε χωρίς τους 2 καλύτερους παίκτες…
Από την άλλη όμως… ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΠΥΡ… όσο ξύλο έφαγε ο γαύρος σήμερα το έχει κερδίσει με την αξία του… και λίγο έφαγε βασικά…
με το καλό να φάνε μπανάνες και οι δικοί σου μαύροι παίχτες
καλά έκανε ο Σαλίνο και τη γύρισε στην εξέδρα, κανονικά έπρεπε να βρει και αυτόν που την πέταξε και να του τη βάλει εκεί που ξέρει
δεν διαφωνώ… κόκκινη παρόλα αυτά…
Χωρίς 3 παίχτες πας στον τελικό με εμάς.
Ενώ εμεις που κάναμε Ριζούπολης τα αίσχη ε;
Τι γκολάρα έβαλε ο μπέιλ;;;;;;;;;;
ο κατσουράνης δεν πιάνεται… απλά τώρα μπροστά είμαστε πιο ακίνδυνοι και από εφηβικό…
Αν δλδ γίνει και εκείνο το ματς… γιατί δε περίπτωση που γίνει τελικά στο ΟΑΚΑ και δώσουν τα 23.000 εισιτήρια νομίζω ότι το σημερινό θα είναι παιδική χαρά…
Και διακοπή του ματς.
Θεωρείς οτι θα κατέβει ο ΠΑΟΚ για να κάνει αντίστοιχα με τα σημερινά ;